bugün
- velvet'in elleri nimettir2
- karıya kıza yalakalık yapan tip2
- üniversitede kızlara para yedirmek2
- eskorta para verecek kadar mal olmak2
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması5
- ona bir şey söyle8
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- manifest dinleyen erkek11
- herkes yatmış görünüyor4
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor4
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- eyüpsultan da kurabiye dağıtan kız2
- borsa4
- gulmekicinyaratilmis11
- mohamed salah ghaly13
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- türkiye7
- sudekiray3
- yaz yemekleri5
- berrak tüzünataç3
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- spiderman mi döver batman mi5
- stres yönetimi6
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- fahriye evcen3
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- eğitimde sınav sistemi2
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- doğuda yaşayan yazarlar5
- komik olmayan komedyen2
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- kardeş2
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- insan zamandan ibarettir3
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
entry'ler (48)
gordugum butun taksilerin plakalarinin t harfi ile baslamasi durumudur. once bunu tesaduf sandim, sonra derinlemesine bir arastirma yapinca butun taksi plakalarinin t harfi ile basladigini tespit ettim. bunu benden baska farkeden kimsenin olmamasi da ayri bir ilginclik. tabi bu isler dikkat ister.
yürekten bir hoşbulduk diyerek, sözlük hayatına baslayan yaz.
şüphe duyduğu an. bir kadını asla şüphede bırakma.
devridaim - oya.
akşam igs ye bi bakalım mı?
terk edilmenin her çeşiti kötüdür. ister göstere göstere gelsin, ister sinsicem. fakan sinsice ve ani olanı en beteridir. öncü deprem göstermeden gelen büyük bir deprem gibi. her taraf enkaz. o enkazın altında kalan ise yalnızca bir kişi; sen! insanların sana yalandan teselli vermeleri, susayan yüregini daha da kurutur. ardından güvensizlik duygusu baslar insanda. içine kapanma olur. kelebegin kanadi gibi hissedersin kendini. narin ve kırılgan.
izmir - teos. mayıs ayında ayrı güzel.
herkese güven ama hiç kimseye güvenme derdi babam. anlamazdım, küçüktüm o zamanlar. ta ki 9 yaşında babamı kaybedinceye kadar, iste ben o zaman büyüdüm ve anladım ki; kimseye güvenme. birisine işini emanet ettigin zaman o işin peşini bırakma. ama karşıdakine de ona güvenmedigini belli etme, kalbini kırma.
normal ve gizli bakınız rahatlıkla verilmesine ragmen, hala galeri açilmamaktadir.
13 yaşındaki bir kıza bile yan gözle bakan onun bunun cocuklarının serbest kalmasıdır. hem de 1 kisi degil, 26 kisi. daha bu ülkede kız çocuklarını koruyamazken, kadinlarin korunmasini bekliyoruz.
kimseyi ilgilendirmeyecek durum. aynada kendimize bakmadan insanları eleştiriyoruz. biz cok mu düzgünüz? ibadetini insan kendi için yapar, günahını da.
galaxy wonder için; görev yöneticisini baslatan tusa 1 sn kadar basıp + ekran kilit tusuna basma.
adnan oktar's angels adı altında dizi bile çekerler.
az biraz tombiktir.
karması sıfır olan yazardan yeğdir.
hayata karşı mat olmaktır kaçmak, esnaf önünde oynanan tavlada mars olmaktır. gücünü, kudretini bilmeyen insanoglu için en kolayıdır kaçmak. peki ya geride bıraktıkların? ya onların kaçacak bir yeri yoksa? tek dalı sensen. kaçmak çözüm degil ertelemektir. ölümden başka neye çözüm bulamamış ki insanoglu?
gözlerini özlüyorum baba, o yeşil gözlerini. eve geç gelmelerini bile özlüyorum baba. her akşam gelirken getirdigin çikolatalar artık tatlı gelmiyor, elinden olmayınca. kokunu özledim baba. o kocaman yüreginle beni ve ablami sarmanı özledim. eger çocukların duası kabul oluyorsa, inanıyorum ki cennettesin.
özel mesaj ile telefon numarasını gönderecek kadar ilginç bir yazar.
0.5 litrelik hamidiye veya damla marka sudur. fiyatı 1 lira 25 kuruştur.
zaman kaybı. anlatsan anlamaz, he der yine bildigi yoldan sapmaz.