bugün

memlekete tek hayrı chp'nin artık kesinlikle lağvedilmesi gerektiğini göze göze sokmuş olmasıdır. bu saatten sonra bırak tek başına iktidar, koalisyonun küçük ortağı bile olamaz bu parti. dolayısıyla her seçimde aslında yaklaşık %30-35 oyu kadük ediyorlar ve türk demokrasisini kitliyorlar. sürekli aynı senaryo. utanması sıkılması da yok herifin.

ben istifa falan istemiyorum, açık söylüyorum hepsi bırakıp gitsin istiyorum. özgür özel falan da anca bunun replikası olur, bir şey olmaz.
O benim y*rrağımı yesin kemal!
Bak gör sırf o yüzsüz yüzünden CHP büyükşehirleri geri ak Partiye verecek..
reis-ül chp, büyük lider. türkiye'nin kurtuluş reçetesi sayın kemal kılıçdaroğlu beyefendidedir.
dünya lideri rte söylemi kadar komiktir.
ay götüm dür. derhal chp den ihraç edilmesi gereken adamdır. atatürkün koltuğunu hak etmemektedir. doğru düzgün muhalefet yapmamaktadır. bir chp li olarak gözümde devlet bahceliden farkı yoktur.
ay ben gülerim.
* *
ikinci atatürktür.swh
birruh biddem nefdik ya kemal!

genel başkanımız, kanaat önderimiz, yolbaşçımız ve komutanımızdır.
Sözlükte bir tane sevdalısı var bu adamın gelir birazdan.
ulu önder mi?

bu adamdan apartman yöneticisi bile olmaz.
12 haziran gecesi ne kadar ulu görülecektir. pabucumun kemalı.
(bkz: pabucumun önderi)
ali sami alkış ile turgay şeren in muhabbetinde turgay şeren tarafından "yaa yok ebesinin amı ali sami." yorumuna sebep olan yakıştırmadır. olmadıysada kesin olur.
(bkz: size hergün 1 nisan)
müsteşar kemal .
haçen dün gundiydi bugün ulu oldi da.

bir karadeniz anonimi.
atamıza yapılmış bir hakaret olarak sayılabilecek saçmalama. la cik cik sen nasıl mustafa kemal paşa' nın ünvanını gandi kemal' e uyarlıyorsun diye sorarlar adama.
(bkz: adamsan tabi)
yok artık.
ulu önder sıfatının bu denli küçülüp başkalaşacağı aklıma dahi gelmezdi. Atam sen nelere kadirsin.
yok artık lebron james denmesi gereken bir durumdur. hiç birşey mustafa kemal ataturkun onune geçemez, o tektir.
(bkz: sıçabildiğine sevindim çarli)
oo paçadan akıyor maşallah.
kulağa bile hoş gelmeyen zırva.
mustafa kemal e hakaret etmenin bir diğer yolu.
doğrudur. seçim startını samsuna ayak basarak başlattı sayın kemal bey. reklam filmlerinde de '' kılıçdaroğlu diyor ki... '' diye başlıyor. yemin ederim bu adam 2. atatürk e soyunuyor. dolayısıyla şöyle demekte yarar vardır; '' ulu önder memur kemal efendi ''
chp'li olarak katılmadığım önerme. kemal kılıçtaroğlu da iyidir ama mustafa kemal atatürk'ün önüne geçemeyecektir.