entry'ler (1)

ölüm tribi

yaşamış biri olarak genellikle bonzai ve kubar denilen illette görülür. bundan bir ay önce damda benle beraber 4 arkadaşlarla oturuyoruz cuma günü arkadaşlarda kullanıyor bende ara sıra takılmak için bir iki bong denilen şeyde vuruyordum ama o gün bi boklar olacagını his etmiştim çünkü esrar almak yerine kubar denilen bir şey vardı neyse sırayla kova vuruyorlar ilk vuran kişi kovayı hazırlayan kişi neyse vurdu o birşey olmadı 2. kişiye geldi sıra o vurdu aradan bi 15 saniye geçti kafasını masaya koydu bende herhalde kafasını yaşamaya falan çalışıyor diye düşünüyorum sonra bana kovayı hazırlayan arkadaşım hazırlan sıra sende dedi neyse hazırladı normal bu tekel sigarasıyla karıştırdı kubarı koydu bende vurdum neyse ben vurdum bana gülme hissi geldi ben gülüyorum durduk yere o 2. vuran kişi birden aaaaa hööööggg böggg diye bagırmaya başladı neyse ben gülerken noluyor lan diye izliyorum ama gülmemede engel olamıyorum neyse bu bagırmaa başlayınca kovayı hazırlayan kişiyle öbür o vurmayan arkadaş ona suslan falan diyorlar işte sonra sandalyeden kaldırdılar benim arkama getirdiler bende döndüm bakıyorum gülerek işte o 2 arkadaş onu susturmaya çalışıyor DERKEN bana birşeyler oldu ben gülerken birde sustum sonra ben sanki rüya görüyordum böyle bilinç altımda lan noluyor diyorum ama o görüntülere engel olamıyorum böyle mavi kareden bir yüz görüyorum uzaktan kendime bakıyorum hıp hızlı ilerliyor zaman böyle sanki uçuyormuş gibiyim yanımda o çoçugu susturmaya çalışıyorlar onların suslan lan tamam demeleri benim beynimde böyle yankılanıyor kafamı çeviriyorum sanki yavaş işleyen bir makine gibiyim ama bilinç. altımda kendime diyorum noluyorlar allahım yapma bir daha içmicem ne olur kurtulayım eve gideyim uyuyayım diyorum hala böyle bir yerden bir yere son sürat gidiyormuş gibiyim böyle sanki dışardan başka biri olarak kendime bakıyorum sonra aradan 2 saniye geçiyor mavi bi surat görüyorum sonra o kovayı hazırlayan arkadaş bana niye olmuyorlar gibisinden bi cümle etti ve oda vurdu ama ben o anları hayal meyal hatırlıyorum böyle dışarıya bakıyorum damda oldugumuz için bütün şehiri görüyorum böyle kafamı sallıyorum kendime geleyim diye 2 saniye sonra yine aynı şekil kimsede birşey yok sadece o 2. kişiyle bende var ama ben sessiz duruyormuşum o arkadaş bagırıyormuş neyse ayaga kaldırdı beni biri ama bilmiyorum kim merdivenden aşşagıya indirecek bizi o iki arkadaşımız ama ellerimiz kas katı kesilmiş sonra ben böyle merdivenden yuvarlandım sandım aha ölüyorum demişim aslında yere oturmuşum bizi oturtular işte sonra o bagıran arkadaşı kovayı hazırlayan kişi kovanın başına götürdü konuşturmaya çalışıyor falan sonra o son kişi vurmayan kişide vurmuş oda gitti merdivende ellerini açıp bekliyordu ben ayıldıgımda ayılma anımız zaten en berbatı benim dudaklarım solmuş çok kötü canım su istiyor işte kovayı hazırlayan kişiye böyle yavaş yavaş su getir ne olur dedim sonra getirdi işte suyu içince kustum falan öyle biraz ayıktım ama ayıkmada degil uyumaya çalışınca uyuyamıyorsun o kafayı 35 40 dakika yaşamışız ben gece sandıgım saat daha 10 muş sonra o 3 arkadaş dışarı çıktı ben eve geçtim yemek yemeye çalıştım o 2. arkadaş bagıran arkadaş anca kendine gelmiş. YANi KISACA iÇMEYiN ARKADAŞLAR BOMBOK BiRŞEY KENDi PARANIZLA KENDiNiZE EZiYET ETMEYiN BEN O ARKADAŞLARDAN UZAKLAŞTIM ÇÜNKÜ BU OLAYDAN 1 HAFTA SONRA HAP iLE BONZAi iÇMiŞLERDi ZOR HASTANEYE KALDIRDIK ZOMBi GiBiLERDi BÖYLE ŞEYLERiN YARARI YOK BÖYLE ŞEYLER HAM VEYA GERÇEK DEGiL KiMYASAL MADDE iÇMEYiN iÇENDENDE UZAK DURUN...
© copyright 2005 - 2026