bugün
- merfulu gitmesin kampanyası13
- nervio moderatör olsun kampanyası9
- gammazlar ve biraderler arasındaki kirli ilişki6
- gammazların tarafsız olması gerekliliği10
- öykü serter6
- kızların kıvırcık saçlı erkeklere olan zaafı5
- arkadaşlar bu arada ben de gammazım4
- hatırladığınız en eski anı5
- cuheyman el uteybi4
- ismet gürbüz5
- arabayı yavaş süren tipler10
- arkadaşlar moderatör oluyorum5
- erkek karısına itaat etmelidir3
- beni seven yazarlar6
- gammazlar adam mıdır sorunsalı3
- iltifat mı hakaret mi belli olmayan kelimeler5
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay12
- yakışıklı erkeklerin gay olması8
- tahsildaroglu peyniri3
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor7
- queen feristah9
- 20 ağustosta boşalma davam var3
- winrar vs zip vs 7z2
- zam var diye gece benzinciye gitmek6
- kız nick altı meriçleri2
- 60 yıllık ömrümün kalması4
- apoya küfür edince kuduran kürtçü2
- uludağ sözlük için öneriler6
- altın gibi ağır2
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor14
- liseden arkadaşlar4
- maykıl2
- online yazarlar neden yazmıyor11
- sarhoşken sokak hayvanlarıyla arkadaşlık etmek4
- limonata2
- true çaylak olsun kampanyası13
- tamer karadağlı4
- arkadan yanaşıp selektör yapan it10
- tarık tarcan5
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj9
- arkadaşlar düzeldi mi2
- nutuk'un özel olmayan baskısı3
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite13
- sözlük içi konularda başlık açamamak2
- iranın bir türlü barış anlaşmasına yanaşmaması5
- küçük prens okuyan yetişkin erkek5
- yılbaşına az kalması6
- ibne miyim acaba diye sorgulamak9
- kavga ediyor numarası yapan yazarlar6
- sürekli güler yüzle dolaşan tip11
entry'ler (16)
avustralya merkezli pc&tech dergisinden 5 yildiz alabilen tek performans laptop markasidir.
urunleri kalite acisindan cok ust seviyelerde ve fiyatlari da ayni sekilde tatmin edicidir.
avustralyada okuyan arkadasim sayesinde uzun zamandir Venom BlackBook 13 modelini kullaniyorum inanilmaz memnunum Turkiyeye gelseler super olur valla.
urunleri kalite acisindan cok ust seviyelerde ve fiyatlari da ayni sekilde tatmin edicidir.
avustralyada okuyan arkadasim sayesinde uzun zamandir Venom BlackBook 13 modelini kullaniyorum inanilmaz memnunum Turkiyeye gelseler super olur valla.
son zamanlarda alisverisi kestigim ebay'in yarisi olamayan site. nedeni ise saticilardan cok yuksek komisyon almalari ve urun listeleme ucretleri. tabi ki bu durum fiyatlara yansiyor ve sanalpazar yenicarsim n11 falan derken kizisan bu rekabet ortaminda bu haliyle tutunabilecegini sanmiyorum.
istifa etmis, ettirilmis ak parti genclik kollari eski baskanin aciklamasidir. yanlis copy/paste yaptigini ve yanlis anlasildigini soylemistir. allah akil fikir versin
eyleme katilan calisanlarini kovacagini twitter uzerinden bildirmis bir garip belediye baskanidir.
gayet iyi tanitmistir. bu tanitimda erdogan hukumeti ve polisi itibar kaybetmis, turk halkinin ozgurluge tutkusu, hakli oldugunu savunma arzusu on plana cikmistir. bir cok yurtdisi muhabirleri, dusunurleri, sanatci ve yazarlari da direnise destek vererek tanitimin ne denli basariya ulastigini gostermistir.
madem ondan bundan ayar yiyecektin ne demeye gittin be adam diye sorulasi ayardir. ayrica 1 ay oncesinden planlanan gezi'de nasil oluyosa gorusecek kimse bulamamistir basbakan.
son olaylarda halkinin guvenini tamamen yitirmis polistir. en azindan buyuk bir kismin.
(bkz: polis pisligin teki cikti riza baba)
(bkz: polis pisligin teki cikti riza baba)
bende eylemlere elimden geldigince katildim. ulkemi, ozgurlugumu savundum kendimce yalniz adama haksiz diyemeyiz, simdi hayatinda hicbir politik dusunceye sahip olmamis insanlar bir gazla biz devrim yapiyoruz, 80'ler ruhu falan diyor. fakat surecleri takip eden ve degerlendiren insanlar arap baharinda yasananlari ve sonrasini olumlu degerlendirmez. boyle durumlarda biraz da disardan bakmak da fayda var kesinlikle. adam dogru konusuyor, ama ozgurlugu en ufak da olsa kisitlanmis turk milleti bu direnise son vermemelidir, sadece provakasyon'dan siddetten uzak durmalidir.
son olarak john lennon'dan gelsin :
''Olay şiddet kullanımına dönüşmeye başladığı zaman, sistemin oyununa geliyorsunuz demektir. Yerleşik düzen sizi kavgaya sokmak için kızdırmaya çalışacak, sakalınızı çekecek, yüzünüze fiske atacaktır. Çünkü, siz bir kere şiddete başvurduktan sonra sizle nasıl baş edeceklerini iyi bilirler. Nasıl baş edeceklerini bilmedikleri tek şey, şiddet dışı eylemler ve mizahtır.'' (John. Lennon)
son olarak john lennon'dan gelsin :
''Olay şiddet kullanımına dönüşmeye başladığı zaman, sistemin oyununa geliyorsunuz demektir. Yerleşik düzen sizi kavgaya sokmak için kızdırmaya çalışacak, sakalınızı çekecek, yüzünüze fiske atacaktır. Çünkü, siz bir kere şiddete başvurduktan sonra sizle nasıl baş edeceklerini iyi bilirler. Nasıl baş edeceklerini bilmedikleri tek şey, şiddet dışı eylemler ve mizahtır.'' (John. Lennon)
kim ne derse desin halki ilgilendiren butun olaylarda kendisini ortaya atmis bir insandir. sirf bu bile kendisini takdir etme sebebidir.
actigi basliklara deger veren, an be an takip eden cocugu gibi goren issiz insan isidir.
her seyden once bir sabah programi sunucusunun, milletin acilarindan reyting saglayan bir kadinin ne denli onemli bir politik dusunceye sahip oldugu tartisilmali ondan sonra ayar kismina geliriz.
madem yuzyilin en apolitik gencleri nasil politik tutumlari oluyor diye merak ettiren tutumdur.
apolotik diye elestirenlere ozgurlukleri kisitlandiginda en guzel cevabi vermektir.
" yapmak isteyip yapamadigi turkiye " olarak tarihe gececektir.
cogunlugu kesinlike lise ogrencisi degildir ki olsa da liseli diye adamlarin beyni, ideolojileri, istekleri yok mu? provake edilmedigi surece isteyen herkes eyleme katilmali.
"ulkede iyi seyleri biz, kotu seyleri cehape, cozemedigimiz seyleri de karanlik gucler yapmaktadir" seklinde 21. yuzyil akp politikasidir.