bugün

(bkz: benim zarım esnek)
kendisine sahtekarlık yapan taksiciyi savcılığa şikayet ederek yakalanmasına neden olmuştur.
eli kimsenin eline degmemis hanim kisi. bekarete fazlaca onem verenler icin potansiyel evlenilecek kizdir. sonra sabahlar olmasin tabi.
mehmet ağar'ın "ne içirdiniz lan bana? ne yaptım ben amuğa koyyim?" bakışı atmasına sebep olmuş dişi kişi.

fotoğrafları için tıklayınız;
http://tinyurl.com/6zsbbo
devamlı sikilmedim, ayaktayım diyen türk kızı.
yurdumun gereksiz simalarından biridir.
annesini de alıp almanya ya geri dönmesini ümit ediyoruz.
kedi gibidir efendim. soyle ki, nasil kediler 9 canliysa sebnem bacimiz da 9 bakiredir. kedinin damdan defalarca düsüp olmedigi gibi, kendisi de defalarca sevgili degistirip yine de bakire kalmayi basarabilmektedir.
Sunuculuk yaparken sesini duyduğumda, hala bakire olduğuna artık itimal vermeye başladığım,sunucucuk,sanatçıcık,patencicik.
alman menşeyli türk manken.
(bkz: yamalı)
tam adı Jennifer Şebnem Macide Simone Schaefer olan milli bakire. bu yılki 14. şubatı da geçen yıl olduğu gibi yalnız geçirecekmiş.

http://www.haberturk.com/...cat=150&dt=2008/02/11
annesininde bakire oldugu iddia edilen ünlü bi manken,yeni yetme siyasetci,mehmet agarın ikinci ahu tugba olayı..
politikayada soyunmuş olan mankenimiz, pek yakında bir siyasi parti kurup adını bekaret partisi koymasını bekliyoruz.
sesi, yüzü, ağzı, gözü, her şeyi ile iticilik abidesi. bize ne onun kukusundan ayrıca.
tam adi jennifer şebnem macide simone schaefer olan manken.
rahibe teresa'nın reankarnesi olduğunu her an iddia edebilecek şahsiyet. kendi olduğunuda idda edebilir. durum o kadar kötü yani.
turk insaninin hakettigi siyasetci tipidir. cunku o da bilmeden, bilgi sahibi olmadan yorum yapabiliyor. ama bazen 'ya ben tam bilmiyorum' diyebiliyor, bak o bizde yok.
(bkz: banyodaki bebekli bornozun bende kaldı)*
konuştuğunda yürüyen bir çift göğüs görmeme neden olan siyasetçi. hatta şöyle diyor her seferinde; bık bık zık zık tıftırı tıfıtırı tıt tıt bize gidelim...
almanyada aldigi bekaret raporuyla kameralara poz verip, bana 'yuh artik' seklinde isyan ettiren, en son buzda dansta boy göstermis insanimsi yaratik..
Uzun süredir kişisel cinsel tarihi hakkında beyanat, belge, rapor göstermemiş; mehmet scholl gibi bizi niye terketmedi diye üzüldüğüm dişi kişi.
(bkz: bekaretten sorumlu devlet bakanı)
çok da zeki olmayan bir hatunun ne kadar çekici olabileceğinin en güzel örneklerindendir.
folloş bakire.
siysete atılması üzerine süheyl uygur'un yaptığı yorumun üstüne yorum tanımam:

"siyasette başarılı olacağını düşünüyorum, çünkü belgelerle konuşmasını çok seviyor." *
© copyright 2005 - 2026