L
lordofthething9 yıl önce
1 yaşındaki bebeğe kan veriyoruz kampanyası
1 yaşındaki andremiz için herkesten yardım istediğim kampanya. bebeğimize her gün kan veriliyor ve AB+ pozitif kan bulmakta zorluk cekiyoruz ve çaresiz kalıyoruz. Bu kan grubundakilerin Allah rızası için Yeni yüzyıl üniversitesi özel Gaziosmanpaşa ha… devamını gör
L
lordofthething15 yıl önce
uçan spagetti canavarı
kanada'da bizim milli eğitim gibi bir kurum ortaya çıkıp öğrencilere öğretmemiz gereken en az 3 büyük din olmalı der... tamam ikisi bellidir ama 3.sü mizansen olarak kurgulanmalı, aslında bütün dinlerin tek amaca hizmet ettiği vurgulanmalıdır... derk… devamını gör
L
uçan spagetti canavarı
kanada'da bizim milli eğitim gibi bir kurum ortaya çıkıp öğrencilere öğretmemiz gereken en az 3 büyük din olmalı der... tamam ikisi bellidir ama 3.sü mizansen olarak kurgulanmalı, aslında bütün dinlerin tek amaca hizmet ettiği vurgulanmalıdır... derk… devamını gör
L
allah olmasaydı tapılacak şeyler
şöyle bir düşündümde pek bir şey bulamadım doğrusu.hamamböceği belki olabilr mesala. kafasını koparıyorsun ölmüyor.radyasyondan da etkilenmiyor. çok değişik canlılar . insan tırsıyor.
L
kıvanç tatlıtuğ
2002 best model turkey yarışmasında birinci olmus manken. gumus adli bir dizide oyunculuk yapmaktadir. azra akin ile beraberdir. (bkz:magazin servisi iş başında)
L
kıvanç tatlıtuğ
2002 best model turkey yarışmasında birinci olmus manken. gumus adli bir dizide oyunculuk yapmaktadir. azra akin ile beraberdir. (bkz:magazin servisi iş başında)
L
kıvanç tatlıtuğ
L
kıvanç tatlıtuğ
© copyright 2005 - 2026