bugün
- 186 boyundaki erkek17
- kürt erkek5
- kabak yemeği vs hamburger5
- alevi erkek5
- erzincanlı erkekler5
- bursalı erkekler5
- sivaslı yiğidolar6
- adıyamanlı erkekler5
- ahmet sezer bey9
- tavuk döner ısmarlayan erkek5
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- geceye bir tavsiye bırak3
- izmirli kızlar4
- antalyalı erkekler4
- gocu27
- cezayir erkekği2
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır9
- kadının kadından hoşlanması3
- din tartışması7
- tek celsede 40 midye dolma yiyemeyen kız2
- nervio'ya aşık olmak5
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- 32 yaşına girmek12
- ben ahbap derneğine güveniyorum4
- g'i l d'e d l'i l y20
- avrupalıları sevmemek2
- hayatın öğrettiği şeyler2
- ölüm2
- abla deme lazım olur3
- erdoğan ın dünya lideri olması3
- seat leon fr2
- büyük bir pipiye sahip olmak4
- ideal erkek boyunun 1 84 olması3
- zengin olsanız ne yapardınız9
- en büyük korkunuz4
- terlik giyen erkek5
- doların düşmesi3
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- marc cucurella'nın saçlarının sırrı2
- ciguli kral7
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- nevriye binti gammaz3
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- ilk buluşmada ne getirilmeli2
- üç kedi bir dilek3
- konyalı erkekler2
- nervionun merak ettiği yazar19
- aylık 381 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- nervio'nun kedisi3
- norveçte bok olsam9
entry'ler (86)
yeni nesil gençliğinde sıradan kişilik. çok kasmayın. envai çeşit tüfekle, silahla fotoğraflarım bir albümde arada sırada bakmak için duruyor. artık bir önemi yok ağa.
benzer çeşitlilik gösteren ortamdır. 6. nesilden beri buradayım. hep aynı abazan konular ömründe dişi varlık görmemiş canlılar. kolay bulunan 250 gr mın esamesi sözlükte hep zirvede kaldı ne hikmetse.
attığım anlaşılmasın diye küsüratlı rakam vermeye benzer.
isimden yürürsek sanki spor gazetesi muhabiri gibi. fotoğrafçı da olabilir, bilemedim.
pimi çekilmiş bomba gibidir.
tanımıyorum aslında. üstteki entrysinde tevazunun dibine vurmuş. böyle insanlara dünyanın ihtiyacı var. işi rast gelsin.
kartonların toplanmasıyla geri dönüşüm konusunda en sağlam iş yapan yazar *
sıklıkla değiştirilmeden yapılan davranışlardır.
belki bu gece son gecemdir diye yatarsın. uyku bir yerde ölüm gibi ama uyanma ihtimali var. saat kurup uyuyan kişi diğer güne kendini hazırlamıştır. ben ne saat kuruyorum ne de evde kurulmuş bir saat sesine uyanıyorum. sabaha çıktığın için üzülür müsün sevinir misin? bir öncekinden çoğunlukla daha kötü bir gün bekliyor.
belki bu gece son gecemdir diye yatarsın. uyku bir yerde ölüm gibi ama uyanma ihtimali var. saat kurup uyuyan kişi diğer güne kendini hazırlamıştır. ben ne saat kuruyorum ne de evde kurulmuş bir saat sesine uyanıyorum. sabaha çıktığın için üzülür müsün sevinir misin? bir öncekinden çoğunlukla daha kötü bir gün bekliyor.
gerçekliği var. eskisi gibi asla değil. artık körü körüne inananların büyük kısmı ya sessiz bekliyor ya da ses çıkarıp seçimde olacakları az çok söylüyor.
bir gerçektir. bunu görmek istemeyen artık gözlük taksa da göremez.
''eşşek gibi çalışır''.
canınızı sıkan hiç bir organizmayı takmayacağınız bir gün olması dileklerimle, günaydın herkese.
hayata pembe gözlüklerle bakmaya benzer. illa sevecek veya aşık olacak diye bir şeye kişinin yönlendirilmesidir. ilk görüşte aşk veya sonradan sevmek. ikisi de hikaye. hele bir ters düş bakalım ne aşk kalıyor ne sonradan sevme.
onca insanın içindeki yalnızlığınla yaşamak dünyanın en güzel hissiyatıyken en azından bir GÜNAYDIN diyerek umudun bitmediğini de göstermek gerek.
öfke anında kendine hakim olandır. o sinirle yapılacak bir yanlış hayatın içindeki bütün doğruları bir anda götürebilir.
sevgili hiç tanımadığınız birinin x'i olunca, aklınıza bile gelmeyecek pozisyonlar yaşanmışsa ayrılmak isteyecek misiniz. belki de hayır. tanıdıktan olunca ayrılmak normal ama yabancıdan olunca habersiz devam mı edilecek.
bu tür yaşanmışlıkların çiftlerin geleceğinde bıraktıkları izler bazen ağır oluyor. herkes kaldıramayabilir. bu işin kadını erkeği olmaz. o yüzden eğer günün birinde biriyle birlikte hayat yolculuğu planlanıyorsa öncesinde olduğu kadar az şey yaşamakta fayda var.
tükettikçe tükenirsin.
bu tür yaşanmışlıkların çiftlerin geleceğinde bıraktıkları izler bazen ağır oluyor. herkes kaldıramayabilir. bu işin kadını erkeği olmaz. o yüzden eğer günün birinde biriyle birlikte hayat yolculuğu planlanıyorsa öncesinde olduğu kadar az şey yaşamakta fayda var.
tükettikçe tükenirsin.
aklı evvel tutar da hayatının hatasını yaparsa artık bunun görücüsü aşkı olmaz. kaçarı yok bu ikisinden birini tercih edecekseniz eğer aşk sandığınız sizi yanıltabilir. görücü kısmından ilerleyip duruma göre pozisyon almalısınız.
sevdiğini almayacaksın aldığını seveceksin derdi bir arkadaşım. yiğidin karısı çirkin olur derdi. evlilik güzel şey derdi. bir sürü çocuğun olacak derdi. her kuşun eti yenmez derdi.
artık böyle söyleyen de pek kalmadı.
sevdiğini almayacaksın aldığını seveceksin derdi bir arkadaşım. yiğidin karısı çirkin olur derdi. evlilik güzel şey derdi. bir sürü çocuğun olacak derdi. her kuşun eti yenmez derdi.
artık böyle söyleyen de pek kalmadı.
alkolikleri gömmeyin hemen. adam içiyor ama zararı kendine kimseye rahatsızlık vermiyorsa zaten size laf düşmez. düşse bile içmeseydin be kardeşim falan dersiniz en fazla. alkolden uzak kalıp kullanmayan kişi sarhoşlukla etrafına zarar vermez ama fitne fücur işlerde de parmağı olmamalıdır.
dozunu kaçırmak suretiyle kullanıyorsa uzak durulmalıdır.