bugün

entry'ler (17)

hakan altun

telefonun başında çaresiz bekliyorum,bekliyorum ama çalmayacak biliyorum.

buğra gülsoy

ne güzel isimdir Buğra. (bkz: buğra özçetin)

en uyumlu burç ikilisi

balık ve yengeçtir,tecrübe ile sabit.

hikmet özçetin

(bkz: buğra özçetin)

instagram

ne geldiyse başıma burdan geldi, pişman değilim. çağımızın iletişim aracı ,iletişim şeysidir.

otobüste yer verilen kızın eyvallah ciğerim demesi

adanalıdır, harbi kızdır, gilli konuşur, dayımgiller teyzemgiller fatmagiller der.

dünyadaki en gerçek duygu

ölüm acısıdır herhalde, fazla gerçektir.

sikeyim böyle hayatı

şu andaki hayat felsefem, bir sahil kasabasına yerleşme arzum.

ne yapacağını bilememek

tam olarak içinde bulunduğum durumdur, yol ayrımıdır. adamı delirtir uyutmaz, vicdan yaptırır ara sıra.

bir erkekle tanışmak için kurulan ilk cümle

bir bakış, ta gözünün içine bir bakarsın, seni farkeder sonra da o yana bakıyormuş gibi yaparsın ama ona bakmazsın, tamam oldu bu iş. valla bunu taktik olarak yapmadım ama bu şekilde başlayan müthiş bir hikayem var.

kalbime gömerim o zaman

bu ara en çok söylediğim şarkı, bir dost ve bir şişe şarap eşliğinde keko keko bağırarak söylenirse daha etkili olur kanımca.

köpek

Köpekleri bir çok insandan daha çok seven insan modeliyim.

gecenin film repliği

elini tuttum sıcacıktı, yüreği elimdeymiş gibi. selvi boylum al yazmalım

bir kızın unutamayacağı erkek

yüreğine dokunan erkektir. aşkından ağlayan erkektir, senden vazgeçmemi bekleme diyen, arabada kulağına evlen benimle diye fısıldayan erkektir. ah ah.

dinlenilen şarkının en vurucu kısmı

işte biz o gün tükeneceğiz! etrafımızı salıverecek, bir boşluk ki asla bitmeyecek, her şey bir anda anlamsız gelecek, işte biz o gün tükeneceğiz. !

aldatmak

illa başkasıyla sevişmek midir ? bence aldatılan düşünsün abi dönsün kendine baksın , aslında aldatan değil, aldatılandır aldatan.

tuvalette telefonla uğraşıp ayaklarının uyuşması

hangimiz yapmadık ,çılgınlar gibii gelir diye beklersin gelmez arkadaş.
© copyright 2005 - 2026