bugün
- karı kıza para yedirir misiniz17
- kadınların piç erkek tercihi16
- bir kadını kaybetmenin en kısa yolu2
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- en çok hoşa giden doğa olayı10
- osururken götten alev çıkması12
- günün şiiri21
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği12
- şişman kızların çok neşeli olması6
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması13
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey14
- togg limuzin7
- evlenilmeyecek kız tipi11
- seksli rüyalar görmek6
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı12
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- güzel kızların barzolarla takılması4
- elle yiyip şişeden içenler3
- yön duygusuna sahip olmamak10
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu10
- iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı7
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı4
- ragnar rockefeller38
- drone uçurmanın neredeyse imkansız hale gelmesi4
- çocuksu barbarlığı dayakla düzeltmek5
- türk ekonimisi harika5
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller8
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi9
- telefonun aşırı ısınması7
- aynı hatayı tekrar tekrar yapmak2
- zihni göktay13
- sersem herif11
- elle yemek yemek4
- bir kadın size hakaret ediyorsa7
- erkeklerin zayıf kız sevdiğini sanmak3
- femboy erkeklere yürüyen dayılar5
- besle kargayı4
- zayıf erkeklerin agresif olması3
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam10
- şişman kız vardı yuzır ne oldu ona3
- internetten kız düşürmenin kolaylaşması5
- yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek6
- yeni yazarlara öneriler10
- erkeklerin çok açık giyinmeye başlaması4
- bir insanın neden flört etmediği üzerine5
- çöp yanında kitap bulma ilmi3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- baş ağrısını geçiren ilginç tedaviler5
- erkek adamın erkek sevgilisi olur2
entry'ler (30)
''abi zaten orospuydu''
öğretmenim, güneş kremini kaç faktöriyel alıyoruz?
-Gurayyilmaz
-Gurayyilmaz
Çok yakın arkadaşımdır valla, ama bazen tanımıyormuş gibi yaparım.. Buradan öpücüklerimi yolladığım piços kişilik.
şahsen benimdir, benimdir şahsen.. o benim aslında
iphonumuz yoksa, iphoneumuz yoktur demektir şeklinde abuk subuk reklamlar yaptıran bir marka.. Nitekim bence: Iphone' umuz yoksa paramızı harcayacağımız daha güzel şeylerimiz var demektir.
Ben fakir ama gururluyum demenin takla attırılıp modernleştirilmiş halidir..
Her gün benden 50 kuruş aşırıyor çakal, sms fiyatları da tavan yaptı.. En kötüsü ne biliyor musunuz, şu 'havayi Koklayan Adam' sapığı.. Hava durumunu egzantrik şekilde önüme sunması pek cezbetmiyor beni..
Diş macunu reklamlarının ayrılmaz parçasıdır onlar, bir kadın reklama çıkar ve soğuk şeyler içemediğinden, çok imrendiğinden bahseder.. Sonra diş macununu dişine sürer ve lıkır lıkır götürmeye başlar.. Çünkü ablamaızın diş hassasiyeti varmış, o yüzdenmiş, diş macununu şey edince hepsi geçivermiş (bkz: bunlar ancak masallarda olur ablacım)
valla eğer ali taran ve ayşe özyılmazel ilişkisinin nasıl olacağını hayal edebiliyorsanız ( yatak odası dahil ) asıl yetenek sizsiniz beyler..
Benim annemin yakışıklı biri görünce verdiği tepki... şimdi küçük bir karşılaştırma yapacağım:
Ben: oha çocuğa bak, taş!
Annem: Ne güzel bir çocuk
Ben: oha çocuğa bak, taş!
Annem: Ne güzel bir çocuk
aslında sıkılıyorum'un bir soru olmadığı minik bir gerçek olduğunu da söylemeden edemeyeceğim, ama o kıza cevap verilmez.. Direk kaçılır
damar nickleri yaratmıştır onlar, ve birgün dünyayı kurtaracaklardır.. Arada bir ' sakin ol çempiyın' demekten kendimi alamadığım insanlar.
benim zamanımda bunlar yoktu
ve ilk entry' si 50' li yıllar üzerine olacaktır, canım benim
ve ilk entry' si 50' li yıllar üzerine olacaktır, canım benim
Film yapılacak olsa gişe rekorları kıracağını düşündüğüm bir şeydir.. Nitekim hiç görmemişimdir. bir dakika yahu, nereden göreceğim
Facebook ta ergenliğin doruklarını yaşayan kişilerin egolarını tatmin etmek için açtıkları bi albenisi olmayan bir sayfadır. Millet güzel ya da yakışıklı bulduğu kişilerin fotoğraflarını paylaşır ve bütün duvarları ' admiiin beni de paylaşır mısın' larla doludur... Sadece taş resimleri koyulmuş olan bir parodysi bile vardır hatta.
Romantik komedilerde ' arkadaşız, ama sevişen arkadaşlar ' olarak tanımlanan kişilerin ta kendileridir bunlar.
Kaç kaç kaç demenin lacivertidir, genelde 'yağmur yağcak galiba' yı basıp kahinlik taslamakta kullanılır.
Gazetelerdeki burç köşelerinden ebesinin köyündeki fadime teyzeye kadar ulaşmış bir akımdır, matematiğin yanlış yöne kullanılmasıdır, salaklıktır..
4 yaşından 10 yaşına kadarki halimdir kendileri.. Nitekim şimdi ağlamadan çemkirebiliyorum
Şimdi dizileri karıştırmak istemezdim ama, Öyle Bir Geçer Zaman Ki nin sabah kalktığında dahi saçı maşalı inci Hocası diyorum, orada bırakıyorum.