L
liderin10 yıl önce
mustafa kemal capsleri
yarmıştır.
L
liderin10 yıl önce
mustafa kemal capsleri
yarmıştır.
L
liderin10 yıl önce
mustafa kemal capsleri
yarmıştır.
L
liderin10 yıl önce
mustafa kemal capsleri
yarmıştır.
L
liderin10 yıl önce
mustafa kemal capsleri
yarmıştır.
L
liderin10 yıl önce
trivia crack ın oldukça kıskanç bir oyun olması
Ayni zamanda kandırıkçıdır da. Canim bittiginde video izliyorum birkaç saniye içinde can alacaksın diyor ama can filan vermiyor.
L
liderin10 yıl önce
ismet inönü
cumhuriyetin kurucu kadrosundan, gazinin yakın silah arkadaşı olan ikinci cumhurbaşkanımızdır.
L
liderin10 yıl önce
ismet inönü
cumhuriyetin kurucu kadrosundan, gazinin yakın silah arkadaşı olan ikinci cumhurbaşkanımızdır.
L
liderin10 yıl önce
ismet inönü
L
liderin10 yıl önce
uydurma atatürk sözleri
hayatta en hakiki mürşid ilimdir. Hz .muhammede ( s. a. v. ) ait bir sözdür bu, mürşidin anlamını araştırırsanız bana katılacaksınız.
L
liderin10 yıl önce
aziz in derbiyi gs bjk maçı sonrasına alması
erteleme kararı sırasında tesislerde bulunan fenerbahçe aziz yıldırım ve teknik direktör vitor pereira’nın aralarında ki konuşmaları yanlışlıkla fbtv kameralarına yansıdı. aziz yıldırım, derbiyi galatasaray-beşiktaş derbisinin ardından oynamak isted… devamını gör
L
liderin10 yıl önce
nick altı olunca noluyor
Bazı yazarların nick altı dilenmesini cidden anlayamıyorum . Noluyor nick altı kabarık olunca . Ciddi olarak soruyorum . Önemi nedir . Edit : Anladigim üzere nick altı kabarık olmasını istemek , hayatta en azından bir başarım (!) Olsun istemektir . … devamını gör
L
liderin10 yıl önce
chuck palahniuk
daha çok `dövüş kulübü` adlı kitabıyla tanınan `yeraltı edebiyatı` türünde eserler veren aynı zamanda [bkz]gösteri peygamberi[/bkz]'nin yazarı. [*]devrildi cümle ve toparlayamıyorum[/*]
L
liderin10 yıl önce
türkçülerin ekseriyetle cahil olması
yadsınamaz bir gerçektir. yarım yamalak tahsilleriyle aslanız, kaplanız misali ortada gezerler. kendinden olmayanı dışlayan bir insanın, gelişimini tamamlaması imkansızdır. en bariz örnekleri ülkemizdedir. ulan bir de cahillikleriyle övünmüyorlar mı,… devamını gör
L
liderin10 yıl önce
bir kızın en tatlı olduğu an
bir kızın gördüğünüzde kendisine melek sıfatı takmanıza neden olacağı andır. kafasının tepesinde o parlak sarı halkayı gördüğünüz andır. kısa bir andır keyfini çıkarın. aksi takdirde o çene bir açıldı mı... yanlış anlaşılma üzerine edit: şaka yapıyo… devamını gör
L
liderin10 yıl önce
kürtlere laf eden orusbu çocuğu
L
liderin10 yıl önce
eva green şişirilmiş bir balondur
kesinlikle katıldığım tespit. Mesela bir `hande erçel` değildir.
L
liderin10 yıl önce
sogukta kalinca usuyen penguen
11.nesil yazardır. Hosgelmistir, kostursun efenim.
L
liderin10 yıl önce
osmanlı abartılmış balon bir imparatorluktur
ne geldiyse osmanlı yüzünden geldi başımıza.
L
liderin10 yıl önce
adolf hitler
yüzyılın kasabı..
L
liderin10 yıl önce
seni arkadaş olarak görüyorumun meali
Seni arkadaş olarak görüyorumun asıl anlatılmak istenendir. Bence artık sende herkes gibisin.
L
liderin10 yıl önce
solcu kızların daha güzel olması
Kahrolası gerçektir.
L
liderin10 yıl önce
sözlük kızlarının osuruk sesleri
Benimki seninkinden güzel diye Birbirleriyle yarışmazlarsa ben de bişey bilmiyorum.
L
liderin10 yıl önce
kemalist tokatlamanın verdiği müthiş zevk
ota boka muhalefet yapan yetersiz kemalist zihniyetin ülke yararına sadece yakıp yıkmaktan mütevellit zihniyetleri yüzünden elinize geçirdiğiniz kemalist birini hunharca tokatlamanın verdiği zevktir.
© copyright 2005 - 2026