bugün

entry'ler (61)

12 aralık 2024 malmö galatasaray maçı

bir fenerli olarak bile Türk takımlarının puan kayıplarında yıkılıyorum, gerçekten çok üzüldüm.

türk erkeği denilince akla gelen ilk şeyler

şu sıralar çukur dizisi tarzı saç imajlı tipler pek moda.

emirates vs turkish airlines

thy her türlü tokatlar, yerli ve milli diye demiyorum yanlış olmasın thy bir dünya markası oldu artık.

çorapla yatmak

kışın bir yerde mecbur kalıyoruz arkadaş kimse kusura bakmayın insan üşümeye ilk ayaklardan başlıyor. tüm gün betonda taşta yürüyoruz ayaklar üşüyor zaten birde çıplak mı bırakacaktık.

akşamdan kalma etkilerini azaltma yolları

Belirtileri hafifletmek için vitamine Therapy'nin vitamin destekleri ve serum tedavileri etkili bir seçenektir. C vitamini ve glutatyonlu serumlar, vücudun detoksifikasyonunu destekleyerek enerji seviyesini artırırken, hidrasyon tedavisi de sıvı ve elektrolit dengesini hızla yeniler. Alkol tüketimi sonrası kaybolan magnezyumu yerine koyarak kas ağrıları ve halsizliği hafifletmek mümkün. Vitamine Therapy'nin damardan vitamin serumu, toparlanma sürecini hızlandıran ve vücudu besleyen güçlü bir seçenek.

haydi süt içelim

ben sade maden suyu içiyorum doğal limon ve himalaya tuzu ekliyorum mis gibi.

sözlükteki ruh hastaları

memlekette ruh hastası olmayan kaldı mı? Ülke tımarhane gibi arkadaş.

çay yalnızlığı

içilen demleme çay zannedip başlığa tıklayanlar sayımızı bilelim.

sevgiliye çok aşık olmak

bende durum tam tersi, kırmadan ayrılmak için binbir takla atıyorum.

17 yaşındaki kıza okulda imam nikahı kıyan müdür

bir önceki rezalete göre daha az konuşulan yurdum sapıklık olayıdır.

halil atalı

izmirli genç girişimci. biz pubg oynarken adam 14 yaşında haftasonu pazarda limon satıyormuş. hala varmı böyleleri dedirten cinstendir.

126 kiloluk forvet oyuncusu

bir an yetenekleri yüzünden oynadığını düşündüğüm enteresan durumdur.

şaka maka galiba arjantin'in kupayı alacak olması

brezilya elenince diğer ufak takımlara gün doğuyor nedense. ben hala arjantin - fransa finalinde fransanın kupayı alacağını düşünüyorum.

gökhan gökyol

teknoloji aleminin sevilen abisidir.

neymar ın saçları

her dünya kupasında en azından 5 futbolcunun saç stili konuşulur, değişmeyen tek şey budur.

18 aralık 2022 arjantin portekiz maçı

hiç sanmıyorum, ben arjantin - fransa finalini bekliyorum. fransa portekize şans tanımaz, ezer geçer.

zeki müren in en güzel şarkısı

söylediği şarkıların en iyisi tartışmasız agora meyhanesidir.

ali arda yalçın

sanatçı tayfasıyla arası iyi olan danışman. metaverse olayında otoriteymiş.

9 aralık 2022 hırvatistan brezilya maçı

çok büyük sürpriz, 4 milyon nüfuslu ülke büyük favori brezilya'ya vurdu geçti.

hırvatistan milli futbol takımı

vay be, 2018 de final oynamış ve 2022 de şimdiden yarı finalde olan takımı uzatmalarda elemiştik bir zamanlar. hey gidi günler hey.
© copyright 2005 - 2026