bugün
L
larsmon9 yıl önce
bilgisayar
ilk bilgisayarlar ikinci dünya savaşında kullanılan şifreleyiciler ve şifre çözücüler olarak kabul edilir. ilk olarak almanlar kendi mesajlarının müttefikler tarafından anlaşılmaması için şifreleyicileri yaptılar. savaşın kaderini, almanların hareket… devamını gör
L
larsmon10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
L
larsmon12 yıl önce
morphling
başörtüsü ve türban düşmanı bir ekşi sözlük yazarı.
L
larsmon13 yıl önce
naix
6.49b mapi ile değişmiş eski eziciliğini kaybetmiştir. ~feci bişeydi feci~ (bkz:life stealer)
L
larsmon13 yıl önce
abazan
`abaza` nin yanlis yazilisidir. abaza`dan farkli bir manasi oldugu gibi bir zan mevcutsa da bunlarin hepsi yalandir inanmayiniz.
L
larsmon13 yıl önce
soccer
amerikanlarin ayakla oynanan top oyununa verdikleri isim. biz futbol diyoruz. her seyi ters zaten bunlarin. illa soklu cikarli bir ad verecekler ya.
L
larsmon13 yıl önce
külotla spor yapıp türkiye yi temsil etmek
çoğu kadın sporcunun yaptığıdır. (bkz: nevin yanıt) temsil falan etmesinler ülkemizi. Yarı çıplak halleriyle bayrağımızi tutmasınlar mümkünse.
L
larsmon13 yıl önce
eksi verirken basılan surat ifadesi
eksi verirken tıkladığımız surat ifadesidir, üzgün olmamalıdır bence o, kızgın olmalıdır, daha iyi ifade eder böylece.
L
larsmon13 yıl önce
morthal
`the elder scrolls v skyrim` oyunundaki ufak şehirlerden biri.
L
larsmon13 yıl önce
whiterun
`the elder scrolls v skyrim` oyunundaki şehirlerden biri. köy de denilebilir. burada kendimize `breezehome` adıyla 2 katlı ama ufak ve şirin bir ev satın alıp varımızı yoğumuzu stoklayabiliyoruz.
L
larsmon13 yıl önce
riften
`the elder scrolls v skyrim` oyunundaki şehirlerden biri.
L
larsmon13 yıl önce
winterhold
`The College of Winterhold`'un içinde bulunduğu şehir. (bkz:the elder scrolls v skyrim)
L
larsmon13 yıl önce
windhelm
`the elder scrolls v skyrim` oyunundaki ana şehirlerden biri.
L
larsmon13 yıl önce
solitude
evanescence şarkısı.
L
larsmon13 yıl önce
markarth
`the elder scrolls v skyrim` oyunundaki ana şehirlerden bir tanesi.
L
larsmon14 yıl önce
bonomo birinci olmazsa babaannemi balkondan atarım
can bonomo eurovizyonda birinci olamassa babaannemi balkondan atacağım vatana millete duyrulur. vatana millete uğurlu bir totem daha başlamıştır. daha önceki totemlerimiz için (bkz:quaresma gelmezse babaannemi balkondan atarım) (bkz:y d istifa et… devamını gör
L
larsmon14 yıl önce
rize
türkiyenin birçok bölgesinde mühendislerine rastladığımız güzide ilimiz.[bkz]trabzon[/bkz] ve [bkz]artvin[/bkz] arasında yer alır.
L
larsmon14 yıl önce
john noble
şu sıralar `fringe` dizisinde `walter bishop` karekteriyle göz doldurmakta olan oyuncu. ilk gördüğümde "nerden hatırlıyorum lan ben bu adamı" demiştim meğersem `The Lord of the Rings`'de `Denethor` karakterini canlandıran amcamızmış. ~severek takip e… devamını gör
L
larsmon14 yıl önce
john noble
şu sıralar `fringe` dizisinde `walter bishop` karekteriyle göz doldurmakta olan oyuncu. ilk gördüğümde "nerden hatırlıyorum lan ben bu adamı" demiştim meğersem `The Lord of the Rings`'de `Denethor` karakterini canlandıran amcamızmış. ~severek takip e… devamını gör
L
larsmon14 yıl önce
john noble
L
larsmon14 yıl önce
mirror s edge
trailer'in sonunda 13 kasım'da marketlerde olacağı yazıyordu. bize anca yılbaşından sonra gelir demek ki. kesinlikle ama kesinlikle oynanması gereken bir oyun bence.
L
larsmon14 yıl önce
leshrac the malicious
(bkz:tormented soul) dota'da INT sınıfından bir hero. kaçarak kurtulunmayacak hero'lardan biridir.
L
larsmon14 yıl önce
uludağ sözlük ü simgeleyecek hayvan önerileri
evet arkadaşlar, sözlüğümüzün sembolü olacak hayvan önerileridir. inci sözlüğün baykuşu var da neden uludağ sözlüğün bir sincap'ı, efendime söyleyim bi su samuru, bir tırtılı, bi kertenkelesi falan olmasın. çok ciddiyim her kes gelsin önerisini yazs… devamını gör
L
larsmon14 yıl önce
uludağ sözlük ü simgeleyecek hayvan önerileri
evet arkadaşlar, sözlüğümüzün sembolü olacak hayvan önerileridir. inci sözlüğün baykuşu var da neden uludağ sözlüğün bir sincap'ı, efendime söyleyim bi su samuru, bir tırtılı, bi kertenkelesi falan olmasın. çok ciddiyim her kes gelsin önerisini yazs… devamını gör
© copyright 2005 - 2026