bugün
- true denilen yazar9
- gammazlar çetesi18
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek12
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı5
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu3
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması5
- zaman baba birader bey birader4
- iç sıkıntısından intihar etmek11
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- bir sözlük kızını aşırı seksi bulmak3
- diyanetin abd'deki villaları5
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- uzun yolculuk sonrası esenler'e inmek2
- true denen hadsiz namussuz karaktersiz2
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- sadettin saran'ın sarı siteye ilan vermesi2
- pembe ojeli hatun2
- klima çarpması3
- 20 cm iyi midir3
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- tek başına tatile çıkmak4
- aylık asgari ücret iyi midir sorunsalı2
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- aylık 341 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- en iyi türkçe klip2
- dünya kupası maçı olunca trt'nin şifrelenmesi2
- izmir merkezli feto operasyonu3
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- dişçinin kucağına oturmak2
- cilgincapkin220
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- yazarların şu an istediği şey4
- türkiye13
- sarı yeleli aslan trump8
- polat alemdar3
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- yazarları gülümseten şeyler6
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- trabzon'un abartılmış balon bir şehir olması2
- nargile tütünü3
- hababam sınıfı semra hoca7
- kontrat fosfor karburator4
- iran'ın hürmüz boğazı nı kapatması8
- kuş besleyen akciğeri hastalığı2
- 60 saat boyunca uyumayan insan4
- zallın fake hesabı var mı9
- iş sıkıntısı olmasa okuyacağınız bölüm4
- yaz günü bira içmek5
entry'ler (36)
Yanlızlığa alışmayı reddedenleri kapatıp, duygu düzenley
en bir hap atıp gerçekleri saklayan yürekler var. Aynı akıl hastaneleri gibi.. Y
aşayan yalanlarla...
sansar salvo - sorgu
en bir hap atıp gerçekleri saklayan yürekler var. Aynı akıl hastaneleri gibi.. Y
aşayan yalanlarla...
sansar salvo - sorgu
Türkçe Rap ile alakası yoktur.Kekoların dinlediği tutmamış bi türdür.Bu ülkede Sansar Salvo,Allame,Hidra,Contra,Norm Ender,Gazapizm,No 1,Ais Ezhel,Red,Araf,Anıl Piyancı,Taki,Lider gibi isimler bulunurken onları dinlemek saçma.
sansar salvo - sorgu
Bu kadere karşı gelenlerin öyküsü. Dört dörtlük ritm gibi hayatımın döngüsü. inc
elensin uykusu, incelensin huzuru aksi yönde gidenlerin bu ruhumun sorgusu.Bu ka
dere karşı gelenlerin öyküsü. Dört dörtlük ritm gibi hayatımın döngüsü. incelens
in uykusu, incelensin huzuru aksi yönde gidenlerin bu ruhumun sorgusu.
Ağzımı açtırmaz bana yaşadıklarım bazen. Ruhumu sıkıştırıp kanımı emen sinekler.
Biriktiririm içimdekini, sonra kopar gelirim dudaklarımın heceleri kulaklığın
da biterken. Her şey çok mu düz yoksa çok mu ters bir bilemedim. Bir sola bir sa
ğa savruldum yinede denge göremedim. "Bak bu gecede ölemedin bu değil senin kade
rin falan, inançsız yan" dediler iki taraftan ama bende insanım ve akışına bırak
tım. Dikkatimi dağıttılar ruhum odaklandı. Bitmedi mücadelemiz seninle ve seninl
e ve seninle ve benimle. Benimle gelme. Bu klasik, Sansi Salvo stili, 3. perde.
Umarım perde kapanacaktır nazik ve hafifçe. Ateş beni ne büyüleyebilir ne de kor
kutabilir. Ben huzurun yanında yanan bir ateşim zaten.
Bu kadere karşı gelenlerin öyküsü. Dört dörtlük ritm gibi hayatımın döngüsü. inc
elensin uykusu, incelensin huzuru aksi yönde gidenlerin bu ruhumun sorgusu.Bu ka
dere karşı gelenlerin öyküsü. Dört dörtlük ritm gibi hayatımın döngüsü. incelens
Seni dört taraftan üzmek isteyenler. Mezarının etrafında turlar atmak isteyenler
Yarınınla dalga geçercesine ilerler kader. Gidenler gider. Bipolarıma yeterler
Bileklerimi keserdi kader aklımın gerçekten bana oyun oynadığını düşünseydim e
ğer. Ondan kurtulmak istersen tamamen yürekten. Senin negatifin gider ve arkadaş
ına değer. Üstün ifadeymiş beni kıyasladıkları. (Haa..) Tamamen benimseyemem mel
ankolik adamları, yorucu hayat tarzını. Ne gülmeyi ne ağlamayı. En dengede benke
n ben dengemi korumayı. Yanlızlığa alışmayı reddedenleri kapatıp, duygu düzenley
aşayan yalanlarla...
Ağzımı açtırmaz bana yaşadıklarım bazen. Ruhumu sıkıştırıp kanımı emen sinekler.
Biriktiririm içimdekini, sonra kopar gelirim dudaklarımın heceleri kulaklığın
da biterken. Her şey çok mu düz yoksa çok mu ters bir bilemedim. Bir sola bir sa
ğa savruldum yinede denge göremedim. "Bak bu gecede ölemedin bu değil senin kade
rin falan, inançsız yan" dediler iki taraftan ama bende insanım ve akışına bırak
tım. Dikkatimi dağıttılar ruhum odaklandı. Bitmedi mücadelemiz seninle ve seninl
e ve seninle ve benimle. Benimle gelme. Bu klasik, Sansi Salvo stili, 3. perde.
Umarım perde kapanacaktır nazik ve hafifçe. Ateş beni ne büyüleyebilir ne de kor
kutabilir. Ben huzurun yanında yanan bir ateşim zaten.
Seni dört taraftan üzmek isteyenler. Mezarının etrafında turlar atmak isteyenler
Yarınınla dalga geçercesine ilerler kader. Gidenler gider. Bipolarıma yeterler
Bileklerimi keserdi kader aklımın gerçekten bana oyun oynadığını düşünseydim e
ğer. Ondan kurtulmak istersen tamamen yürekten. Senin negatifin gider ve arkadaş
ına değer. Üstün ifadeymiş beni kıyasladıkları. (Haa..) Tamamen benimseyemem mel
ankolik adamları, yorucu hayat tarzını. Ne gülmeyi ne ağlamayı. En dengede benke
n ben dengemi korumayı. Yanlızlığa alışmayı reddedenleri kapatıp, duygu düzenley
aşayan yalanlarla...
midenizde buz kalıbı etkisi yapar.
eğer üzeriniz çıplaksa vay halinize.Ani bir kapı yada elektrik süpürgesi sesiyle tüm tırnaklarını karnınıza geçirir 10 saniye boyunca bırakmaz uff kötü bişeydir.
okuldaki kızların genel boy ortalaması 1.10,kalça göğüs desen zerre yok.
gerçek adı Çağdaş Terzi'dir.sesinin emineme benzemesi ibretliktir.
düşündüğüm zaman keşke araları açılmasaydı diyorum.Çünkü nedense sansar ve normun düet yapmasını çok istiyorum.Sesleri birbirine süper uyardı ya.
türkiye'nin en iyi mc'si bence.
sabahleyin :
+ cinmi ne cini ya salla.
gece yatarken :
bismillahirrahmanirrahim yarabbiim koru beni..
+ cinmi ne cini ya salla.
gece yatarken :
bismillahirrahmanirrahim yarabbiim koru beni..
Tamamen ergenlik sınıfı.Bu kardeşlerimiz ergenliğe henüz girememiş zavallılardır.
Bi bilgisayarım var hala içerde bi yerlerde 2005 senesinde almıştı babam fifa 2005 oynardım onla en son 8 yaşına girdi nazar değmesin 2. Sınıfta şuan
Geceleri telefonda takılan insanların başına gelir.Burun kısmına gelirse çok acı verir.Eğer telefon 3310 ise vay halinize.
Elalemin odasında gitar var benimkinde bağlama var adaletin bu mu dünya ?
-Faceden yazmışsın oğlum sevgilinmi var yoksa ?
+Yok anne ya ne alakası var.
-Hadi hadi yemem ben itiraf et.
+Tamam anne ama sakın yayma ya.
- Yok oğlum ne söyleyim hadi sen git.
( Evden çıkmadan içeriyi dinledim )
- Aloo Suzan bize gelsene neler neler oldu. Senin oğlanın bilgisayarıda al.
+Yok anne ya ne alakası var.
-Hadi hadi yemem ben itiraf et.
+Tamam anne ama sakın yayma ya.
- Yok oğlum ne söyleyim hadi sen git.
( Evden çıkmadan içeriyi dinledim )
- Aloo Suzan bize gelsene neler neler oldu. Senin oğlanın bilgisayarıda al.
Annemin yerine babamın öğrenmesini hep tercih etmişimdir.Babam öğrenirse maaşa zam yapar.
Küçükken Fenerbahçe ve Beşiktaş klüplerinin almadığı
müthiş yetenekli bir futbolcu. Bayern Munchen klübüne gitmesini istediğim biri.
müthiş yetenekli bir futbolcu. Bayern Munchen klübüne gitmesini istediğim biri.
20-30 Tl arası fiyatı olan çakma beats.Sesi kısık,jakı dandik olması onun max. 2 ay dayanamayacağını gösteriyor.Genelde kaykay alıp kız tavlamaya çıkan ergenlerin kulaklığıdır. (bkz: internet kafe kulaklığı)
Aldığı parayı değerlendiremezse küme düşsünler gerçekten.3 tane kadro kurarım ben o paraya