bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük20
- manifest dinleyen erkek9
- insan zamandan ibarettir3
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- mauro icardi3
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- dost2
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi6
- yaz yemekleri5
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- scooter'a 6 kişi binmek5
- mesele ne senin benden ayrılman2
- taksici muhabbeti5
- mohamed salah ghaly12
- aylık 700 milyon lira iyi para mıdır sorunsalı2
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- deprem2
- spiderman mi döver batman mi5
- muğla2
- marmaris2
- evlenilmeyecek 4 erkek10
- gram altın4
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- gocu bay bey birader3
- nirmal purja2
- trabzonspor6
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- ismet gürbüz mehdi mi mesih mi sorunsalı2
- küfür2
- 7 ağustos 20012
- stres yönetimi6
- gulmekicinyaratilmis11
- petrol4
- elalem ne der4
- doğuda yaşayan yazarlar5
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- gammazların çok kötü insanlar olması3
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı3
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- can kolukısa4
- yüz yaşından büyük binada yaşamak3
- kosova2
- stres3
- türkiye5
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı3
- solcu dövmek2
- david bowie yi tanımayan insan2
entry'ler (55)
Reggea dinlemek iyi olabilir kişisel tercihe kalmış bir durumdur.
Romantizm olabilir ya da seks başlangıcı olabilir.
Tek elle açıldığında "vay alışkınız" cevabı alınabilir, açmakta zorlandığınızda ise de dalga geçilme olasılığı olan bir durum.
iyice boku çıkan bir gol sevinci itici buluyorum.
Adamın dibidir bence çünkü sonuçta her sabah aynı şey büyük başarıda sayılabilir.
Abisi tehlikeli tiplerse intihar yöntemi olabilir.
Çok nadir görülen örnekleri var.
Gözde ve selen diyebileceğim isimlerdir.
Twitter ın kötü olmayan yanları denilebilir. Facebooktaki gibi türçe katilleri ergenlerin olmaması ve sürekli durumu beğensene falan filan gibi bir çok örnek verilebilir.
Kadınlara söylenen iğrenç laf olarak tanımlanabilir bazı ortamlara göre ama tam tersi olarakta tanımlandığı ortamlarda vardır. Bu olayı açarsak erkeklerin genellikle kendisine vermeyen kızlara karşı söylediği laftır. Kezban bu erkekler tarafından farklı şekillerde de tanımlanır. Örnek olarak kadınların kol kıllarının almaması,çirkin olup kendini güzel sanması,yabancı erkekleri övüp türk erkeklerini yerin dibine sokması gibi de tanımlandığı görülmüştür.
erkeğin 'ilişkisi yok' yapması durumunda 'sağ elin alçıya mı alındı' diye iğrenç ve seviyesiz espriler yapılması buna dahil olabilir.
Cüneyt Arkın'ın bir filminde yaptığı anlaşılamayan hareket.
Marilyn Monroe,Kaslı ve yakışıklı erkek resimleri,Manzara resimleri,siyah fon üzerinde felsefik cümleler,sevgili varsa birlikte oldukları fotoğraflar ya da sadece sevgilisinin fotoğrafı ve daha bir çok örnek verilebilecek fotoğraflar.
Pazar günleri sabah kahvaltısında babamın açıp hep beraber izlediğimiz film olarak tanımlayabilirim.
Başka anlamlara gelen bir ifade de denilebilir.
ilk kez yemek yapma deneyimidir. Klasik olarak yağda yumurta,omlet ve makarna yapılır ilk deneyimlerde.
Almanya'da Hollanda'da çok yaygın olan bir kültürdür. Ayrıca bisiklet yolunda yürüyen bir insana çarptığınızda yürüyen kişiye ceza yazıldığını duymuştum. Bisiklet kullananlar insanlara bile ceza kesilebiliyor bazı durumlarda.
Genellikle oduncu gömleğiyle fotoğrafları vardır. Çoğunlukla arkadan çekilmiş fotoğrafları vardır. Ayrıca b.k renginin pembe olduğu sanılır
Facebook'ta dakika başı bu bağlantıyı paylaşan ve açıklamalara ise 'sor canım,sor canım çok sıkıldı' yazan kişilere verilen genel ad denilebilir. Facebook'tan soğutan nedenler arasındadır.
Ferrarinin taşlanması gereken durum.