bugün

entry'ler (1)

almanların en üstün ırk olması

Öncelikle daha gecmiş dönemlere vakarsanız biraz arastırma yapmanızı tabsiye ederim alman duskunu arkadaslar almanların rotshıld ailesi tarafından yöneltigini arastırın derim bu aile hitleri almanyanın basına getirip yahudi ırkını yaptırtan sonrada almanyayı istila edip tekrar hayata dondurup kendine baglı kalmasını saglayan ailedir israili kurmak için ayrıca almanya 1 dunya savasında osmanlıya muhtactı be muttefikiydi yenildi ve dunyanın en yuklu savas tazmınatını ödedi almanların buldugu teknolojilerin hepsinin asıl sahipleri yahudiler 2 dunya savasında hatta hitlerin yahudi katliamında bile almanyanın silahlarını ve muhimmatlarını üretenlerde yahudiydi
Aklınızda bulunsun alman sevdalısı kamiller
Türklerin nelerimi var bir zamanlar 4 kıtaya hükmediyordu türkler
Ayrıca dunyada ilk ucan insan hezarfen ahmed celebidir ayrıca dunyanın ilk sivil ve hava ucagını vecihi hürkus yapmıstır
Almanların bile kabul ettigi lider atatürktür

Akşemseddin : ( 1389 – 1459 ) Pasteur önce Mikrobu bulan ilk bilim adamı. istanbulun fethinin manevi babasıdır. Fatih sultan Mehmet’ in Hocasıdır

Ali Bin Abbas : ( ? – 994 ) 1000 sene önce ilk kanser ameliyatını yapan bilim adamı. Kılcal damar sitemini ilk defa ortaya atan bilim adamıdır. Eski çağın en büyük hekimlerinden olan hipokratesin (Hipokrat) Doğum olayı görüşünü kökünden yıktı.

Almanlar sadece birilerinin teknolojisini geliştirmiştir okadar
Hepsini gectim tarih kitapların din kitapların heryerde adı gecen lokman hekim ölümsüzlük otunu bulmustur burdan butun kamillere sesleniyorum
Bu saydıklarıma ragmen cok uzun tutmak istemiyorum ama dunyanın en üstün ırkı zenciler ve yahudiler su an dunyada herseyde ve heryerde dunyaya mal olmus insanlar ya yahudidir ya zencidir
© copyright 2005 - 2026