bugün
L
lorem16 yıl önce
bir kız için bütün sivası satan genç
Abaza ergendir. Etli ekmeğin sivas'a ait oldugunu iddia edip sonra hem etli ekmeği, hem de üzerine kangalı konyalılara sırf bir kız için bedavadan vermiştir. (img:#1867018)
L
lorem16 yıl önce
seks yaparken imana gelip secdeye kapanan eşcinsel
L
lorem16 yıl önce
seks yaparken imana gelip secdeye kapanan eşcinsel
L
lorem17 yıl önce
ricky martin
ben `kosta rika turk cumhuriyeti` başlığına ''hepimiz ricky martin'iz'' yazınca ''o porto riko'lu'' diye 287 tane özel mesaj alınca çok sevildiğini anladığım şarkıcı.
L
lorem17 yıl önce
lgbt
açılımı Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender olan ve (#783829) entry imi girerken öğrenmiş olduğum içinde lezbiyen, gay, biseksüel ve transseksüel insanları barındıran`adından da anlaşılıyor zaten neden yazdım anlamadım``ama cümle bozuluyordu o zam… devamını gör
L
lorem17 yıl önce
lgbt
açılımı Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender olan ve (#783829) entry imi girerken öğrenmiş olduğum içinde lezbiyen, gay, biseksüel ve transseksüel insanları barındıran`adından da anlaşılıyor zaten neden yazdım anlamadım``ama cümle bozuluyordu o zam… devamını gör
L
lorem17 yıl önce
lgbt
L
lorem17 yıl önce
suriyeliler hakkında bir tespitte bulun
Sığınmacı olduğu ülkede, elinde satırla sokakta adam kovalayacak kadar cengaver!.. Peki yakalayınca ne olacak? Ya peki o kadar cengaversin, kendi ülkende, ülkeni savunmak için elinde satırla niye koşmadın da sığınmak için başka ülkeye koştun? * Ülke… devamını gör
L
lorem17 yıl önce
erkekler zavallı olduğu gerçeği
Evet bütün erkekler yaşı kaç olursa olsun bir kadın için her şeyi yapabilecek kadar zavallıdır işte ispatı. (img:#1859047)
L
lorem17 yıl önce
ekrem imamoğlunun çocukluk fotoğrafı
albümü karıştırırken bulmuş ışıklı başkanımız ve tüvittır hesabından paylaşmış. çok tatlı ama, böyle yanaklarından tutup sıkacaksın sonra birde şamar çekeceksin, şaka amaçlı ama tabi. yalnız canımı sıkan bir nokta var sevgili geyler, aktırolün biri … devamını gör
L
lorem17 yıl önce
ekrem imamoğlunun çocukluk fotoğrafı
albümü karıştırırken bulmuş ışıklı başkanımız ve tüvittır hesabından paylaşmış. çok tatlı ama, böyle yanaklarından tutup sıkacaksın sonra birde şamar çekeceksin, şaka amaçlı ama tabi. yalnız canımı sıkan bir nokta var sevgili geyler, aktırolün biri … devamını gör
L
lorem17 yıl önce
sakallı erkek çekiciliği
maskülen bir unsur olduğu için var olan çekicilitir. tabii ki sadece erkek için geçerlidir.
L
lorem17 yıl önce
geceye bir gay bırak
https://www.youtube.com/watch?v=iYVUYgyp9Us
L
lorem17 yıl önce
isa şahmarlı
azerbaycanlı eşcinsel aktivist, Azerbaycan LGBTT derneği başkanı. azeybancadaki homofobi yüzünden intihar edip hayata gözlerine yumdu. işte isa'nın sosyal medyadaki kişisel hesabında yazdığı elveda metni: “Gedirem. Hamınız haqqınızı halal edin. Bu… devamını gör
L
lorem17 yıl önce
gecenin tarihi fotoğrafı
`1843 yılına ait fatih camii fotoğrafı`; (img:#927186)
L
lorem17 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
L
lorem17 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
L
lorem17 yıl önce
L
lorem17 yıl önce
sevişilmek istenen ünlüler
L
lorem17 yıl önce
levent pişkin
Düşüncelerini etkili bir biçimde dile getiren, tok sesli, Ankara Hukuk'tan güzel bir adam.
L
lorem17 yıl önce
geceye sevimsiz bir kişi resmi bırak
ilkini ben paylaşarak başlatayım. (img:#1856864)
L
lorem17 yıl önce
L
lorem17 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
L
lorem17 yıl önce
günün fotoğrafı
http://galeri.haberturk.com/galeri/index/400320/1/18#galeri
© copyright 2005 - 2026