bugün
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi10
- sarma10
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- sözlük gıybeti12
- hoşlanılan kızın naber lan ezik diye mesaj atması4
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler7
- nasıl birisiniz8
- hangi tatlısınız10
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak4
- fatma betül sayan kaya44
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- napıyorsunuz8
- benim açık oylarım görünüyor mu3
- ismet birader2
- yaşlı ve bunak sözlük yazarları2
- kız kardeşlerim6
- bu saatte uyumayan yazarlar ne yapıyor3
- müzik2
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi7
- gece otobüsle yolculuk yapmak3
- akp seçmeni16
- üniversiteye gitme nedeni5
- sözlük erkeklerinin kaslı ve damarlı kolları4
- güney amerika3
- gunluklerim aylik olmus11
- anın görüntüsü20
- arkadaşlar naber ya8
- ok mesajına cevap veren erkek6
- uruguay2
- sevdiğiniz kişinin sakızını çiğner misiniz5
- orhan gencebay2
- dünya4
- mesajlaşırken btw yazmak9
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- protect me and guide me2
- para2
- tevratta anlatılan ensest ilişki13
- yazarların güncel flört listesi7
- geceye bir tespit bırak5
- 5 ekim 20264
- the merich7
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- arkadaşlar ben neden sallanmadım7
- göz teması kuramama9
- asrın soygunu13
- futbol20
- türklerin başarılı olduğu konular9
- tekerlek toplayan cocuk17
yatak ve aksesuarlari satan magaza sitesi: http://yatsan.com yataklari kaliteli imis kullananlar memnun gibi ancak urunleri ozel uretim olduğu için gec teslim edebilirler.
yatsan iyidir hoşturda sorun yaşarsanız arkalarında duruyorlar ürünlerinin bu önemli bence.
Eğer problem yaşamaya devam ettiniz kilit isim veriyorum buraya dikkat.
Yatsan Müşteri Hizmetleri yetkilisi Gülden Hanım ürün gecikir bir şey olur hemen arayın ilgilenir çözüm üretir. Yatsanın salvatore'sidir. Çözülmeyecek problem yoktur.
Gidin alın amk yatak baza hepsini buradan mal gibi dolaşmayın diğer boktan yerlerde sorun falan olur yazdık işte kimle bağlantı kuracağınızı no problema
yatsan iyidir hoşturda sorun yaşarsanız arkalarında duruyorlar ürünlerinin bu önemli bence.
Eğer problem yaşamaya devam ettiniz kilit isim veriyorum buraya dikkat.
Yatsan Müşteri Hizmetleri yetkilisi Gülden Hanım ürün gecikir bir şey olur hemen arayın ilgilenir çözüm üretir. Yatsanın salvatore'sidir. Çözülmeyecek problem yoktur.
Gidin alın amk yatak baza hepsini buradan mal gibi dolaşmayın diğer boktan yerlerde sorun falan olur yazdık işte kimle bağlantı kuracağınızı no problema
Mağaza çalışanları oldukça kibar ve nazik. Tüm sorularımızı cevapladılar. Epey de ilgilendiler bizimle.
pek çok beş yıldızlı otel de burada satılan yataklardan kullanmakta. ben de birkaç tanesinde uyuma şansı buldum. uyku deneyimi açısından eşsiz.
Şu ana kadar gördüğüm en kibar ve en ilgili mağaza çalışanlarına sahip olabilir. Güzel bir alışveriş deneyimi yaşattılar bana. Öyle ki sadece yatak alacaktım, yanına birkaç tane de aksesuar aldım odam için.
kullandığın ürünle alakalı bir soru ya da sorun olduğu zaman hemen ilgileniyorlar. ki bu yoğun ilgi daha mağazada, alışveriş esnasında başlıyor. çalışanlar tüm sorularınızı cevaplıyor, aklınızda soru işaretleri kalmıyor.
ürünleri rollpack olarak göndermeleri büyük kolaylık. hızlıca da ulaşıyor. sırf bu bile benim için tercih etmek adına yeterli.
Mağaza deneyimi açısından daha iyisini görmediğimi söyleyebilirim. Çalışanların ilgisi üst düzey. Satış sonrası destek de bir o kadar iyi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar