bugün
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- odanın içine baykuş girmesi9
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite8
- sözlük kezoları7
- meyveli soda içen erkek7
- arkadaşlar biraz eğlenceye ne dersiniz9
- yorgun mermi9
- erkeklerin biraz şey olması7
- gece mutfaktan gelen kahkaha sesleri6
- gece mutfakta pasta yapan yorgun mermi görmek5
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak3
- arkadaşlar ben uyumaya gidiyorum5
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor8
- sözlükteki mendebur suratlılar6
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum8
- parmak patates vs elma dilim patates7
- hiç ufak tefek mükremin olmaması4
- sen debenim hat alarım'dan bir isiiiin6
- yeni parti39
- gece yatağın altından uzanan el5
- cinleri olan sözlük kızı5
- hogwarts cadılık büyücülük okuluna davet mektubu4
- mutlu olunca her şeyin komik gelmesi5
- soğan salatası6
- sürekli güler yüzle dolaşan tip7
- havanın buz gibi olması4
- gece yatağın altından sözlük yazarı çıkması4
- gece mezarda erkekle sevişen travesti görmek4
- cin mısır kabilesi5
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması8
- iştahın kapanması7
- hoşlanılan kızın yeni partili çıkması2
- bir sözlük kızı için 400 km yol gitmek4
- gece duyulan kahkaha sesleri fobisi3
- denizden çıkarken penisin şorttan belli olması7
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- türkler barbar ve köpektir7
- mercimek çorbası4
- muhalefete muhaliflik yapmayın2
- ölümlü bir erkekle evlenmek6
- korku romanı yazmak3
- bacağım ağrıyor yağmur yağacak5
- yeni tanışılan biriyle cinsel seks yapmak2
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- nervio'nun aşkıma yanıt vermemesi5
- ağlamak erkeğe yakışır mı9
- korkmuş bir sözlük kızını teselli etmek3
- en güzel sevişme13
entry'ler (29)
renkdaşlarım hiç sinirlenmeyin bileklikspor ve şerefli 3.lere zira futbolda,basketbolda, voleybolda farketmiyor fener tersten saplar, saplamaya devam ediyor. bırakın kendi hallerine (bkz: swh)
fenerbahçe'de oynadığı zaman içerisinde oyunu boyut atlamıştır. zaten avrupa'nın en iyi genç oyuncularından biri olarak geldi ancak son 2-3 aydır tam bir veteran gibi oynuyor, hücumda ne yapacağını ve yapması gerektiğini çok daha iyi biliyor, maç şutlarını eli titremeden atıyor, savunmada da gayet gayretli. maşallah diyelim.
avrupa'da türkiye'yi tek temsil eden takım olan fenerbahçemizin 2 farkla kazanacağı maçtır. buradaki gs ve bjk'li arkadaşların da süper ligimize (bkz: swh) konsantre olmasında yarar var zira bu sahne sizi aşar, hadi bakayım.
udoh'un sekerek oynadığını ve bu akşam çok etkili olamayacağını göz önüne alırsak maçın kilit ismi kısalarımız olacak o kesin. ne zaman ricky ile bogdan biraz kıpırdandı farkı açtık. ilk yarıda 30-25 üstünlüğümüz var.
bunların en yaygını spora yeni başlayan cılız liselilerdir. gelir hocadan üstünkörü bir program alır, kilo alacağım diye protein tozuna abanır (bkz: sen çok yanlış gelmişssin kardeş), her antremanda kol-göğüs çalışır, antremanın sonunda yanında arkadaşı varsa ona yoksa kendi kendine "baya şişti kollar baksana" diye aynanın karşısında olmayan kollarını kasar durur.
burada biz kadim uludağ milletine düşen görev; kanzuk ve arkadaşlarımız arasındaki savaş sona erene kadar hepsine kucak açmamızdır, bize yakışan budur. lütfen sabırlı ve duyarlı olalım öpüyorum gözlerinizden.
"bu on birinci nesiller ne etti size kardeşim" dedirten yazar beyanı.
not: on birinci nesildenim.
not: on birinci nesildenim.
yaklaşık bir aydır ps4'te oynayan biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki hayatımda oynadığım en iyi spor oyunu. normalde her sene fifa serilerini oynayan biri olarak oyunu aldığımdan beri fifa'yı unutturdu. imkanı olup da almayan arkadaşlar varsa hemen edinsinler.
atalarımızın bu konu hakkında güzel bir tespiti var (bkz: kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş). velhasılı fazla takmayın kafanıza kızlar.
not: erkeğim.
not: erkeğim.
ispanya'da atletico madrid ve italya'da lazio taraftarı biri olarak bana göre iki antipatik takımın mücadelesi. bir sonraki turda karşılarındaki rakibe şimdiden bol şans diliyorum.
abartılmış bir balondur kesinlikle, premier lig'den kendisinden daha fizikli ve teknik 10 orta saha sayarım.
amerikan emparyalizmine baş kaldırıyordur, adamdır.
bütün bu tartışmaları geçtim ben de bir yazarlık için 2 yıl beklenir mi arkadaş ya yemin ediyorum sözlükten soğudum burada 2 günde yazar oldum anasını satıyım kaldı ki ekşi'den sonra akla gelen ikinci sözlük de burası ona rağmen adamakıllı 10 entry'mi girdim hemen de yazar yapıldım bu işler bu kadar zor olmamalı.
yalnızca benim başıma gelen bir durum mudur merak etmekteyim. ne zaman elektrik kesintisi olsa sonrasında elektrikler geldiğinde modemin power ışığı yanmıyor bir türlü. arkadaki power tuşuna bastığımda kırmızı ışık yanıp sönüyor aramızda bu işten anlayan arkadaşlarımız varsa yardımlarını bekliyorum.
sezon başında profesörümüz gidince yeri nasıl doldurulacak diye kara kara düşünürken geçen zaman içerisinde yokluğunu bir saniye olsun aratmamış ay parçası, aydınlık suratlı sepet topçusu.
avrupa basketbol tarihinin bir numarası olan aşmış koç. bana göre bu adamı bu kadar başarılı ve değerli yapan şey işine duyduğu büyük bağlılık ve hırs.
bir koç düşünün ki avrupa basketbolunun bir numaralı kupasını 8 kere kaldırmış olsun ve dokuzuncusu için hala sahanın içinde suratı kıpkırmızı olana kadar bağırsın, her gün sabahtan akşama kulüpte tam mesai yapsın. çok özelsin obra çok.
bir koç düşünün ki avrupa basketbolunun bir numaralı kupasını 8 kere kaldırmış olsun ve dokuzuncusu için hala sahanın içinde suratı kıpkırmızı olana kadar bağırsın, her gün sabahtan akşama kulüpte tam mesai yapsın. çok özelsin obra çok.
kesinlikle doğru bir tespit. tamam arada sırada içmek güzel olabilir de bizim insanımızın yaptığı gibi sabah kahvaltıda 1563267 bardak, öğlen yemekten önce, sigarayla yemekten sonra cila niyetine bilmem kaç bardak, akşam yemekten sonra ailece sohbet muhabbet esnasında yine bardak bardak çay içmenin abartı olduğunu düşünüyorum. eyyorlamam bu kadar, evet.
geleceğin pivotu olmaya adaydır, hayırlısı olsun.
socrates ve the newsweek'tir tabi ki.
jean jacques rousseau'nun doğal yaşama geri dönülmesinin 18.yy itibarıyla imkansız olmasının ve politik bir temelde bütünleşecek olan toplumun gerçekliği karşısında, toplumun içinde yaşayan insana doğal haklarını sağlama istemini dile getirdiği bir başyapıttır.
bir devletin ne kadar büyükse (buradaki büyüklük nüfus ve toprakları ifade eder) içinde yaşayan insanları o kadar baskıladığı ve devletin büyüklüğü doğrultusunda o oranda devleti yöneten kişi sayısının azalması gerektiği görüşü ilginçtir. buradan hareketle az nüfuslu küçük devletlerin demokrasi, orta ölçektekilerin aristokrasi, geniş topraklara sahip nüfusu fazla olanlarının monarşiyle yönetilmesi sonucuna varır. ancak ilginçtir ki kendisi fransız ihtilali'nin fikir babalarından biridir yani monarşilerin yerine gelecek yönetim biçimleri üzerine çalışmış(demokrasi, aristokrasi vb.) ve en iyi yönetim biçimi olarak yine aynı kitapta seçimli aristokrasiyi savunmuştur.
bir devletin ne kadar büyükse (buradaki büyüklük nüfus ve toprakları ifade eder) içinde yaşayan insanları o kadar baskıladığı ve devletin büyüklüğü doğrultusunda o oranda devleti yöneten kişi sayısının azalması gerektiği görüşü ilginçtir. buradan hareketle az nüfuslu küçük devletlerin demokrasi, orta ölçektekilerin aristokrasi, geniş topraklara sahip nüfusu fazla olanlarının monarşiyle yönetilmesi sonucuna varır. ancak ilginçtir ki kendisi fransız ihtilali'nin fikir babalarından biridir yani monarşilerin yerine gelecek yönetim biçimleri üzerine çalışmış(demokrasi, aristokrasi vb.) ve en iyi yönetim biçimi olarak yine aynı kitapta seçimli aristokrasiyi savunmuştur.