bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir5
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- gece yarısı çalan telefon7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- reha muhtar25
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- aquila bicipite8
- kadınların zeka seviyesi3
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- koca2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- geceye bir söz bırak3
- minyon kadın siniri5
- eski dizileri izlemek3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- kemal kılıçdaroğlu35
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ankarada masaj yaptırmak2
- elit olmak için gerekenler13
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- ona bir şey söyle16
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- bizim delilere bakayım4
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- tek arkadaşının olmaması10
entry'ler (15)
memlekette ne vakit çocuk şarkıcı türese,bilin ki geri vitese takmışız.Bunlarla efkarlanan ''büyüklere'' yuh olsun.
seçime 1 gün kala son enerjisi ve sesi tükenmiş daha çok zübük politikacıları andıran arabeksçi. Otogarlarda daha çok 'gel abim gel son model otobüsümüz kalkmak üzeredir'' diye haykıran yurdum insanı tiplemesine öyle yakın ki bu işi yapsa o da aynı koltuğu 2 kişiye birden satma başarısını gösterebilecek yetenektedir.
Yurdumun insanları onu pek sever, o halde, Bülbüller susmuş da kargalar öter, makam bilmeyene bu bile yeter.
Yurdumun insanları onu pek sever, o halde, Bülbüller susmuş da kargalar öter, makam bilmeyene bu bile yeter.
her ne kadar Ruhi Su'dan esinlenmişse de kendi özgün tavrı,tarzı ve söyleyişini oluşturmuş ender bir sanatçıdır.Kendine güvenen,sahneye hakim,bilgi ve birikim ile donanmış sesi ile ancak müzik kültürü gelişmiş olan kulakların anlayabileceği bir ses.
Pir sultan abdal'ın ''dağ ve adam''söyleyişini kendisine mal eden,ciran adını verdiği anonim bir türküyü kendi bestesi diye yutturma başarısı gösteren ,ayrılık vakti ve tüm slow şarkılarını yabancı müzisyenlerden dinleyip aşıran,efendi gözükmeye özen gösteren,vaktiyle şivan perwerin çok etkisinde kalmış gırtlak nağmeleri ile,kaprisli,paragöz bir şarkıcıdır.
her ne kadar mısır,yumurta,tasarruf lambası ve un'akıtan bir zat-ı muhteremin seçim yatırımı ve siyasi desteği için en süper ligimize çıkmışsa da, severim Eskişehirsporu. Ne var ki Galatasaray karşısında şansları yok. En merak ettiğim şey ise bu maçta mısır ve un'akıtan sevimsiz surat kemal abi nin şeref tribününde yer alıp almayacağıdır. Zira para, makam ,mevkii = Şeref tribününe yazık olmasın.
60 yıl beyhude yaşayıp, 61'inde tayyip erdoğan başbakan olunca yüzünde nur gören ''adam''. Türk toplumunun aynası bir ''sanatçı''. Kişisel çıkar ve menfaati için yapmayacağı şey yoktur.
sesine ve duruşuna hayranlık duyduğum ancak diğerleri gibi belli bir özenti ve zaafları olsa gerek ki televizyon show'u yapan kişi. Aslında Kadıncağızın böyle bir derdi yok ama çevresindeki paragözlerin yönlendirmesiyle, cümle kuramamasına rağmen tv programı yapmaya başladığından beri dinlemiyorum.
Sevdayı yücelten adamdır Kerem. inanmayan varsa Aslı ile aşkını okusun.
Her yapıtları bu ülkenin Gerçekçi ve kalıcı sanat ve Sanatçısına dair. Kutluyorum...
Kendi deyimiyle ilk ingilisçe türküyü yapan kişi. Yılmaz Erdoğanın desteği olmazsa şu an katlanmak zorunda olmayacağımız itici bir ses ve Mahmut Tuncerin biraz genç olanı.
12 eylül darbesinden sonra etliye sütlüye dokunmayan, içi boş ve herhangi bir sanatsal özelliği bulunmayan türkücü tipinin Burhan Çaçanla birlikte bilinen en tipik örneği.
Apoklayipto filmi muhteşemdi.Dünya sinema tarihinde bir başka örneği var mı bilmem ama sinemasever biri olarak şu ana kadar bu tür bir film izlemedim.Popüler bir oyuncu için değil, gerçek bir sinema şöleni için izlenilen bir filmdi. Cesur Yürek ve Tutku da öyle..
Oyuncak Müzesi bir harika, gerçek bir çocuk ve hayat dostu.
Sarıkamış Harekatını Türkülerle ve insani boyutları ile anlatan çok yönlü bir sanat adamı..R ecep Ergül, özlenilen bir sanatçı profili.
Türkülerin Bilge bir ismi. Tanıdığım en Entelektüel Halk Müzikçisi.