K
kwkwkw13 yıl önce
metez
çerkes yemeklerinin favorisidir. hamurun içine çerkes peyniri ve salça konularak veya patatesle yapılır. daha önce yemeyenlerin mutlaka yemesi tavsiye edilir.
K
kwkwkw13 yıl önce
yazarların çizimleri
(img:#1814140) Yazarların kağıda ya da herhangi bir yere döktüğü çizimlerdir. Benim de bir çok çizimim vardır fakat an itibariyle can sıkıntısından çizdiğim şekil budur. Edit; ben sıraya çizdim.
K
kwkwkw13 yıl önce
yazarların çizimleri
(img:#1814140) Yazarların kağıda ya da herhangi bir yere döktüğü çizimlerdir. Benim de bir çok çizimim vardır fakat an itibariyle can sıkıntısından çizdiğim şekil budur. Edit; ben sıraya çizdim.
K
kwkwkw13 yıl önce
derste resim çizmek
saniyelerin asırlara dönüştüğü, bir türlü bitmek bilmeyen derslerin çabuk geçmesi için iyi bir yöntemdir. hatta resminiz yarım kalırsa bir sonraki dersi iple çekersiniz.~yuh o kadar da değil tabi~ ~koro ve olası tüm ilhan baran dersleri için birebird… devamını gör
K
kwkwkw13 yıl önce
derste resim çizmek
saniyelerin asırlara dönüştüğü, bir türlü bitmek bilmeyen derslerin çabuk geçmesi için iyi bir yöntemdir. hatta resminiz yarım kalırsa bir sonraki dersi iple çekersiniz.~yuh o kadar da değil tabi~ ~koro ve olası tüm ilhan baran dersleri için birebird… devamını gör
K
kwkwkw13 yıl önce
derste sıraya resim çizmek
K
kwkwkw13 yıl önce
derste sıraya resim çizmek
K
kwkwkw13 yıl önce
yıldız tilbe
(bkz)deli(/bkz)
© copyright 2005 - 2026