bugün
K
kardabi8 yıl önce
putçulara ne yapmalı
O çok sevdikleri Putlarının yıkımını bunlara yaptırmak en uygunu olur.
K
kardabi8 yıl önce
putçulara ne yapmalı
K
kardabi8 yıl önce
putçulara ne yapmalı
K
kardabi8 yıl önce
melih gökçek in istifa açıklamas
(img:#1559743) Melih gökçek'in twitter aracılığı ile yaptığı açıklama. "Ama hangi cumartesi olduğunu söylemedim ki" deme ihtimalini de göz ardı etmemek lazım tabi. Yapmadığı şey değil.
K
kardabi8 yıl önce
(img:#1559743) Melih gökçek'in twitter aracılığı ile yaptığı açıklama. "Ama hangi cumartesi olduğunu söylemedim ki" deme ihtimalini de göz ardı etmemek lazım tabi. Yapmadığı şey değil.
K
kardabi8 yıl önce
K
kardabi8 yıl önce
islamiyet deyince akla gelen görüntü
(img:#1558320)
K
kardabi8 yıl önce
islamiyet deyince akla gelen görüntü
(img:#1558320)
K
kardabi8 yıl önce
yağmuru kim döküyor ünzile kaç koyun ediyor
'ünzile' adlı şarkının çocuk gelinler hakkında aslında ne kadar anlamlı sözler ettiğinin göstergesidir. sanatsal açıdan ziyade, kültürel açıdan değerlendirilmesi gereken şarkıdır... sözleri Ünzile insan dölü On kardeş beşi ölü Büyüdükçe un ufak … devamını gör
K
kardabi8 yıl önce
feto atatürk döneminde yaşasa ne olurdu
Terorist oldugunu ülkeyi yikmaya calistigini ilk gunden anlardi yüce mustafa kemal atatürk sonra abdye verde asalim diye yalvarmazdi.
K
kardabi8 yıl önce
kuran da hiç bilimsel verinin olmaması
müslümanların kutsal kitabı kuranı kerimde hiç bir bilimsel verinin olmaması hepimizin dikkatini çekmiştir herhalde. ayetlerin tamamı öğüt ve aklımızın ve mantığımızın alamayacağı uhrevi olgular ve tehditlerle dolu. aksini iddia eden varsa buyursun. … devamını gör
K
kardabi8 yıl önce
kuranda evren genişliyor yazması
Zariyat Suresi 47. ayette bahsedilen durumdur. Evrenin genişlediği ise kozmik ışınların gittikçe kızıla doğru kaydığının bulunması ile Edvin Hubble tarafından 1929'da keşfedilmiştir. Ayetin, Fasih Arapçasında geçen kelime açık ve net "musiundur." i… devamını gör
© copyright 2005 - 2026