bugün
- fatih terim12
- kızlarda aranılan özellikler20
- kablosuz kulaklıklar15
- anın görüntüsü48
- old quiet sleeper20
- yarbay podolski12
- erşan kuneri20
- maymun çiçeği virüsü19
- müsabakayı kaybeden sporcuya tokat atan antrenör17
- türkiyeye zarar veren iki grup25
- her gece sevişmek isteyen kadın8
- gece uyuma'ya konuşalım diyen cin10
- başı açık kadının duası kabul olmaz29
- yazarların dini inancı15
- sevgilinizle neden berabersiniz12
- erkeklerin hayalindeki kadın tipi14
- onu özlediniz mi14
- karım beni aldatır diye evlenmeyen adam11
- edip yüksel8
- erkeklerin makyajsız kız sevme nedenleri35
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri84
- 20 mayıs 2022 antalyaspor galatasaray maçı9
- kazara kılıçdaroğlu seçilse ne olur sorunsalı16
- kemal sunalın en güzel filmi13
- hoşlanılan kıza gel italya'ya gidelim demek26
- okulun kuytu köşesinde sevişen liseli kız11
- özel hastane vs devlet hastanesi13
- grumpy charming9
- ümit özdağ28
- hakarete karşılık vermek8
- cumhurbaşkanı olsaydınız ilk ne yapardınız19
- bir kızı kırmadan reddetme yöntemleri24
- ingilizce entry giriyoruz kampanyası12
- evde çıplak gezmek28
- kargo beklemek9
- kedisiz ve köpeksiz sokaklar istiyoruz8
- ev fiyatları neden bu kadar pahalı sorunsalı8
- para var huzur yok20
- sözlüğün en zeki kadını19
- bir sabah uyandınız ve dünyada tek siz varsınız21
- bir kadına hislerini söylemek13
- topuklu ayakkabıdan şarap içmemiş erkek10
- giresun sahilde sevişen liselilerin ifşa edilmesi11
- ibb'nin apolas lermi'ye konser verdirmesi10
- bokumu kaşıkla yemeni istiyorum diyen kız14
- nuclear noodle10
- sözlük hanımlarının an itibariyle yaptıkları9
- smokeh4313
- tokalaşan eli memesine değdiren karı13
- kadın yalanları14

entry'ler (260)
Sözlüğün psikolojisini özetleyen bir soru cümlesi. Sesli güldürmüştür.
bir yunan temsilcisine karşı, belki de alınabilecek en anlamlı günde alınmış galibiyettir. tebrikler efes pilsen!
nick altımda kırıcı bir çıkış yapmış yuzır, canı sağ olsun. psikolojik destek mevzusuna bir +1 de benden. evet.
bu tip incel ağlaklıklarıyla bir yere varılmıyor maalesef. kendinizi geliştirin, kendinizi geliştirdikçe güzel kadınlar illa gelir beyler. yeter ki vazgeçmeyin. vazgeçersen kaybedersin.
bir aksilik olmazsa bu sonbaharda italya'ya mastera gidecek bir yuzır olarak beni gülümseten eylem. ayrıca bir sözlük kızına yapmak istediğim...
ukrayna, gürcistan, malezya ve pek çok güney amerika ülkesinin avrupa ülkelerine seyahat için ihtiyaç duymadığı vize türü. bu ülkeler 90 güne kadar vizeye ihtiyaç duymuyorken bizden vize isteniyor olması, hele ki onlar rahatlıkla ülkemize gelebiliyorken net kere net siyasi başarısızlıktır. evet.
iyi dikkat edin bu başlığa, oluyor diyenler istisnasız hep kız. ya da sananlar mı demeliydim sdfkjsdfjsdk. baş başa kalın ve biraz konuyu o taraflara getirin görün bakalım neler oluyor. tabii arkadaştan kastın merhaba merhabadan öte bir muhabbet olduğunu varsayıyorum.
demet akalın'ın yorumuyla son zamanlarda yeniden popüler olmuş şarkı.
Pakistan kelimesi zamaninda var olan British Raj yönetiminin beş bölgesinin (pencap, Afganya, Keşmir, Sind ve belucistan) isimlerinin birleşimidir, yani yapay bir kelimedir. Anlamının "temiz ülke" olması ise zaten başlı başına ironinin allahıdir. Müslüman hintliler demek doğru olsa da eksik kalır çünkü Bangladeş de Müslüman hintlilerdir. Bölgeyi Bangladeş'ten ayırmak adına böyle bir çözüm bulunmuştur.
Soruya dönersek, bu nedenle Pakistanlılara paki filan denmez, ha denir de yukarıda söylendiği gibi hakaret kabul edilen bir kelimedir. Pakistanlılara Pakistanlı denir. Bana kalsa basitçe go home denir (ingilizce biliyorlar ya o bakımdan), o ayrı.
Soruya dönersek, bu nedenle Pakistanlılara paki filan denmez, ha denir de yukarıda söylendiği gibi hakaret kabul edilen bir kelimedir. Pakistanlılara Pakistanlı denir. Bana kalsa basitçe go home denir (ingilizce biliyorlar ya o bakımdan), o ayrı.
Üniversitedeki ilk yılım. Evden, ailemden ilk defa ayrılmıştım ve küçük bir şehirden istanbul gibi bir dünya metropolüne adım atmıştım. Hayatın zorluğunu derinden hissettiğim, hiçbir şeyin kolay olmadığını fark ettiğim ilk yıl. Ne var ki ileriki yıllarda hiçbir şey bir an dahi olsun kolaylaşmayacaktı...
Böyle kırıcı çıkışlar yapmamalıyız. Sokak Köpekleri bizim göz bebeklerimissssssss.
Hemşirelik.
En azından bizim dışarıdan gördüğümüz kadarıyla kaliteli bir yaşam sürmüş, gezmediği yer, birlikte olmadığı kadın kalmamış bir insan. Bana gülünç gelen ise kendisini bu adamla eş değerde tutup kendinde bir parça buldugunu iddia eden insanlar. En azından çoğu için konuşayım, Onun dertleriyle senin dertlerin aynı değil. Onun dertleri ecnebilerin first world problems dedigi problemlerden, sen daha ay sonunu yetiştiremiyorsun. O ayrı, sen ayrı.
Açıkta kalacak 20 erkeğin skib atacağı ilişkidir. (bkz: Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar) (bkz: yakarsa dünyayı garipler yakar)
edit: başlığa entry girenin iki eksisi garanti, zehirli bir başlığa entry girmişim amk.
edit: başlığa entry girenin iki eksisi garanti, zehirli bir başlığa entry girmişim amk.
Daha önce gerekli ayarları vermiş emektar yuzırlara sesleniyorum. Bırakın şu alman finosunu, kendi başına havlasın başlıkta. Hem size hem de harcadığınız zamana yazık. Evet.
Filmin kendisine lafım yok, bunalımda olduğum günlerde bir 500 kere izlerim sanırım, benim için anlamı budur. Bir yandan da ne zaman bahsi geçse zamanında hakkında girilmiş su ekşi sözlük entrysi aklıma gelir ve hunharca gülerim. Beni böyle de garip ruh hallerine sürükleyen bir filmdir.
https://eksisozluk.com/entry/12516410
https://eksisozluk.com/entry/12516410
Mutlu sonla biten film ya da belgesel, ne derseniz. Mutlu sondan ne anladığınıza bağlı olarak değişir tabii bu, evet.
Spoiler sayılmaz bence bu, değil mi?
Spoiler sayılmaz bence bu, değil mi?
Bez bebek nana'nın dahi hakkında entry girmediği mahalle. Demek ki gerçekten ters bir yerde, ben ikna oldum. Evet.