L
liyanaa9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
L
liyanaa9 yıl önce
anın görüntüsü
L
liyanaa9 yıl önce
yazarların ruh hali
Gülerek ağlıyorum psikopata bağladım iyice.
L
liyanaa9 yıl önce
anın görüntüsü
L
liyanaa10 yıl önce
anın görüntüsü
L
liyanaa10 yıl önce
anın görüntüsü
L
liyanaa10 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
L
liyanaa10 yıl önce
sözlük yazarlarının içinden geçenler
Yazarların içinden geçip giden şeyler.
L
liyanaa10 yıl önce
düşün ki o bunu okuyor
biraz once, ''taniyor olabileceginiz kisiler'' sekmesinde seni bana gosteren facebook'un vizyonunu beyninde sekillendiren mark zukerbergin bu gunlere varmasinda emegi gecen anasi ve babasida dahil olmak uzere herkesin yedi ceddinin atesi bulduklari g… devamını gör
L
liyanaa10 yıl önce
düşün ki o bunu okuyor
biraz once, ''taniyor olabileceginiz kisiler'' sekmesinde seni bana gosteren facebook'un vizyonunu beyninde sekillendiren mark zukerbergin bu gunlere varmasinda emegi gecen anasi ve babasida dahil olmak uzere herkesin yedi ceddinin atesi bulduklari g… devamını gör
L
liyanaa10 yıl önce
anın görüntüsü
L
liyanaa10 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
L
liyanaa10 yıl önce
içinden geçenleri yaz
Hepsi geçecek büyütme bu kadar. Öyle günler olacak ki al işte bak, beklediğine değdi diyeceksin.
L
liyanaa10 yıl önce
aşktan vazgeçmek
kısacık bir insan ömründe vazgeçilemeyeceklerden biridir. aşık olduğundan, sevdiğinden vazgeçebilirsin, bir başka aşk' a yöneldiğinden dir. eşinden , kocadığından vazgeçebilirsin, bir başka meşk' e yöneldiğinden dir. (bkz:aşk vazgeçilemeyecek bir … devamını gör
L
liyanaa10 yıl önce
içinden geçenleri yaz
Hepsi geçecek büyütme bu kadar. Öyle günler olacak ki al işte bak, beklediğine değdi diyeceksin.
L
liyanaa10 yıl önce
düşün ki o bunu okuyor
L
liyanaa10 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
L
liyanaa10 yıl önce
içinden geçenleri yaz
L
liyanaa10 yıl önce
uyuyaydım iyiydi
(img:#982000)
L
liyanaa10 yıl önce
içinden geçenleri yaz
L
liyanaa10 yıl önce
ben bu yazıyı tanrıya yazdım
L
liyanaa10 yıl önce
kendime not
Yazarların belki bir saat sonrası, ya da belki de yıllar sonrası için unutmaması gerekenleridir.
L
liyanaa10 yıl önce
gecenin sözü
gözünden yaş akmayan insanın merhameti yoktur. ağlamak öyle insancadır ki yeri geldiğinde hiç gizlememek gerekir.
L
liyanaa10 yıl önce
ben bu yazıyı öylesine yazdım
Gitmek ister bazen insan hayatın da herkesden kaçmak, uzaklasmak kalabalıktan, yalnız kalmak.. bedenini, ruhunu aydınlatmak.. bir an hafızasını yitirmek ister kimi zaman acı çeken kalbini söküp atmak dipsiz kuyuya, ardına bakmadan koşmak, arkasından … devamını gör
© copyright 2005 - 2026