bugün
- nervio'nun kedi kumu5
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı5
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- gavat bir insan olmak3
- vurduran erkek davranışları2
- platonik aşk5
- billy joel2
- treni kaçırmak5
- dövmesi olan yazarlar2
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek3
- enteresan beddualar4
- kızın yanında güvercin avuçlayıp özgürsün demek3
- öpüşemeyen zenon2
- teoman müziği bıraktı2
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- haiti3
- yuzırların süper güçleri3
- iç anadolu ağzı3
- gamba biber2
- sözlük düşünce çalılıkları sıklığı2
- markette taze fasulye 100 tl köylü satıyor 100 tl3
- inek yalamış saç stili2
- berberlere zam gelmesi7
- ankara mı istanbul mu9
- yaz gribi3
- sinekkaydı gezmenin bağımlılık yapması3
- duş alıp yatağa çırılçıplak atlamak2
- kezo ile ilk buluşmada cümleye kısa 1 ara vermek2
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- crrc corporation2
- portföye eklenen mal varlığı olarak pipi2
- aylık 362 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- sözlüğe aile armalı robdöşambırla gelmek2
- 20 haziran 2026 hollanda isveç maçı3
- her gün tıraş olmak3
- düşüncelerin gücü3
- kütahya da inşaat iskelesi çökmesi2
- erkeklerin akılsızlıkları9
- sersem gibi görünmek2
- dünyevi nihilizm3
- katolik varoluşçu filozof herr ismet gürbüngen2
- aşure günü2
- suavi nin konyalı olması3
- sabah 5de uyananı ziksinler3
- tımarhanede akli dengeyi yitirerek ölmek2
- alkolü bırakmak2
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
entry'ler (44)
"Yedinci nesil bir yazardır." şeklinde bir zamanlar adına entry girilen ama şu an o entry'yi bulmaya çalışan yazar.
"Çok mu namuslu hiç sevişmedi mi acaba?" düşüncesi ile "ulan ben bunları eme eme büyütürüm" düşüncesi arasında hep ikileme düşürür bu kadınlar.
"19 Mayıs'ta Ankara'da olmak yerine Amerika'da olmayı tercih eden ilk başbakan, Recep Tayyip Erdoğan'dır." sözünün muhatabı olan tarihtir.
Ayran içelim ayrı düşelim bölünelim demenin bir eksiği söylemdir.
Çok kısa ve nettir. Satılık müst-akil insanlardır.
Bana şu dizeleri yazdıran adam oldu gidişiyle..:
Mekanın cennet olsun "Müslüm Baba"
Şimdi sen de yoksun,
Kim koyacak bizim yoğurdu dolaba?
Mekanın cennet olsun "Müslüm Baba"
Şimdi sen de yoksun,
Kim koyacak bizim yoğurdu dolaba?
Türkçesi olursa başarıya ulaşacağını düşündüğüm sosyal paylaşım sitesi.. Henüz üye olma aşamasındayım. Amacına ulaşsa da şu milletin ağzındaki "feyste bugün şunu paylaştım layn" sözünden kurtulsam dediğim yer işte. Detaylı bilgi için http://www.dinleindir.org...-unthink-com-yayinda.html
http://www.dinleindir.org...isi-full-online-izle.html burda izleyip yerlere evcek yattığımız, +13 sınıfında bomba bir film.. Nuri Alço ve Tecavüzcü Coşkun da filme dahil olunca dadından yenmez, arkası getirilmez.
Türklerin de yapıp adına "Gavur yapmış abi" dediği el radyosudur. örnek: http://www.dinleindir.org/dinleindir
biz ademoğulgillerin de her daim gizli konular hakkında ya da ızdırap denizinde kulaç atarken sarfettiği sarf malzemesi. hatta bülent ersoy ismini bana artık iyice bülent terssoy diye okutan başdöndürücü bumerangtrak ifade.. ahanda detaylı bilgi: http://www.tamsesli.com/i...zle-youtube-facebook.html
Kanımca Tayyip ve tayfasının bir amerikan karşıtı olduğunu anlatmaya çalışan ve bu yüzden devreye her nedense(!) seçim öncesi sokulan, füze kalkanı gündemini bir anda değiştiren, nihayetinde yüksek ihtimal siyonizmin gündem mühendisliğinden başka birşey olmayan takım çantası..(Söylediklerinin hepsi uydurma değil tabi ki)
Genelkurmay başkanımız sayın ilker Başbuğ'un ses kayıtlarında söylediği meşhur sözdür.. Hain osman baydemir'in hass..ir sözünden sonra meşhur olmaya daha bir aday gibi geliyor bana bu söz.. Sayın Başbuğ sözde darbe çığırtkanlarına bu kayıttaki konuşmalarında da TSK'nın şeffaf olduğunu, gizlisinin-saklısının olmadığını açıkça vermiştir.. Çünkü doğru bir hareket yapmıştır.. Kozmik odaya girildi ne oldu kızlığımız mı bozuldu? hayır! sadece iftiracı zihniyetlerin iftiraları meydana eşkerdi.. velhasıl Başbuğ devlet adamı gibi davranmış darbe çığırtkanlarının foyasını meydana sermiştir.. Kim bilir günü gelince ahkahpeler meclise girer mi sorusunun cevabı olarak Başbuğ'un ve aziz Milletimizin tekrar söyleyebileceği bir söz öbeğidir vesselam..
Ali Veli Kırkdokuz Elli..
Lezbiyenliğe ya da evde kalmışlığa doğru adım adım ilerleyen kız-gın..
'ipodun var mı?' sorusuna: 'var ama evde' demesini istediğim insan.. De get ordan sahte patlıcan..
Bir Türk filmi karakterinin: 'Yıllarca kulaklarımla görmeyi öğrendim Tarkan..' demesi gibi bir yokoş çocuğunun: 'hey gidi günler neler gördük be' demesi..
Seks-i memnu gibi bir teşhir salonunu devreye sokmaktır..
Aynen safsata değil gerçektir.. Ne zaman doyurdu ki aç bıraksın dedirten içler acısı girdi(!)..
Bir kasap olarak benim biran evvel keseceğim kuzu tipi..Oh miss gibi eti olur bunun..
Artık Evinde duvar ve fayans olmayan adam..