entry'ler (1)

ali kızıltaş

merhaba arkadaşlar, başta kupon almak için çok fazla hesap bulup takip ettim, inanın 4 -5 ay bütün hesapları tek tek takip ettim. öğrenciyim, haliyele kolay da güvenip para gönderemiyor insan. en sonunda ali kiziltaş ile anlaştım. sizin aklınıza gelen, gelmeyen tüm soruları sordum, tatmin olarak para yatırdım. uzun diyebileceğim bir süredir de ali bey ile çalışıyorum ve ciddi miktarlar kazandım diyebilirim. ancak burda dikkatimi çekti, insanlar hakkında dolandırıcı diyor. aslında haklılar! ancak onların dolandırıcı olarak adlandırdıları ali ile gerçekte bu işi yapan ali kiziltaş farklı. bazı vicdansız insanlar hesabındaki fotoğraflarla kendilerine sahte profil üretiyor ve o sayfada paylaşılan gerçek fotoğrafları kullanarak güven kazanıp milleti dolandırıyor. dikkat edin, o sayfalarda paylaşılan fotoğrafların üzerinde yazıyor, oysa ki profillerine baktığınız zaman hesap adres linklerinin farklı olduğunu görüyorsunuz. ve hepsi de gerçek ali kiziltaş'tan sonra fotoğrafları paylaşıyorlar. ben sayesinde para kazandığım, öğrencilik dertlerimden kurtulduğum insana böyle bir haksızlık yapılmasını sindiremedim. bu yüzden sizin de dolandırılmanızı istemedim. o sahte profilleri paylaşıyorum sizinle, dikkat edin hiçbirinin adresinin fotorafların üzerinde yazamn adresle uyumlu olmadığını göreceksiniz :
1) ... ta%c5%9f-545463888944012/
2)
3) ... ta%c5%9f-731004030363328/