bugün
- sözlükteki kaliteli yazarlar36
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması30
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları27
- mazot fiyatlarının suçlusu21
- kuzey makedonya2
- kendin hakkında bir gerçek bırak8
- yazarların fobileri15
- kosova2
- karadağ2
- sırbistan2
- bosna hersek2
- hırvatistan2
- slovenya2
- yugoslavya2
- yazarların en malımsı özellikleri12
- iltica4
- sözlük yazarlarının normal kombinleri23
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı12
- islamda namaz yoktur37
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması11
- keşke bu yaşanmışlıklar onunla olsaydı6
- sözlüğün reisi kim anketi19
- 174 kaslı mühendis9
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- ioçk'nın müziği7
- 195 kaslı pilot10
- barbara palvin gelse reddedecek sözlük erkeği6
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- erkeklerin birbirine amk demesi6
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- sözlük yazarlarının saatleri14
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz36
- gelecekteki sevgiliye not6
- nick vermeden bir yazara seslen10
- almanya da yaşayan yazarlar8
- şeftali11
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz22
- kainatta olan her şey mahlukatın yararı içindir2
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- barbara palvin mi güzel ben mi diyen sevgili5
- şeytanın bile israil'e karşı olması8
- doğru karpuz seçemeyen erkek12
- sözlüğün reisi kim14
- gecenin geç saatlerinde entry girmek2
- şu an dinlenen şarkı5
- yapay zekanın kod yazması3
- sözlüğe video yükleyebilmek5
- çağla idi21
- borsa istanbul5

ilk bilgisayarlar ikinci dünya savaşında kullanılan şifreleyiciler ve şifre çözücüler olarak kabul edilir. ilk olarak almanlar kendi mesajlarının müttefikler tarafından anlaşılmaması için şifreleyicileri yaptılar. savaşın kaderini, almanların hareket… devamını gör

`abaza` nin yanlis yazilisidir.
abaza`dan farkli bir manasi oldugu gibi bir zan mevcutsa da bunlarin hepsi yalandir inanmayiniz.

amerikanlarin ayakla oynanan top oyununa verdikleri isim. biz futbol diyoruz. her seyi ters zaten bunlarin. illa soklu cikarli bir ad verecekler ya.

çoğu kadın sporcunun yaptığıdır. (bkz: nevin yanıt) temsil falan etmesinler ülkemizi. Yarı çıplak halleriyle bayrağımızi tutmasınlar mümkünse.

eksi verirken tıkladığımız surat ifadesidir, üzgün olmamalıdır bence o, kızgın olmalıdır, daha iyi ifade eder böylece.

`the elder scrolls v skyrim` oyunundaki şehirlerden biri. köy de denilebilir.
burada kendimize `breezehome` adıyla 2 katlı ama ufak ve şirin bir ev satın alıp varımızı yoğumuzu stoklayabiliyoruz.

can bonomo eurovizyonda birinci olamassa babaannemi balkondan atacağım vatana millete duyrulur.
vatana millete uğurlu bir totem daha başlamıştır. daha önceki totemlerimiz için
(bkz:quaresma gelmezse babaannemi balkondan atarım)
(bkz:y d istifa et… devamını gör

türkiyenin birçok bölgesinde mühendislerine rastladığımız güzide ilimiz.[bkz]trabzon[/bkz] ve [bkz]artvin[/bkz] arasında yer alır.

şu sıralar `fringe` dizisinde `walter bishop` karekteriyle göz doldurmakta olan oyuncu. ilk gördüğümde "nerden hatırlıyorum lan ben bu adamı" demiştim meğersem `The Lord of the Rings`'de `Denethor` karakterini canlandıran amcamızmış. ~severek takip e… devamını gör

şu sıralar `fringe` dizisinde `walter bishop` karekteriyle göz doldurmakta olan oyuncu. ilk gördüğümde "nerden hatırlıyorum lan ben bu adamı" demiştim meğersem `The Lord of the Rings`'de `Denethor` karakterini canlandıran amcamızmış. ~severek takip e… devamını gör

trailer'in sonunda 13 kasım'da marketlerde olacağı yazıyordu. bize anca yılbaşından sonra gelir demek ki. kesinlikle ama kesinlikle oynanması gereken bir oyun bence.

evet arkadaşlar, sözlüğümüzün sembolü olacak hayvan önerileridir. inci sözlüğün baykuşu var da neden uludağ sözlüğün bir sincap'ı, efendime söyleyim bi su samuru, bir tırtılı, bi kertenkelesi falan olmasın. çok ciddiyim her kes gelsin önerisini yazs… devamını gör

evet arkadaşlar, sözlüğümüzün sembolü olacak hayvan önerileridir. inci sözlüğün baykuşu var da neden uludağ sözlüğün bir sincap'ı, efendime söyleyim bi su samuru, bir tırtılı, bi kertenkelesi falan olmasın. çok ciddiyim her kes gelsin önerisini yazs… devamını gör