bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı13
- izinli yazarın entry girebilmesi4
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- islam düşmanlarına epstein şoku12
- sözluk kız ayarlama yeri değildir11
- linkedin2
- kemal derviş5
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- içsel olarak hayvandan daha boş kimse2
- kapitalizmin gerekliliği3
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler8
- sokaktaki çocuk sesleri4
- en iyi yanık kremi5
- claude ai ile min 30klık işi 2kya yaptırmak2
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- bir gün ölecek olmak6
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- 2026 dünya kupası12
- kırılsın ellerim neye yarıyor2
- en iyi terapi6
- ismail kartal9
- alternatif sözlük arayışı4
- bugün ne yedin10
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi2
- sizce yakışıklı mıyım ben saraca2
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- hayvan barınağında bok temizleme cezası alan kürt3
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması3
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj3
- şu anda ne yapıyorsun19
- ben saraca kilo verdim sizce yakışıklı olmuşmuyum4
- leblebi şekeri3
- harry kane2
- egay sucukcu6
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- müzik dinlemenin felsefesi5
- güne bir şarkı bırak14
- e okul not girme süresinin bitişi2
- sol gözün inanilmaz acimasi4
- uludağ sözlük ai3
- çocukluğun bittiği an2
- sinek küçüktür ama mide bulandırır4
- somon pişirdim yanına da şarap açarız diyen kız4
- kesin bilgi diye bir şey yoktur yaymayalım3
- 30 lu yaşlar14
- sözlüğü botların ele geçirmesi3
- sistem patlamış3
- arda güler egosu6
- insanların kötü kalpli olması2
entry'ler (293)
bitmek bilmeyen yorgunluk ve baş dönmesi.
Van Helsing. Bizzat vardı elimde. Arkadaşımın da kpss- genel kültür-1 den 32'ye kadar vardı.
Sadece reyhanlı'da değil, ülkenin genelinde %50 oy alacağının acı biçimde gerçek olduğu tahmin. bu millette bu kafa olduğu sürece, bu ülkenin burnu boktan kurtulmaz.
Amin Maalouf- Doğunun Limanları.
cem karaca- sen de başını alıp gitme.
büyük ihtimal, dünyanın içine edecek olan nesil. öğrenme olgusu, keşfetme olgusu geliştirir çocuk oyunları. bütün bilgileri hazır olarak alan nesil, o bilgilerin ne işe yarayacağını anlamakta güçlük çeker.
ebeveynler! Sözüm sizedir. iş durumunuz müsaade ediyorsa eğer, çocuğunuz olduğunda, küçük yerleşimleri tercih edin ve çocuğunuzu oralarda yetiştirin. çok sürmez bu durum ama, henüz teknolojinin kirletemediği bölgelerimiz mevcut.
ebeveynler! Sözüm sizedir. iş durumunuz müsaade ediyorsa eğer, çocuğunuz olduğunda, küçük yerleşimleri tercih edin ve çocuğunuzu oralarda yetiştirin. çok sürmez bu durum ama, henüz teknolojinin kirletemediği bölgelerimiz mevcut.
normal olanıdır. aramızda atatürk'e yakın olup, onun neden mustafa ismini kullanmadığını düşünen insanlar var. ki, atatürk'ün sohbetinde bulundularsa eğer, bu insanlar 100 yaşını geçmişlerdir. nasıl görüyorsun sen klavyeyi dayı be.
not: aynı tipitipler, mustafa kemal'in kemal'ine, kâmal diyerek, pirinç tanesi boyutlarındaki beyinleriyle, aşağıladıklarını sanırlar.
not: aynı tipitipler, mustafa kemal'in kemal'ine, kâmal diyerek, pirinç tanesi boyutlarındaki beyinleriyle, aşağıladıklarını sanırlar.
Mensubu olduğum burç. genel özellikleri;
* ortalamanın üzerinde bir zekaya sahiptirler ve en kötüsü, bunun bilincindedirler.
* havadan ukalalıkları yoktur. ben bilirim demeyi çok severler. ben bilirim dediği şeyler üzerine iddiaya girmek istemezsiniz.
* hafiften kendini beğenmişlik vardır.
* adalete önem verirler.
* özgürlüklerine aşırı derecede düşkündürler. şaka halinde bile hesap sorarsanız kendilerine, defterinizi dürebilirler.
* hep arada, hep kuşkulu, hep mutsuzdurlar. fakat hiç bir kova erkeğini mutsuz göremezsiniz. çok iyi rol keserler çünkü.
* nazik ve centilmendirler.(ben hayvanına denk gelmedim)
* aldatacaklarını hissettiklerinde, sevgilerinden şüphe duyduklarında, ilişkiyi bitirirler, boynuzlayıp bir de yaşanmışlık dolu insanları kırmak istemezler.
* çok zor beğenir, ondan daha zor hoşlanır, ondan daha da zor aşık olurlar. bir kova erkeği, seni seviyorum dediğinde kesinlikle ciddiye alın.
* çok nadir öfkelenirler. sabırlı adamlardır. ama sabırlarının sınırlarını denemeye kalkmayın, hiç tavsiye etmem.
* ortalamanın üzerinde bir zekaya sahiptirler ve en kötüsü, bunun bilincindedirler.
* havadan ukalalıkları yoktur. ben bilirim demeyi çok severler. ben bilirim dediği şeyler üzerine iddiaya girmek istemezsiniz.
* hafiften kendini beğenmişlik vardır.
* adalete önem verirler.
* özgürlüklerine aşırı derecede düşkündürler. şaka halinde bile hesap sorarsanız kendilerine, defterinizi dürebilirler.
* hep arada, hep kuşkulu, hep mutsuzdurlar. fakat hiç bir kova erkeğini mutsuz göremezsiniz. çok iyi rol keserler çünkü.
* nazik ve centilmendirler.(ben hayvanına denk gelmedim)
* aldatacaklarını hissettiklerinde, sevgilerinden şüphe duyduklarında, ilişkiyi bitirirler, boynuzlayıp bir de yaşanmışlık dolu insanları kırmak istemezler.
* çok zor beğenir, ondan daha zor hoşlanır, ondan daha da zor aşık olurlar. bir kova erkeği, seni seviyorum dediğinde kesinlikle ciddiye alın.
* çok nadir öfkelenirler. sabırlı adamlardır. ama sabırlarının sınırlarını denemeye kalkmayın, hiç tavsiye etmem.
cezasızlıktan kaynaklanan hayvanlık diyeceğim de, hayvan hayvana bunu yapmaz!
tayyibin merhemi.
iphone'ın sıkıntılı program anlayışını beğenmeyen insanın tercihidir.
(bkz: otoerotik asfiksi) nin sebep olması mümkün durum.
fethedilen yerlerde, fetih pekişsin diye, bir tek kilise camiye çevrilir ve fetih sonrası ilk cuma burada kılınır. bu bir ritüeldir. çok bilen arkadaşlar, kurtuba camii'ne ne olduğunu da bir araştırsınlar.
murat çavga- kıyam.
yalandır. takribi 28 günde bir girdiği ruh haliyle sinir yapıyor kendince. hava alanından girişteki artistiğinin sebebinin pms olduğunu düşünmekteyim.
ben değilim. benim kürt arkadaşlarım var. sorsan, onlar da toptan silmek istiyor efendim.
çiğ köftenin 4000 küsur yıllık tarihi olduğunu bilmeyen yazarın sıçırtması. ha bir de sizin şöyle bir dalganız vardı değil mi? (bkz: 5000 yıllık şanlı kürt tarihi)
islam'da, evliyaların kerametlerini açıklamaları yasaklanmış olmakla birlikte, açığa çıktıklarında sırra kadem bastıkları bilinmektedir. bahsi geçen said nursi'nin, yaptığı veya yaptığını söylediği bütün kerametleri anlatması. örnek:
"Bir Zaman Eskişehir Hapishanesinin Penceresinde Oturmuştum
Karşısında bulunan Lise mektebinin büyük kızları onun avlusunda gülerek raks ederken, onları, o dünya cennetinde cehennem hûrileri hükmünde gördüm. Fakat birden elli sene sonraki vaziyetleri bana göründü. Onların gülmeleri elîm ağlamaları suretini aldı. Ondan bu gelen hakikat inkişaf etti (meydana çıktı). Yani, elli sene sonraki hallerini manevî ve hayalî bir sinema ile gördüm ki: O gülen altmış kızdan ellisi; kabirde azab çekiyorlar, toprak olmuşlar. Ve on tanesi, yetmiş yaşında çirkinleşmiş, herkesin nazar-ı nefretini celbediyorlar (tiksintili bakışlarını çekiryorlar). Ben de onlara ağladım."
daha sonra, namaz vakti geldiğinde kelepçelerin kendiliğinden düşmesi vesaire. bu sebepten ötürü, kendisi şarlatan mıdır bilemem, fakat, düşündükleri ve kamuoyuna aksettirdikleri kadar yüce biri değildir.
"Bir Zaman Eskişehir Hapishanesinin Penceresinde Oturmuştum
Karşısında bulunan Lise mektebinin büyük kızları onun avlusunda gülerek raks ederken, onları, o dünya cennetinde cehennem hûrileri hükmünde gördüm. Fakat birden elli sene sonraki vaziyetleri bana göründü. Onların gülmeleri elîm ağlamaları suretini aldı. Ondan bu gelen hakikat inkişaf etti (meydana çıktı). Yani, elli sene sonraki hallerini manevî ve hayalî bir sinema ile gördüm ki: O gülen altmış kızdan ellisi; kabirde azab çekiyorlar, toprak olmuşlar. Ve on tanesi, yetmiş yaşında çirkinleşmiş, herkesin nazar-ı nefretini celbediyorlar (tiksintili bakışlarını çekiryorlar). Ben de onlara ağladım."
daha sonra, namaz vakti geldiğinde kelepçelerin kendiliğinden düşmesi vesaire. bu sebepten ötürü, kendisi şarlatan mıdır bilemem, fakat, düşündükleri ve kamuoyuna aksettirdikleri kadar yüce biri değildir.
"sana ne lan dalyarakizm" e mensuptur kendileri.