bugün
K
kinix12 yıl önce
war war never changes
noktalama işaretleriyle daha bir anlamlı olacak sözdür. "war, war never changes"~nokta koyan da var tabi~ Bu söz efsane `fallout` oyunlarının hepsinin başındaki demosunda geçer. Karizmatik sesli anlatıcı bunu söylediginde içiniz bir hoş olur.Link de … devamını gör
K
kinix13 yıl önce
birsen altaylı
Bir yiğit buluta bakın. Birde birsen altaylı'ya. Satılmış ve satılmamış arasındaki farkı en iyi gözlemleyebileceğimiz kişiler.
K
kinix13 yıl önce
xen
`gordon freeman` ın half life 1 in sonlarına doğru yolculuk ettiği dünya dışı boyut.
K
kinix13 yıl önce
xen
`gordon freeman` ın half life 1 in sonlarına doğru yolculuk ettiği dünya dışı boyut.
K
kinix13 yıl önce
gmail de mail atma işkencesi
kullanılması en basit ve kolay gmail'e rakip firmalar tarafından yapılan karalama kampanyasıdır.
K
kinix13 yıl önce
leyla ile mecnun
aşkları dilden dile, nesilden nesile anlatılmış kimseler.
K
kinix14 yıl önce
kinin
Kına kına ağacından elde edilen ve `sıtma` tedavisinde kullanılan bileşik.
K
kinix14 yıl önce
kinin
Kına kına ağacından elde edilen ve `sıtma` tedavisinde kullanılan bileşik.
K
kinix15 yıl önce
liseli talat
`kemik` te ki olaganustu geri zekali karikatur kahramani.`kamuran suner` cizio bu herifi.bi de bi ara talat benzerleri gibi bi yarisma yapmisti,hakikatten cok benzeyenler var.cevrenize bakarsaniz mutlaka bi talat gorursunuz.
K
kinix15 yıl önce
gerty
`moon`'da `kevin spacey` tarafından seslendirilmiş, mimikleriyle gönlümüzde taht kurmuş, gülünce yüzünde güller açan, delikanlı robot. aslında robot dediğime bakmayın, bizden biri gibidir.
K
kinix15 yıl önce
gerty
`moon`'da `kevin spacey` tarafından seslendirilmiş, mimikleriyle gönlümüzde taht kurmuş, gülünce yüzünde güller açan, delikanlı robot. aslında robot dediğime bakmayın, bizden biri gibidir.
K
kinix15 yıl önce
gerty
K
kinix15 yıl önce
gerty
K
kinix15 yıl önce
titanic bir türk gemisi olsaydı olabilecekler
vakti evvel batan titanic acaba türkiyeden yola çıksaydı ve batsaydı gemidekilerden tutta medyaya kadar ve herkesin gözünde durum nasıl değerlenirdi acaba? ilginç tespitler, biz demiştik batar bu diye şeklinde konuşmalar...
K
kinix15 yıl önce
super mario
(bkz)mario jardel(/bkz)
K
kinix15 yıl önce
sol frame de ismini görünce screen shot alan yazar
heyecanlanan yazardır. (bkz: bu anı ölümsüzleştirmeliyim)
K
kinix15 yıl önce
half life taki sinek atan silah
half life 1'de bulunan, silah menüsünde tehlikeli silahlarla yanyana duran bu sebeple tehlikeli olduğunu düşündüğüm silah. multiplayer oyunda bazı geek'ler sırf bu silah ile ortalığı dağıtırlar. bu silahın en büyük faydası sineklerin yönlerini kendil… devamını gör
K
kinix16 yıl önce
ayşe saran
endüstriyel rock ! yapan hanım kızımız... türk rock'ında yeni bir bayan vokal... nokia süpersound'la ismini duyurdu... en azından ben ondan sonra duydum... dinleyin bakalım http://www.myspace.com/aichesaran
K
kinix16 yıl önce
ayşe saran
endüstriyel rock ! yapan hanım kızımız... türk rock'ında yeni bir bayan vokal... nokia süpersound'la ismini duyurdu... en azından ben ondan sonra duydum... dinleyin bakalım http://www.myspace.com/aichesaran
K
kinix16 yıl önce
ayşe saran
K
kinix16 yıl önce
ayşe saran
K
kinix16 yıl önce
hüseyin kaya
hayatının baharında yakalanıp, uzun süredir mücadele ettiği amansız hastalığına nihayet bugün yenik düşerek acılarından kurtulmuş olan dava adamı, güzel insan, eski dost... samimi olarak yerinde olmak istenilen ve kim olduğunu bilse herkesin onun ye… devamını gör
© copyright 2005 - 2026