L
limanerg10 yıl önce
etunun bacısı
Onun için beklenen gün gelmiştir. (img:#989183)
L
limanerg10 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
L
limanerg10 yıl önce
aşkla çekilen 31 aşksız sevişilen kadından iyidir
yaş kemale erince farkettiğimdir. erkek olsun kız olsun ayırmadan söylüyorum; deli gibi sevmeden aşkı tatmadan bu işlere girişmeyin onun bunun altında inlemeyin. sonra pişman olmamak için abi sözü dinleyin.
L
limanerg10 yıl önce
reisden korkan topiklere sesleniyorum
selamün aleyküm... evet,allah ın izniyle anlımızın akıyla çıktık sandıklardan.halk yeni türkiye yolunda yürümeyi seçti. ama orda burda görüyorum,halkın iradesiyle dalga geçen topikleri. bizim suskunluğumuz asaletimizdendir.o asaletide reisten öğre… devamını gör
L
limanerg10 yıl önce
sözlük yazarlarının ayakları
44 numara terli ve kokan erkek ayakları olabilir. ~neyin peşindeyiz?~~swh~
L
limanerg10 yıl önce
dünyanın en seksi kadını
bir kesim için banu alkan. (bkz:bana göre süt onlara göre çukulata)
L
limanerg10 yıl önce
bayramda kapalıyız diyen kerane
selamün aleyküm, evet beyler,bu bayram irice bi tosun kestik,çok şükür.kurban kesmeyenlere dağıttık falan.3 kiloluk bi et arttı.annem eti vericek kimseyi bulamadığından. +anne ver ben götürücek birini bulurum,dedim.eti poşete koydum evden çıktım. … devamını gör
L
limanerg10 yıl önce
küçük çocuğun memesine ellmesine ses etmeyen kız
haydi bismillah, evet beyler.bugün bir ev misafirliğinde denk geldiğim bi bacımızdır. ortalarda dolanan 5-6 yaşlarında bi veled vardı.kendisinden 1-2 yaş bi kız çocuğuyla oynuyodu.oynarken sürekli arkadan tutup sarılıp duruyodu.işkillendim biraz. … devamını gör
L
limanerg10 yıl önce
kemalistlerin nursuz olması
insanı hayrete düşürmez. nuru ancak allah(cc) ancak sevdiği kullarına bahşeder. kemalistlerin hangi yolda olduklarını gayet açık net gösterir. en nursuz örneği; (img:#843799)
© copyright 2005 - 2026