bugün

entry'ler (26)

sessiz insan

Kimse anlamıyor beni konuştuğum zaman mal mal bakıolar.Lisedeyim herkes saçma sapan şeylerle uğrasıolar bide onlara katılmamı istiyorlar.Onun için son 4 haftadır sınıfla okulla ilişkimi tamamen kestim.2 haftadır sınıfta tek kelime konuşmadım.Ama fırıncıyla bakkalcıyla kapıcıyla aram çok iyidir.Sınıf arkadaşlarım bunu görünce hayret ediyorlar.

Ve en önemlisi erkekler için söylüyorum kızların dikkatini fazlasıyla çekiyosunuz ortamın farkındayım takip ediliyosunuz.tAVSiYE EDERiM DENEYiN NE DEDiĞiMi ANLARSINIZ.KAÇAN KOVALANIR MiSALi

klozete işerken en az ses çıkaran noktayı aramak

#4034872 uçmussun.Şuan gülmekten çatlıyorum.

atamız seçime girse yüzde kaç alır

Seçime girmez ülke onun zaten amk.Bre şolkafir

kadın

Canımı sıkan olgu.Kıyamet yakın olduğu için temizlenmesinde bir sakınca olmayan beyinsiz kendini bir bok sanan...

sözlükteki faşistler deyince üzerine alınan yazar

Faşist değilim herkes eşit derecede sevmiyorum.

türkiye de rock dinleyenlerin liseli olması

Sizin bilmedilerinizi bilmeyenler.Bahsettiğiniz bilmediğini bilmediği için bildiğini bilmediği düşüncesiyle bildiğini bilmediği ile bilmediğinide bildiği sandığı bilmediğiyle karıştırandır.

atıp tuttuğu halde hiç bi bok olmayan türk

Bir şeyler yapmaya çalıştığında ortadan kaldırılanlarda türklerdir.

facebook filozofları

Geliyor arkadaşları.Abartmayın onlar liseliler.

uzun boylu erkeklerdeki uzun boylu kız merakı

Başıma gelen meraktır.1.91 şehrimdeki tek uzun boylu kız benden 3 yas buyuk

lisede arka sırada oturan kız öğrenci

Kendini bir bok sanan o.c tekidir.Uzatmanın anlamı yok gerızekalı beyınsız hiç sevmem boyle tipleri emolar.Ameleler her zaman lafımı yer otururlar.

yalnızlık

Yalnızlık mahkumsan %50 mutlu 50 mutsuz.Yalnızlığı istediysen yine %50 %50 dir.Yani yalnızlıkta mutluluk %50 dir.Yalnızlık yaşanırsa anlaşılır.Yanlız olmak benim düşünceme göre faydalıdır.Kendinle başbaşa kalırsın kendinle konuşursun kendinle yarışırsın.Kendini bulursun.Dışarıdaki pisliklerden o.c uzak olursun.--FiLOZOF OLURSUN--
Canın sıkılınca incisözlük yada uludağ sozluke takılırsın.

ağızdan kaçan küfür

Sevgilimden ayrılma sebebim.izlediğim haber nedeniyle pkk'lılara ana-baba düz geçmiştim.Oç pkklıymış.Olumlu sonuçlarda doyurur.

dinden soğuma sebepleri

Kullanıldğını bile bile neden sovuyonuz.Bahene arıyorunuz ateistsiniz saçmalamayın bari.

ateist olmak

Bence dinsiz olacağınıza hiç bişey yapmayın ne dinsizlik ne dinlik ortadan bakın doğruyu görürüsüz.

sözlük yazarlarının çoğunun inci sözlük te yazması

inci ile uladağ kardeştir.inanmayan .ıcamaz.

saç düzleştiricisi bozulan kız

Dışarıya çıkmayan evde sinirinden kendını parmaklaynadır.

yeni tanıştığın kızın hesabı sana takması

Parasını farklı sekılde odeyendır.
Sabah uyandığında

3 gün hiç durmadan dinlenebilecek şarkılar

hepsini duyunca hıc durmadan .ıcasım gelıor

sözlükte liseli istemiyoruz

@14 Kafası guzelken sıçmayan oturunca ağlarmış.

sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler

@11 hımm eveet evet kesınle doğru soyluyo.
© copyright 2005 - 2026