bugün
lock
lock1 yıl önce
20 nisan 2025 fenerbahçe kayserispor maçı
Rahat alırız. Eğer 1 tane Yersek minimum 3-1 biter. Yemezsek 2-0 ya da 3-0 tahmin ediyorum.
lock
lock9 yıl önce
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
lock
lock9 yıl önce
uludağ sözlük moderasyonu
görünüşe bakılırsa, henüz [bkz]implement[/bkz] edilmemiş özelliktir.
lock
lock10 yıl önce
ayrılık
yaşarken ölüm.
lock
lock10 yıl önce
erkek
Arko traş kremi kullanan
lock
lock10 yıl önce
koray avcı denince akla gelenler
Kızlar için genelde şarkı söyleyen sakallı bir herif gelirken, erkekler için ise 3-4'lük kadıköy hatırasını imzalayan aslan keltoş gelir. O değil de, nasıl nasıl koydu koray avcı? (img:#113559)
lock
lock10 yıl önce
koray avcı denince akla gelenler
Kızlar için genelde şarkı söyleyen sakallı bir herif gelirken, erkekler için ise 3-4'lük kadıköy hatırasını imzalayan aslan keltoş gelir. O değil de, nasıl nasıl koydu koray avcı? (img:#113559)
lock
lock10 yıl önce
açıköğretim fakültesi
Açık öğretim fakültesi. (bkz:ikinci üniversite olarak aöf)
lock
lock10 yıl önce
açıköğretim fakültesi
Açık öğretim fakültesi. (bkz:ikinci üniversite olarak aöf)
lock
lock10 yıl önce
hüzün
İncinen bir hayalin yollarında yürürken, hangi dağda kaldığınızı bilmezsiniz...Hangi çölün tenhasına düştüğünüzü.. Ruhunuzda yankılanıp durur, ebedi dostunu arayan bir su perisinin sesi... bakarsınız içinize sadece hüzün kalmıştır ondan size geriye… devamını gör
lock
lock10 yıl önce
başkent doğalgaz
30 gün boyunca bıkmadan usanmadan defalarca aranmış kurum. sonra mı? maltepe' ye sike sike gittim.
lock
lock10 yıl önce
whtswrongstupid
kirletmek lazım. şaka şaka hoşgelmiş buyursun yazsın.
lock
lock10 yıl önce
türk polisi
`15 nisan 2006 vestel manisa fenerbahce maci` sonrası çıkan olaylarda görüldüğü gibi haklı olduğu zamanlarda bile `ölçüsüz şiddet `kullanarak tepki çeken insanlardır. unutamadığım sahne 3 polisin adamın tekini tutup götürürken başına defalarca ve hep… devamını gör
lock
lock11 yıl önce
grup yorum
kapalıda bağırmak kadar bana zevk veren bir eylemdir yorum konserlerinde "yaşasın ölüm orucu direnişimiz" diye haykıran çoluk çoçuğa inat ve onların seslerini bastırmak istercesine ".. indim maden ocagina, kara elmas diyarina.." diye baslayan ve deva… devamını gör
lock
lock11 yıl önce
kenar mahallede bir pazar günü
`tolga çandar` yorumu ile `çağdaş türkü` şarkısı.. kenar mahallede bir pazar günü buğulanır toprak, yol ve damlar sabah güneşinin ilk akıntılarında göğü turuncu bir ağ kaplar konuşmalar, küfürler, çocuk çığlıkları öper yüzünü yeni bir saba… devamını gör
lock
lock11 yıl önce
türk bayraklı sütyen
femen grubunun olması gereken yerde tutmayıp daha da bir güzelleştirdiği sütyendir.
lock
lock11 yıl önce
şükrü erbaş
7 eylül 1953 Yozgat doğumlu, Edebiyatçılar derneği başkanlığı yapmış, her şiiri okunulası şair. EĞME KİRPİKLERİNİ Eğme kirpikleri gönlüm dolaşıyor Dilime garipsi bir tutukluk yapışıyor Gözlerim susuyor yüzünde göz göz Başımda bir koca ke… devamını gör
lock
lock11 yıl önce
çok seksi bir yazardır kendisi
yeni tasarımda takip edenlerin altında yazan açıklama. `noluyo lan` dedim önce. ohaa beni tanıyolar. ~ahahahahah~ sonra herkeste görünce rahat ettim.
lock
lock11 yıl önce
namaz kılan torbacı
Allah korkusu olan torbacıdır. (bkz: ironi)
lock
lock11 yıl önce
halkın ekmeği
lock
lock11 yıl önce
alexander milosevic
ocak 92 doğumlu sırbistan asıllı isveçli stoper oyuncusu. aik stockholm forması giyiyor. sanırım artık beşiktaşlı.
lock
lock11 yıl önce
realizm
`gerçekçilik`. varlık, insan bilincinden bağımsız ve nesneldir. deneyde verilen nesnelerin, gerçek bir varoluşu olduğunu savunan felsefi öğretidir. realistler, bilgi kuramının deney ölçütünün geçerliliği hakkında bir yargı verme iddiasını reddederler… devamını gör
lock
lock11 yıl önce
ana
basrollerini [bkz]aysen gruda[/bkz] ve [bkz]aykut oray[/bkz]ın paylastıgı, tekrar yayına girmesini istedigim 2 efsane diziden biri. digeri icin [*]kaygısızlar[/*] (bkz)cat cat caaat kel behzat(/bkz) (bkz)yasasın kotuluk(/bkz)
lock
lock11 yıl önce
oğlum yüzme de bilmezdi suyun içinde ne yaptı
okuyunca insanın içini burkan bir cümle.
© copyright 2005 - 2026