bugün
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- ben bu yazıyı oğluma yazdım2
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn2
- kötü biri olduğunu bilmek5
- en iyi antidepresan7
- determinizm2
- true denilen yazar10
- deli olduğunun farkına varmak6
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- diyanetin abd'deki villaları8
- arkadaşlar nasılsınız6
- acıkmamak için öneriler5
- kontrat fosfor karburator5
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı2
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- gammazlar çetesi18
- cilgincapkin221
- soğuk suda duş almak2
- gecenin şarkısı5
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- iç sesin sürekli konuşması3
- chp'nin hali ne olacak49
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- sarı yeleli aslan trump8
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- zaman baba birader bey birader4
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- hayatın acımasız olduğunun anlaşıldığı anlar2
- anın görüntüsü18
- yazarları gülümseten şeyler6
- zallın fake hesabı var mı9
- hababam sınıfı semra hoca7
- cibali sahil3
- mor semsiyeli yabanci14
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
entry'ler (43)
"evladım niye gülüyorsunuz , gülünecek bir şey varsa söyleyin hep birlikte gülelim."
demesidir. çünkü ben ömr ü hayatımda "hocam aklıma çok komik bi şey geldi söyleyeyim de hep beraber gülelim eğlenelim diyen öğrenci görmedim." tut ki söyledi hiçte hocanın en başta belirttiği mustakbel paylaşma ve gülme iradesi ile karşılaşacak değildir...
demesidir. çünkü ben ömr ü hayatımda "hocam aklıma çok komik bi şey geldi söyleyeyim de hep beraber gülelim eğlenelim diyen öğrenci görmedim." tut ki söyledi hiçte hocanın en başta belirttiği mustakbel paylaşma ve gülme iradesi ile karşılaşacak değildir...
Nasrettin Hoca ya sormuşlar dünyanın merkezi nerde diye.
o da : onu bilmem ama bildiğim bi şey varsa o da israil in "ibne" olduğudur...
o da : onu bilmem ama bildiğim bi şey varsa o da israil in "ibne" olduğudur...
"yakışıklı" denince bakan , sonra kendisine " sana demedim bacım! " denilen mağdurdan farkı olmayan gülünesice insan.
hesoes ta herşey evrime dayandırılırken geleceği resmeden adama ne demeli ? eğer geleceği görüyorsa kader vardır o zaman Tanrı da... Ya da uçan adama ne demeli ? hadi adamın kanatları olsa bi nebze ama o da yok. aslık komik olansa adamın uçarken arkasında gaz bulutu bırakması. ne yani bu adam yellenerek mi uçuyor. yani bu adam gazanın amerikan versiyonu mu ? yine evrime dönersek , evrimde iddia edilen canlıların çok uzun zamanda evrim geçirmeleri. oysa burda herşey birden oluyor. sözün özü bu dizinin seneryosu prison break ya da lost un yanından bile geçemez vesselam...
zengin kızların zengin babaları vardır. zengin baba da zengin olduğundan güzel bir hatun kişiyle evlenir böylece kızın güzel olma ihtimali yüksektir. ayrıca aile eski burjuvaysa artık orasını siz düşünün...
din bir bütündür. bir kısmını kabul edip bir kızmını reddedemezsin. eğer böyle yaparsan o din x dini olmaktan çıkar ve senin dinin dinin olur. aklınıza yatmayabilir ama bu bir nas(Kur an veya sünnet) ise uymak zorundasınızdır. peki ama mantık nerede aranır ? nasların yorumunda. Eğer bu bir nas ise kimse bütün insanlığa akıl ve vicdan veren Allah tan daha akıllı ve vicdanlı iddiasıda olup bu olguyu akılsızlık ve vicdansızlıkla yargılayamaz.
bu sorunun cevabını veriyorum. ama söyliyeyim arkadaş ortamlarındaki geyiklerden duydum :
Atatürk ü kurtarırdım Peygamberi(sav) nasılsa Allah kurtarır...
Atatürk ü kurtarırdım Peygamberi(sav) nasılsa Allah kurtarır...
ben de!!! (kendimi)
asıl itibariyle "lupus" tur... latince kurt demektir. "homo homini lupus" = insan insanın kurdudur
demek zorunda olsa idiler bu bir despotluk olurdu. ama ben demokrasiden yanayım ve sorduğum soru neden demiyorlar. bu bizi birleştirecektir. bu ülke türklük-sünni müslümanlık-atatürk ilkeleri temelinde kuruldu bunlardan vazgeçilemez !!! bu yüzden kürtle bunlarla uyum sağlamalı... demek zorunda değiller ama "kürt kökenli kürdüm derlerse" tıpkı fransa daki bi zencinin afrika asıllı fransızım dediği gibi terörün esamesi okunmaz artık bu ülkede !!!
öğretmeni döven öğrenciye müdürün tepkisi(bizzat şahit oldum)
-o çocuğu çıktığı yere sokucam !!!
-o çocuğu çıktığı yere sokucam !!!
her ne olursa olsun bu nedenler bir mazeret olamaz ! aksini iddia eden beni mahşerde bulsun...
yüzyıllarca avrupa-amerika tarafından sömürülen , köleştirilen , karılarına , çocuklarına hatta kendilerine tecavüz edilen zencilerin amerika da ben amerikalıyım fransa da ben fransızım demesi ama nedense bizdeki kürtlerin zencilerden daha kötü muameleye muatap kalmış gibi ben türkün diyememesi ya da dedirtilmemeleri sorunsalı !
hakikaten uykusuz birisidir , bütün gece nette şuursuzca dolaşır bu yüzdendir uykusuzluğu , her ortamda uyuyabilme kapasitesine sahiptir. bir keresinde parke üzerinde uyuduğu temaşa etmişliğim vardır. öyleki yanağında parkenin izi vardı. ayrıca bu nevi şahsına münhasır şahsın gece hangi tarafa yattığını saç sitilinden anlamak bebek işidir. çünkü o taraf düz olmakta diğer taraflarsa tanımlanamayan bi şekil almaktadırlar. ve şaç hali bütün gün devam edebilmektedir. çünkü kalkar kalkmaz yüzünü yıkamadan siprey jöle sıkar bu genç saçına. özgün bi bünyesi vardır bu yönü taktire şayandır vesselam...
bu nutuklar yüzünden sayısız filmin finali değişmiştir... bu kötülerin kendilerini öve öve işte seni böyle mat ettim derken mat edilme handikapı...bunun yerine önce öldür sonra sorgula mantalitesine geçmelerini şiddetle arzulamaktayım çünkü ben genelde kötüleri tutarım... özellikle de korku filmlerinde harika bi duygudur tavsiye ederim *
lost ve prison break ayarında bir dizi..bi çok merak edilen unsurun yavaş yavaş verilmesi , ilginç bir seneryo ( her ne kadar matrix ve terminator e benzese de) , süprizler bu diziyi izlenebilir seviyisini aştırıp izlenmesi gereken bir seviyeye taşımış...pişman olmayacaksınız !
daha çok 0-7 yaş aracı veletlerin ettiği küfürlerin akabinde gerçekleşen eylem.
nedeni aşikar : meyve veren ağacı taşlarlar ya da kedi uzanamadığı ciğere mındar der...
karşılıksız çek...
şişman diyetisyen !