bugün
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi9
- theodor herzl e devlet madalyası vermek3
- çerçeve yasa teklifinin meclis'e sunulması3
- ama kent uzlaşısı2
- online kumar4
- 05 08 2026 ankara daki yoğun osuruk kokusu2
- duş almak vs duş yapmak6
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi14
- pforzheim şu an 21 derece3
- meal kuran değildir26
- insanlar sizi nasıl tanımlar7
- euro'nun 55 tl olması2
- 2026 ağustos ayının serin geçmesi3
- geceye güzel bir söz bırak6
- 5 ağustos 20263
- gecenin film sahnesi5
- 40 hadis3
- dinamo zagreb'in kauno zalgiris'i 5 0 yenmesi3
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- dürüm yerken uzaklara dalmak3
- aslan abilerim sözlüğe geri dönsün kampanyası7
- acil iş fikri lazım arkadaşlar16
- iremga12
- afrika nasıl kalkınabilir15
- çoğu yazarları donuzlamış olmam7
- lionel messi2
- bella hadid5
- imamoğlu'nun tutukluluğunun 100 günü16
- polonya2
- velvet almanyaya gel5
- mohamed salah ghaly5
- trabzonspor harbiden salah'ı almış4
- kendini anlatamamak6
- kız arkadaş kiralamak7
- velvet14
- fakir olduğu halde bir erkeğe aşık olmak3
- arkadaşlar bakar mısınız9
- ıban at4
- yazarlara sözlüğü zehir zıkkım etmek4
- sözlükte erkek yazar istemiyoruz kampanyası4
- kahve falı3
- birinin size söylediği en kırıcı şey nedir6
- gürkan uygun3
- 31 çekerken eli kırmak3
- halit bolkan2
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak4
- had bildirmek6
- turşunun iyisi limonla mı sirkeyle mi11
sanal ofis ve şirket kurulumunda 2 ay önce hizmet aldığımız on numara yer. şimdi buradan londra merkezli şirketi olan arkadaşıma da hizmet aldırıyorum.
bir pop şarkıcısı olsam kendilerine özel yaz şarkısı yapardım sanırım.
bir pop şarkıcısı olsam kendilerine özel yaz şarkısı yapardım sanırım.
fiyatları iyi ve ilgililer, umarım böyle devam ederler. olumsuz bir durum yaşarsam editlerim.
sanal ofis, paylaşımlı ofis ve toplantı odası hizmetleri sunan, istanbul merkezli butik ama işlevsel bir çalışma alanı girişimi. istanbul'da sadece iki şubeleri var (ataşehir ve ümraniye) ama ikisi de oldukça ulaşılabilir lokasyonlarda.
şirket kuruluşu için adres göstermem gerekiyordu, aynı zamanda bazen toplantı yapacağım bir ortam da arıyordum, ikisini birden karşılayan en mantıklı çözümlerden biri workon oldu. çalışma alanları sessiz, masa düzenleri sade ama yeterli. toplantı odaları biraz küçük ama ses yalıtımı güzel, içerideki görüşme dışarı sızmıyor.
çay kahve ikramı var, ama yazın soğuk suya ulaşım coworkidng alanına uzakta kalıyor. çalışanlar ilgili, telefonla aradığınızda da hızlıca yardımcı oluyorlar. özellikle kargo alımı ve posta yönetimi tarafında epey düzenliler, benim yerime her şeyi takip ettikleri için büyük rahatlık oldu.
açıkçası kurumsal bir hava var ama kasıntı değil, freelancer'lar ve girişimciler için gayet rahat bir sistem kurmuşlar.
umarım yakın zamanda pendikde de açılırlar çünkü potansiyel çok.
bu da ofisten, bugün yatıştayım.
görsel
şirket kuruluşu için adres göstermem gerekiyordu, aynı zamanda bazen toplantı yapacağım bir ortam da arıyordum, ikisini birden karşılayan en mantıklı çözümlerden biri workon oldu. çalışma alanları sessiz, masa düzenleri sade ama yeterli. toplantı odaları biraz küçük ama ses yalıtımı güzel, içerideki görüşme dışarı sızmıyor.
çay kahve ikramı var, ama yazın soğuk suya ulaşım coworkidng alanına uzakta kalıyor. çalışanlar ilgili, telefonla aradığınızda da hızlıca yardımcı oluyorlar. özellikle kargo alımı ve posta yönetimi tarafında epey düzenliler, benim yerime her şeyi takip ettikleri için büyük rahatlık oldu.
açıkçası kurumsal bir hava var ama kasıntı değil, freelancer'lar ve girişimciler için gayet rahat bir sistem kurmuşlar.
umarım yakın zamanda pendikde de açılırlar çünkü potansiyel çok.
bu da ofisten, bugün yatıştayım.
görsel
girişimci olmak isteyenler için eşsiz hizmetleri olan firma. Şirket kurma kararı aldığımda, arkasındaki bürokratik işlemler gözümü korkutuyordu yalan yok. Workon bu süreci inanılmaz kolaylaştırdı. Resmi süreçlerin başından sonuna kadar her adımı titizlikle yönettiler. Merak ettiğim her detayda ekibin çok ilgili davranması ve tüm sorularıma sabırla yanıt vermesi bana büyük bir güven sağladı. Süreç boyunca ne zaman destek hattını arasam, telefonlara anında bakarak beni doğru şekilde yönlendirdiler.
Evrak teslimi ve imza işlemleri için ofislerine gittiğimde, odaların temizliği ve modern tasarımı da burayı seçerek ne kadar doğru bir karar verdiğimi kanıtladı. Şirketleşme aşamasındaki bir girişimcinin ihtiyaç duyduğu tüm profesyonel, şeffaf ve hızlı desteği tek çatı altında eksiksiz sunuyorlar. ofisleri çok güzel yapmışlar şuradan bakabilirsiniz: https://workon.com.tr/
Evrak teslimi ve imza işlemleri için ofislerine gittiğimde, odaların temizliği ve modern tasarımı da burayı seçerek ne kadar doğru bir karar verdiğimi kanıtladı. Şirketleşme aşamasındaki bir girişimcinin ihtiyaç duyduğu tüm profesyonel, şeffaf ve hızlı desteği tek çatı altında eksiksiz sunuyorlar. ofisleri çok güzel yapmışlar şuradan bakabilirsiniz: https://workon.com.tr/
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar