bugün

yoktur öyle bisey. kendileri etrafımda pervane zaten. reddedecek kız ne kendi teklif etmeyecek kız bile tanımadım daha.
çekingen erkektir.
Yakisiklilik da kâr etmiyor bazi kappeler icin, zengin olmazsa olmaz.
Çok yakışıklı olmaktan vazgeçmelidir. Yakışıklı bile tercihim değilken, çok yakışıklı! Daha neler!
2 kelime konuşamayacak kadar içine kapanık,kendini hiç geliştirememiş saman bi tip olabilir..hala liseli kafasından çıkamamıştır,zengin değildir vs..yakışıklılık 4 5 ana kriterden sadece bir tanesidir,herşey değildir..
Ya fakirdir ya da kürttür.
Odundur
gülmüyordur
çok sessizdir muhabbet etmiyordur
küfür eden erkektir.
Johnny bravodur.
buu dostlar, gerçek değil. sizi kandırmışlar. yakışıklı erkek reddedilmez. redddeden tanımadım. sizi teskin etmek için uyduruyorlar yemeyin.
çok fakirdir.
Bomboştur.
aynı frekansta dırırım dırırım olmuyorsa demek ki.
Konuşması ses tonu kötüdür. Şivesi vardır. Kullandığı kelimeler basittir. Öyle işte.
(bkz: kendini yakışıklı sanan erkek)
Arkadaş çevresi net ahh ulan bendeki karizma arkdas çevresiyle kombinlenseydi ajeskanshfjf.
Yavşaktır bundan önce 10 kıza atlamıştır , bunun duyumunu alan kız reddi basar.
Konuşmayı beceremeyen erkektir.
Sesi, diksiyonu kötüdür. Gerizekalı da olabilir. Her şey tipe mi bağlı?
Herseyin dis gorunus olmadiginin ispatlanmis halidir.
Henüz tanışmadım böyle biriyle.
zeka veya karakter eksikliği olan erkektir. paketi ile değil, içi ile ilgilenen kıza rastlamıştır.
nasıl bir kız tarafından reddedilmesine bağlı.
Çok degil az yakışıklıyım. Ama beğenmiyorlar beni, çok iyi arkadaş, kötü sevgili kim sorusuna cevap benden başkası olamaz. Ama reddediliyorum evet, en sonunda ümitsiz vakalara el atıcaz gibi duruyor.
gerizekalı olma ihtimali yüksek olan erkektir.