bugün
- karı kıza para yedirir misiniz17
- en çok hoşa giden doğa olayı10
- kadınların piç erkek tercihi16
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği12
- şişman kızların çok neşeli olması6
- osururken götten alev çıkması12
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey14
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması13
- aynı hatayı tekrar tekrar yapmak2
- seksli rüyalar görmek6
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı12
- evlenilmeyecek kız tipi11
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı4
- erkeklerin zayıf kız sevdiğini sanmak3
- zayıf erkeklerin agresif olması3
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller8
- iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı7
- şişman kız vardı yuzır ne oldu ona3
- drone uçurmanın neredeyse imkansız hale gelmesi4
- yön duygusuna sahip olmamak10
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu10
- elle yemek yemek4
- çocuksu barbarlığı dayakla düzeltmek5
- türk ekonimisi harika5
- erkek adamın erkek sevgilisi olur2
- besle kargayı4
- telefonun aşırı ısınması7
- femboy erkeklere yürüyen dayılar5
- 73 yaşındaki erkek sevgiliye alınabilecek hediye2
- bir kadın size hakaret ediyorsa7
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi9
- internetten kız düşürmenin kolaylaşması5
- çöp yanında kitap bulma ilmi3
- sersem herif11
- zihni göktay13
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam10
- yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek6
- ragnar rockefeller38
- erkeklerin çok açık giyinmeye başlaması4
- bir insanın neden flört etmediği üzerine5
- memeleri gösterme kanunu2
- baş ağrısını geçiren ilginç tedaviler5
- sözlüğün embesillerle dolu olması5
- güne azerbaycan türkçesi bir şarkı bırak3
- kötü bir insan olmak5
- cemaat evinde maklube yememiş insan4
- 9 temmuz 2026 süper lig fikstür çekimi2
yeni bir on ikinci nesil yazar. koştursun efenim sözlükte *
Baris sen bilemedin bir iki saat bekle işim bitsin geliyorum sana da rahat ol sen.
Baris hemen simdi isimli pontus eşeği
Kamamın küçük olduğunu sana hangi aile üyen anlattı
Yok yani ona göre yaşananları anlatacağız küçük felan deme soktummu fena kanatır
Kama dediğin keskin bir sey sonuçta hadi ben güler geçerim de bir gün birine dersin sana saplar o kamayı hastanelik olursun sonra
Pontus dönmesi asimile it
Bu arada it diyoruz hep sevdiğimizden totem hayvanıdır.
Kamamın küçük olduğunu sana hangi aile üyen anlattı
Yok yani ona göre yaşananları anlatacağız küçük felan deme soktummu fena kanatır
Kama dediğin keskin bir sey sonuçta hadi ben güler geçerim de bir gün birine dersin sana saplar o kamayı hastanelik olursun sonra
Pontus dönmesi asimile it
Bu arada it diyoruz hep sevdiğimizden totem hayvanıdır.
Baris girdiğin entryi sümsük gibi buraya da atman gerekmiyor sen yaz ben sana kayarım
Buz üstüne yani.
Buz üstüne yani.
Mini minnacık aklıyla yalan söyleyip Boşnak olduğumu söylediğimi iddaa etmiş tabi benimde haberim yok şimdi bunu kanıtlamasını bekliyorum kanıtlamayan insan değildir.
Ve ayrıca hep ideoloji ve ırk değiştiriyormuşum benim ideolojim birdir 7 yıldır burdayım 7 yıldır sosyalistim ve benim yaptığım tek milliyetçilik insan milliyetçiliğidir şu ana kadar kürt üstündür dediğimi gördünmü ama kürtleri ırkçılara karşı savundum sadece kürtleri değil Alevilerin yemekleri yenmez dediler savundum lazlara rum devşirmesi dediler savundum türklere ırkçılar dediler türkleri savundum kürtlerle Türkleri birbirine düşürüp bölücülük yaptılar karşı çıktım ve senin gibi ırkçılar vatan millet sevdalısı oldu bende vatan haini oldum ben dün böyleydim bugün böyleyim yarın da böyle olacağım.
Beni kendinizle karıştırmayınız lütfen.
Ve ayrıca hep ideoloji ve ırk değiştiriyormuşum benim ideolojim birdir 7 yıldır burdayım 7 yıldır sosyalistim ve benim yaptığım tek milliyetçilik insan milliyetçiliğidir şu ana kadar kürt üstündür dediğimi gördünmü ama kürtleri ırkçılara karşı savundum sadece kürtleri değil Alevilerin yemekleri yenmez dediler savundum lazlara rum devşirmesi dediler savundum türklere ırkçılar dediler türkleri savundum kürtlerle Türkleri birbirine düşürüp bölücülük yaptılar karşı çıktım ve senin gibi ırkçılar vatan millet sevdalısı oldu bende vatan haini oldum ben dün böyleydim bugün böyleyim yarın da böyle olacağım.
Beni kendinizle karıştırmayınız lütfen.
(bkz: telefoncu ekrem)in oyunu. Ama muhtarlara telefon veren değil çomar olan ekrem.
(bkz: baris hemen simdi) adlı zırto yine kendi eşcinsel fantezilerini gelip başlık altına yazmış dayı hadi kudurdun geldin anlatacak bizim başlığı mı buldun nasıl bir "gotveren" lik bu anlamadım ki amk kılların olmuş kadayıf yaşından başından utan
Bir de Senegalli,kenyalıdan tut nijeryalının dalgasına kadar hepsini yazıyor hepsinin tadına ne ara baktın o da merak konusu çok ettirme bence dayı benden tavsiye sonra o delik Avrasya tüneline dönüyor ceremesini doktorlar çekiyor yapma.
Bir de Senegalli,kenyalıdan tut nijeryalının dalgasına kadar hepsini yazıyor hepsinin tadına ne ara baktın o da merak konusu çok ettirme bence dayı benden tavsiye sonra o delik Avrasya tüneline dönüyor ceremesini doktorlar çekiyor yapma.
Baris seni uyarmıştım
Baris dön bir öpeyim sonra peşinden gömeyim
Bu iktidarı senin mala hissettireyim.
Baris dön bir öpeyim sonra peşinden gömeyim
Bu iktidarı senin mala hissettireyim.
Baris hemen simdi denilen denyo yazmış Türkiye'de adam mı bitti
Bitmiş tabi o dönem denyo hani o dönem türk tarihi araştıran adam mı vardı Osmanlı imparatorluğunda Allah'a şükür iskandinavyalının biri gidip de Orhun anıtlarını okumuş yoksa hala türk tarihini karahanlılardan başlatıyordu millet
Adam zamanında türk tarihî ile ilgili bir eser vermiş mi vermiş ister yahudi olsun ister Fransız çok da sikimdedir eline sağlık der geçerim o dönem Osmanlı'nın yapmadığını elin Yahudisi yapmış işte hatta sana bonus Bilgi vereyim ilk Türkoloji çalışmaları yapanlar macarlardır git şimdi sağda solda yaz macarları da savundu diye
Ziya Gökalp'in Kürt olduğu iddiası da bunun gibi solcular ile ırkçılık kötü hepimiz ümmetiz diyen dinci iddiası bunlar Atatürk için de yahudi, makedon, arnavut vs diyor yani çok da siklememek lazım Alp Arslan için ermeni diyenleri bile var bu ibnelere sorsan bilge kağan dahi yahudi olabilir
Sen git Osmanlı'da iç oğlanı dedenle gururlan bakem.
Bitmiş tabi o dönem denyo hani o dönem türk tarihi araştıran adam mı vardı Osmanlı imparatorluğunda Allah'a şükür iskandinavyalının biri gidip de Orhun anıtlarını okumuş yoksa hala türk tarihini karahanlılardan başlatıyordu millet
Adam zamanında türk tarihî ile ilgili bir eser vermiş mi vermiş ister yahudi olsun ister Fransız çok da sikimdedir eline sağlık der geçerim o dönem Osmanlı'nın yapmadığını elin Yahudisi yapmış işte hatta sana bonus Bilgi vereyim ilk Türkoloji çalışmaları yapanlar macarlardır git şimdi sağda solda yaz macarları da savundu diye
Ziya Gökalp'in Kürt olduğu iddiası da bunun gibi solcular ile ırkçılık kötü hepimiz ümmetiz diyen dinci iddiası bunlar Atatürk için de yahudi, makedon, arnavut vs diyor yani çok da siklememek lazım Alp Arslan için ermeni diyenleri bile var bu ibnelere sorsan bilge kağan dahi yahudi olabilir
Sen git Osmanlı'da iç oğlanı dedenle gururlan bakem.
hesabını silmiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar