bugün
L
lanetmurphy7 yıl önce
ruh halinizi anlatan görsel
(img:#1487800)
L
lanetmurphy8 yıl önce
t a m a m
2 saatte yarım milyon tivitle halkın recep beye cevabı olan kelimedir.
L
lanetmurphy8 yıl önce
halsey
29 Eylül 1994 doğumlu Amerikalı şarkıcıdır. (bkz: new americana) (bkz: ghost) vb. şarkıları dinlenebilir.
L
lanetmurphy8 yıl önce
g eazy
i mean it şarkısı ve özellikle klibinde bulunan medyaya getirdiği eleştiri ile meyve vermiş rapper dır. tumblr girls ve almost famous da güzel şarkılarındandır. reyizin 3 albümü var. -The Epidemic LP -Must Be Nice -These Things Happen.
L
lanetmurphy8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
L
lanetmurphy8 yıl önce
bilboardlardan dünya liderlerine saldırı
(img:#1663244) kendilerine “sınır tanımayan gazeteciler” diyen isveçli uluslararası savunma grubu, google street view uygulamasına görenleri şok eden billboard’lar ekledi. elbette bu billboard’lar da yazanlar street view görüntüsü alınarak photosho… devamını gör
L
lanetmurphy8 yıl önce
where is my mind
güzel bir [bkz]pixies[/bkz] [bkz]sarkı[/bkz]sı [bkz]fight club[/bkz]ın finalinde çalınmıştır sözleri ise şöyledir; - stop with your feet in the air and your head on the ground try this trick and spin it, yeah your head will collapse but the… devamını gör
L
lanetmurphy8 yıl önce
fight club
tipik bir yahudi paranoyası filmi en az 30 kere izlenilip yeni şeyler öğrenilen imdb de 31. sırada olan film.
L
lanetmurphy8 yıl önce
yazarların şu an dinledikleri şarkılar
blonde redhead - elephant woman https://youtu.be/ZYv7GijfofE
L
lanetmurphy8 yıl önce
anın görüntüsü
L
lanetmurphy8 yıl önce
anın görüntüsü
L
lanetmurphy8 yıl önce
netflix dark dizisi
(img:#1653032) bana her anlamda eksiksiz gelen, çeşitli paradokslara düşürüp beyin yakan cinsten bir alman dizisi. her ne kadar stranger tings’e benzetilmiş olsa da, sonrasında apayrı şeyler anlattığını fark ediyorsunuz. karakterler o kadar cuk … devamını gör
L
lanetmurphy8 yıl önce
dünya gül bana
`no.1`'in `siyah bayrak` albümünde bulunan `heja` düeti. https://open.spotify.com/album/1KF29eJMyRaOXcalVkN2UB
L
lanetmurphy8 yıl önce
yılbaşına özel film önerisi
her tür film öneriniz dikkate alınacaktır.
L
lanetmurphy8 yıl önce
seni mutlu eden tek şey
Bu hayatta seni mutlu eden tek şey. insanın mutlu olması için milyonlarca sebeplerden biridir. Hiç bir şey, Ailemin yanında olmak ve onların sağlıklı olması kadar mutluluk vermez bana.
L
lanetmurphy8 yıl önce
sarılmak
tdk 1 . Sarma işi yapılmak: "Ellerine sarıldım, öpüyorum, sorularımı tekrarlıyorum."- R. H. Karay. 2 . (-e) Bir şeyin üzerine bir veya birkaç kez dolanmak. 3 . (-e) Kollarını dolamak, kucaklamak: "Hasan tiril tiril ti… devamını gör
L
lanetmurphy8 yıl önce
şu an olmak istediğiniz yer
dostlarımızın an itibariyle bulunmak istediği yer yada zaman.
L
lanetmurphy8 yıl önce
anın görüntüsü
L
lanetmurphy8 yıl önce
van da 38 günlük bebeğe cinsel istismar
Van’da, 38 günlük bebeğin cinsel istismar ve darp sonucu ölümüyle ilgili davada karar çıktı. Van 1. Ağır Ceza Mahkemesi, anne P.T. ile erkek arkadaşı F.A.’yı, ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum etti. Çifte yardım eden Y.G. ise 15 yıl hapse mahkum e… devamını gör
L
lanetmurphy8 yıl önce
anın kedisi
(img:#1052517) biri kedi mi dedi? entelpipo şaşırtıyon beni, sende seviyon kedi.
L
lanetmurphy8 yıl önce
kitap okuyan kadın
itici bayandır. sırf zengin erkeği etkilemek için okuyordur.
L
lanetmurphy8 yıl önce
kedi vs köpek
Kedinin ev sahibi olduğu karşılaşmadır. Sonuç ne olursa olsun dostluk kazansın.
L
lanetmurphy8 yıl önce
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
L
lanetmurphy8 yıl önce
gecenin klasik müziği
https://youtu.be/9HrhT91K-i8 `Rossini`/`sevil berberi`
© copyright 2005 - 2026