bugün
- atatürk ün ateist olması7
- başkasının ısırdığı yemeği yer misiniz8
- tanrı yok7
- gocu nickli lavuğun neden kaşınması14
- ateistlerin nursuz olması19
- uysaljakoben21
- sözlüğün tanrıçası olmak9
- velvet'in silver'a benzemesi14
- sözlüğün fingirdekleri8
- olgun zeki yakışıklı entelektüel iyi sevişen erkek4
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği13
- mağarada kuran'ı kerim yazmak4
- usualsuspects'in müslüman olması4
- sözlüğün yılanı8
- sürekli yeme isteği7
- ota boka devşirme diyen hırto27
- haçlı orduları3
- ciddiye alınmadığı halde sürekli yazan yazar5
- true'yi eskort'a götürmek3
- sözlüğün 500 cc memelisi6
- sözlüğün tdk başkanı5
- bir insana akpliliği üzerinden saldırmak31
- şaka maka ups boobbs'un da yaşlanmış olması2
- günün şiiri10
- seçimde kime oy vereceğiz3
- the merich2
- true nickli namussuz yazar15
- sözlüğün şamar oğlanı olmak2
- sıla ertaş2
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- uzun parliament3
- bir sarma yapmışım9
- sözlük yazarlarının köylü zevkleri3
- zihin kilidini açmak2
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- sözlüğün vahşi kelebeği3
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- güneşin altında saatlerce beklemek3
- beni gözaltına alsalar ağlar misiniz2
- frankyfourfingers7
- sözlüğün hem harbi hem barbisi3
- sözlüğün meyveli sodası4
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı12
- mason greenwood57
- izin gününü hiçbir şey yapmadan değerlendirmek2
- sabah nasıl uyanıyorsunuz7
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu15
- fetö nün siyasi ayağı19
- instagram kullanmayanlar mağarada yaşasın2
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız40
entry'ler (197)
Irkçı değil misin? Irkçılığa düşman mısın? Öyleyse sen günün birinde Atenagoras'ın Türkiye Cumhurbaşkanı görmekte sakınca bulmazsın. Belki de Batı Hristiyan dünyasının sevgisini kazanırız diye düşünürsün.
Sen yahudi bir sarrafın maliye bakanı olmasına da ses çıkarmazsın. Kendi kesesini doldurmasına ve israil'e transferler yapmasına rağmen bütçeyi kabartacağı için sevinç... Bile duyarsın. Hatta kürt devleti kurmak için bunca Türk'ün kanına giren şeyh Sait'in torunlarından birinin başbakan veya devlet bakanı olmasına da ses çıkarmazsın.
Sen yalnız Türkçülüğe karşı çıkar, Türk ırkçılığını yerer, Turancılığa düşmanlık edersin. Çünkü sen ya Türk ırkına yüzyıllarca kölelik etmiş bir milletin mensubu yahut beyni işlemeyen, yobazlaşmış, okuduğunu sindirememiş bir budalasın.
Sen yahudi bir sarrafın maliye bakanı olmasına da ses çıkarmazsın. Kendi kesesini doldurmasına ve israil'e transferler yapmasına rağmen bütçeyi kabartacağı için sevinç... Bile duyarsın. Hatta kürt devleti kurmak için bunca Türk'ün kanına giren şeyh Sait'in torunlarından birinin başbakan veya devlet bakanı olmasına da ses çıkarmazsın.
Sen yalnız Türkçülüğe karşı çıkar, Türk ırkçılığını yerer, Turancılığa düşmanlık edersin. Çünkü sen ya Türk ırkına yüzyıllarca kölelik etmiş bir milletin mensubu yahut beyni işlemeyen, yobazlaşmış, okuduğunu sindirememiş bir budalasın.
hep k*rtler mk.
15 yıllık eğitim öğretim hayatım boyunca okul tuvaletlerine sıçmadım ,sıçmamda. prensip meselesi.
15 yıllık eğitim öğretim hayatım boyunca okul tuvaletlerine sıçmadım ,sıçmamda. prensip meselesi.
başına Atatürk gelirse.
başına Atatürk gelirse.
namaz kılıp; kendinde ,namaz kılmayan insanlara salak deme hakkını bulan salaktan daha az salak olan insandır. namazının şüphede olduğunu düşündüğüm salak yazar başlığıdır
5.000 yıllık bir tarih 5.000 yıllık bir dil var ama bunlarıı kanıtlayan ne bir yazıt ne bir yazılı eser ne bir destan ne bir edebiyat nede bir devlet var götlerinden uydurduklarına inanırken , Türkçe`nin yazılı dönemi ,sözlü dönemi islamiyet öncesi - sonrası dönemleri onlarca yazılı eseri ,abideleri varken inkar edilebiliyo. beyninizde bedeniniz gibi kıl yumağı. sizin o 5.000 yıllık tarih dediğniz maymundan evrilmenizin daha doğrusu evrilememenizin tarihidir amk k*rtleri darwini doğrular niteliktesiniz bok çuvalları. bu nasıl bi kafa yapısı bu nasıl bir düşüncedir adam kendi dört beş binlik iptidai dilini bırakmış Türkçe bir dil değildir diyor. başlık açıp entry gireken bile kullandığı dilin farkında değil amk beyinsiz k*rdü.
kesinlikle doğrudur. evet faşistim. "yes to racism"
yarın doğum günü, tanıştığım günden beri aklımda.
dijital kale - dan brown.
ikizler erkeğiyim diye demiyorum adamın dibidir.
ikizler erkeğiyim diye demiyorum adamın dibidir.
sohbet bile eder.
kıraç - gidiyorum.
kıraç - gidiyorum.
"Biriniz benimle çıkın" dediğim kızlardır. (çok yalnızım amk)
Funda Arar ,kaç kaseh kırıldı sarhoş gönlümde.
Behzat Ç'de de diyaloğu geçen cipstir diyalog şöyledir;
Harun: Yermisin
Sorgudaki bebe: Yok yemem
Harun: Bende vermem zaten çok pahalı bu, maaşı yeni alınca alıyom
Harun: Yermisin
Sorgudaki bebe: Yok yemem
Harun: Bende vermem zaten çok pahalı bu, maaşı yeni alınca alıyom