bugün

iftira ve çamur atma yöntemi olarak kullanıldığı da görülmüştür.
(bkz: en kısa fıkralar)

bunun gibi başlıklara yazılabilecek entry fazlalığı yüzünden, yazarların fazla entry girmesidir.
ben bunu yaptım. daha da yapıcam sanırım. tutamıyorum kendimi. (bkz: evren adalar) (bkz: selfless) (bkz: assassin)
*
bir konuya farklı açılardan yaklaşırken kullanılabilen yöntemdir. zira bir yazara ait uzunca farklı görüşler bildiren bir entry yerine farklı görüşleri veya farklı entrylere taşımak daha mantıklıdır. bunun yanında birde zamanından sonra eklenen entryler var ki, kişi o başlığa entry yazdığını bir süre sonra unutabiliyor.
başlıktaki konu hakkında bir sürü görüşü vardır yazarın. lan şunu da yazayım içimde kalmasın der. sonunda bir bakarki 10 entry falan girmiş. neyse insanalrı bilgilendirdim içim rahat der. bu yazarlar lan bütün görüşlerimi tek entryde yazarsam millet uzun diye okumaz diye düşünürler. haklıdırlar aslında bir anlamda. millet 20 satırı geçen entryleri genelde okumaz. hele yazar aşmış destan gibi entry yazmışsa hiç kusura bakmasın sadece kendisi okur o entryi. uzun entry girmek yerine taksit taksit enry girmek daha iyi aslında. entrylerin okunabilirliğini arttırır
yazdığı entry den sonra gelen cevaplara, karşı cevap verme isteğinin hasıl olduğu durumlarda gerçekleşen zaruri olay.
(bkz: tutmayan başlığına ikinci entryi giren yazar)
en iyi bildiği konu hakkında açılan başlıktır bittabi..bu ve bunun gibi yazarın bildiği konular hakkındaki başlıklar azınlıktadır bundan dolayıdır ki birden fazla entry girmeyi kendine görev edinmiştir..