bugün
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez19
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- sözlük kızlarının kekleri13
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir4
- korkusuz korkak3
- galataport3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak12
- yeni parti50
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak8
- habire1222
- huzur5
- kıyafet alışverişi6
- bana onu sormayin4
- çorumda konser için müzik grubu öner4
- korkusuz korkak filmindeki gaddar kerim2
- manifest grubu vs tarkan14
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- yine çok fena burnum kanadı3
- 4 mevsim lastiği kullanan erkek2
- the odyssey3
- parcalandim toparlanamiyorum3
- kadınların kültürel muhabbetlere girmemesi5
- gebze fm5
- hikayeyi devam ettir54
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti6
- manyak olmaya karar verdim6
- çekirge istilası3
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- sevgili3
- en iyi web tarayıcısı3
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- taliban vs ışid3
- whopper2
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması6
- 13 akpli istanbul belediyesi5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- oooo manifest2
- nickten isim tahmini yapmak72
- kedilerin artık fare yakalamaması6
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- camlar açık çıplak yatmak5
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi3
- sinem dedetaş6
- 29 temmuz 2026 gornik zarbze fenerbahçe maçı2
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek5
- kemal kılıçdaroğlu16
- sözlük erkeklerinin kekleri2
- türklerin çinli prenseslere olan düşkünlüğü3
- ısmet gurbuz 2024'ün havarileri3
- memeli kuvvetler2
gameforge gmbh firması ' nın çocuklara yönelik büyücülük oyunu, oyun harry poter adlı filmi andırıyor.
bir gün boyunca zaman geçsin diye oynadığım sevimli oyun. ne zaman ki 'para ver yoksa haritaları göremezsin' dediler o gün sıkıldım, sildim.
Yıllar önce oynadığım çoğu oyundan sıkıldığım için ve harry potter fanı olduğum için bir oyun aramaya başladım sonunda bunu buldum iyi ki de bulmuşum dediğim ve boşa harcadığım her an için kesinlikle pişman olmadığım yegâne oyun.
Nedir bu wizard101 dediğinizi duyar gibiyim. Wizard101 adından anlaşıldığı üzere büyücü temalı bir oyun; slot kestiğimiz, getir götür görevleri yaptıgımız bi online oyun tek farkı strateji ve kart oyunu olması eheh yugioh gibi düşünebilirsiniz 7 adet sınıfımız var bunlar 3 elementsel (ateş buz fırtına) 3 ruhsal (yaşam ölüm mit*) birde ortaya karışık denge sınıfı bunlar doğal olarak birbirlerine zıtlar ve bu yüzden ekstra zarar verebiliyorlar. Mit vs fırtına nasıl zıt yıllardır cevabını arıyorum o yüzden devam edelim ehe.
Karakter yaratıp başladık diyelim hemen bizi okul müdürü dumbledore replicası bir dede karşılayıp göreve yolluyor ilk olarak tekboynuz yolu denilen yerde iskelet dövüyoruz elimizde de sınıfımıza ait 1 saldırı kartı oluyor level atladıkça doğal olarak yeni yetenek kartları öğreniyoruz hocalardan ve verdikleri görevlerden. Anlayacağınız üzere seviyemizi görevler yoluyla yükseltiyoruz mob toplayıp nir yetenekle tek atarak değil bu yolda ister solo ister duo isterse 4 kişi ilerleyebiliyorsunuz. Şimdilik bu kadar yazıyorum üşendim çünkü. *
Oyun aylık ödemeli ama denemek isterseniz 10 levele çıkabilirsiniz.
Ve oyun area açtıkca yükleniyor yani tüm haritaları indirirken yüklemiyorsunuz akkleriniz kan ağlamıyor. Son olarak eger kredi kartı veya ininalınız yok ise uk serverinda oynayın ama yoğunluk maalesef mobil ödeme olmayan us serverında.*
Nedir bu wizard101 dediğinizi duyar gibiyim. Wizard101 adından anlaşıldığı üzere büyücü temalı bir oyun; slot kestiğimiz, getir götür görevleri yaptıgımız bi online oyun tek farkı strateji ve kart oyunu olması eheh yugioh gibi düşünebilirsiniz 7 adet sınıfımız var bunlar 3 elementsel (ateş buz fırtına) 3 ruhsal (yaşam ölüm mit*) birde ortaya karışık denge sınıfı bunlar doğal olarak birbirlerine zıtlar ve bu yüzden ekstra zarar verebiliyorlar. Mit vs fırtına nasıl zıt yıllardır cevabını arıyorum o yüzden devam edelim ehe.
Karakter yaratıp başladık diyelim hemen bizi okul müdürü dumbledore replicası bir dede karşılayıp göreve yolluyor ilk olarak tekboynuz yolu denilen yerde iskelet dövüyoruz elimizde de sınıfımıza ait 1 saldırı kartı oluyor level atladıkça doğal olarak yeni yetenek kartları öğreniyoruz hocalardan ve verdikleri görevlerden. Anlayacağınız üzere seviyemizi görevler yoluyla yükseltiyoruz mob toplayıp nir yetenekle tek atarak değil bu yolda ister solo ister duo isterse 4 kişi ilerleyebiliyorsunuz. Şimdilik bu kadar yazıyorum üşendim çünkü. *
Oyun aylık ödemeli ama denemek isterseniz 10 levele çıkabilirsiniz.
Ve oyun area açtıkca yükleniyor yani tüm haritaları indirirken yüklemiyorsunuz akkleriniz kan ağlamıyor. Son olarak eger kredi kartı veya ininalınız yok ise uk serverinda oynayın ama yoğunluk maalesef mobil ödeme olmayan us serverında.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar