bugün
- sevgili olmadığı herife aşkım diye hitap eden kız11
- kadınsızlık11
- 7 aralık 2024 beşiktaş fenerbahçe maçı32
- her sabah ceviz muz bal yemek8
- okumalık kitap önerisi8
- said nursi neden evlenmedi9
- geceye bir şarkı bırak8
- alexander djiku9
- ben bu yazıyı sana yazdım11
- metro ve toplu taşımada kitap okumak11
- türk milletinin suskunluğunun sebebi29
- sevgili bulamayan erkeklere tavsiyeler24
- günahların takımı galatasaray10
- arkadaşlar kombinim nasıl18
- 1 senede ne değişebilir12
- acun ılıcalı9
- kadınların kibar ve fedakar erkek sevmeme nedeni14
- yetkililer maaş alıyor mu9
- true'nun yetkili olması22
- sözlüğe yön veren 3 yazar16
- iremga32
- alkol23
- evli barklı erkeklerin sözlükte çapkınlık yapması9
- 6 aralık dünya özür dilerim günü33
- sahte alkolden ölenlerin vebali ahirette sorulur16
- 0070 cabbar baba9
- akp'nin ali koç'u sevmeme nedeni11
- yılbaşı gecesi yapılacaklar18
- karınıza range rover alır mısınız9
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar15
- dursun özbek ibrahim hacıosmanoğlu kavgası58
- yaşım 14 ve hepinizden akıllıyım13
- 2025 asgari ücret tahminleri8
- bir daha kumar oynamayacağım10
- 22 kişinin sahte alkolden hayatını kaybetmesi22
- eve yaşlı dede fotoğrafı asmak9
- esad rejiminin sonu9
- hepimiz küresel hanımın bebekleriyiz10
- kuresel ikinma hanım günaydın neredesiniz yahu11
- karısının bir dediğini iki etmeyen erkek8
- tayt giyen kızlar üşümüyor mu sorunsalı9
- 190 boyunda kaslı yakışıklı zengin erkek cin10
- sözlükte moruq istemiyoz9
- insan olmaya ceyrek kala14
- bir oturuşta 10 bira içemeyip erkeğim demek12
- kısır seven erkek9
- kapadokya8
- ali imran suresi9
- eski tasarıma ne oldu amk9
- son yapılan yemek9
entry'ler (35)
efes'e ait yeni bira. taze bira diye üretmişler. görüp aldım marketten. bir hayli hoşuma gitti tadı falan etkileyici. galiba birazdan gidip 2 tane daha alacağım. uzun zamandır bu kadar keyifle içilen bir bira içmemiştim.
çünkü allah sakladı onu bir tek muhammed biliyor doğrusunu. bizimkisi, arap zırvası.
mitolojinin çılgın serüveni adlı hikayemizde mevcut bu tarz olaylar.
masa başında biram, yan ekranda maç, önümde sözlük, yanımda nargile evde maç izleme keyfi bir başka ya.
Danielle knodson'u görene kadar inanmadım, ama görünce bi anda kendimi toparladım kadın enfes ya. sergende bir konuşabilse ingilizce garibim neler diyecekte konuşamıyor işte ama gene de dobralığından bir şey kaybetmeden konuşma çabası peşinde.
halkı uyutmanın yolları:
paralı troll satın al, milleti galeyana getir, medya baronu yarat, yarattığın barona eğlence programları yaptır 7/24 bunu finanse et, insanları uyuştur bilgi almalarını önle. mission complete.
paralı troll satın al, milleti galeyana getir, medya baronu yarat, yarattığın barona eğlence programları yaptır 7/24 bunu finanse et, insanları uyuştur bilgi almalarını önle. mission complete.
başa genç parti geçecekse günümüz partilerinin hepsinin amınakoyim.
bir bira markasının adam gibi diyerekten cinsiyet üzerinden ayrımcı hizmet politikası yürütmesidir. komiktir gerçekten.
aslında türkcellin internet alanına girmesini hiç istemiyordum sen gsm operatörüsün sadece kendi işini yap diye iç geçiriyordum ama superonline'ı satın alınca bir hayli kaliteli işler yapmaya başladı, ilk başta ttnetin %20si kadar olan alt yapısını neredeyse tüm türkiyeye yaydı bir kaç yıl içinde. devlet dairesi gibi ttnet ağır ağır işlerken. uydu net tv kablosuyla internet hizmeti sunarken , turkcell superonline markası ile ilk defa ve en yaygın şekilde fiber internet hizmeti sundu ve çok kısa bir süre de genişletti.
bir arkadaş ortamında konuşulacak bir şey bulunamıyorsa, yegane konuşulacak konudur futbol ve güzelliği. bir çok insanın ortak noktası olması sebebiyle her zaman bir çıkış yoludur.
ismina, üniversiteye kaydolurken önümde duran kızın adıydı, ailen çok düşünmüş olmalı dedim, 3 senedir yüzüne bakamıyorum kızın utançtan.
Diğer televizyon platformlarında var mı bilmiyorum ama turkcell tvde istediğin programı, filmi ve diziyi kaydedip 90 gün boyunca da izleyebiliyorum. Saklama özelliğinin 90 gün olması efsanevi bir şey bence.
Bu kadar eleştiriliyorsa var bu eleştirenlerde bir şeyler. Bana göre tam tersi kötü falan değil. Asla elimizdekinin değerini bilmiyoruz. Kaybettiğimizde bu günleri çok ararız, Ak partiyi de çok ararız. Halimize şükür yaşananlara bakacak olursak ekonomimiz taş gibi sapasağlam.
3 tane muhalefet partisi bir tane Ak parti edemiyor. Üretkenlik sıfır, tek yapılan seçimlerde Ak Partiyi eleştirmek böyle iktidar olunduğu nerede görülmüş ?
Bu adam ülkeyi yönetemez beyler saçmalamayın, bildiğin koalisyon kurulmadı diye trip atıyor. Gerçi kurulmamasını da kendisi istedi. Böyle bir politika yürütüyor. Ülkenin başına gelse her hangi bir başkanın davetine hayır gelmeyin mi diyecek ?
avrasya tüneli,marmaray,3. havalimanı,3.köprü,ordu giresun havalimanı bunlara bir baksınlar. Sonra eleştireceklerine üretken olsunlar.
uluslararası bütün kuruluşlar türkiye'nin geliştiğini öne sürerken bizde ki kendini ekonomist sananlar hemen ortaya atlayıp matematik hesabı yapmıştır.. Ak Parti ülkemizi 13 yılda, 90 yılda yapılandan daha fazla yükseltti sen hala kıskanıyorsun
Bu adam herkese hayır dedi dedi, şimdi bir daha bunla kimse konuşmak istemez. Mecliste konuşma yapsa ona bile katılmazlar. Zaten mhp iyice elden ayaktan düşmeye başladı. Az gündeme geliyor devlet bahçeli yüzünden
Ak Parti üniversite sayılarını arttırıyor diye sırf ak parti yapıyor diye eleştirenler yerden yere vuranlar olmuş. bu kadar gerici olmasanız. eğitim hepimizin hakkı yobazlık yapmaya gelmeyin
silahla oy almanın neresi meşru allah aşkına ? birde bunlar utanmadan meydanlarda barış sevgi kardeşlik diyorlar. En başından belliydi hdpkk nın kardeşliğimizi bozduğu.