bugün

entry'ler (12)

karadayii

yarası olanları görüyorum, görüşüm ve tarafımı reklam etmeye çalışan ve hakkımdaki bilginin %'desinin hiçbirine sahip olan yazar. Devam et senin gibilerle vaktim çok geçti, sonunuz aynı.

şehitler ölmez

onlara ölü demeyiniz, onlar diridirler..

the capulcu

Çapulcu olmak; Diyarbakır'da polise taş atan çocukları terörist ilan edip, istanbul'dakine masum ilan edendir. Takdir-i ilahiydi, bu milletin, ülkenin ayağını kaydırmak isteyenleri o ilahi kudret ıslah etsin.

sardur

özünde iyi yazar.

karadayii

Herşeyden önce adima entry giriyordum ama slow motion hareketlerimin yine hüsranına uğradım. Herneyse bu yazar karadayi izleyicisiydi tabiki amma velakin dizi; gözü kara dayilardan esinlenmiştir ayrıca burada nesil kasmaya gelmedik yeğen bu da deepnote.

edit: Hoşbuldum..

fatih altaylı

Kütüğü Van olsada Ermeni tohumluğunu belli eden, güya haberci.

anlamlı sözler

Kimsesiz kimse yok, herkesin var kimsesi. Kimsem ol ey kimsesizler kimsesi..

sigaraya başlama nedenleri

Ilk sıgaraya basladıgımda kendımı kabıle reısı sanmıstım, arkadasım bır canavarmıs malesef cok gec anladım cakmak onun ellerındeydı.

bira

insanoğlunun ürettiği milattan önce 10000 yılına dayanan ortadoğuda tesadüfen buğday çorbasının mayalanmasıyla keşfedilmiştir.

raul meireles

Kariyerinde kırmızı kart görmeyen, derbide ayarsız tavırlarıyla oyun dışı kalan gündeme oturan futbolcudur. Hakem dibine kadar haklıdır.

ev arkadaşının yapabileceği en büyük şerefsizlik

Ev halkına borç yapıp evın gıderıne el atmayıp yol olması yeterlidir.

selçuk inan

iskenderun, Hatay doğumlu olup 1999 da futbol kariyerine memleketi karaağaç belediyespor da amatör olarak başladı, daha sonra antrenörün tavsiyesiyle çanakkale dardanelspor seçmelere katıldı 4 yıl sonra as kadroya çagrılmıştır. 2005-06 sezonu Ersun yanal ile manisaspor da oynamıştır trabzon ve galatasaraya transferi ile kariyerine kariyer katmıştır.
© copyright 2005 - 2026