bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- gece yarısı çalan telefon4
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar4
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- gazlamak2
- sevgiliyle kavga etmek2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gençler iş beğenmiyor3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- kemal kılıçdaroğlu35
- semum3
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- düşkün2
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- eski yazarların emekli yapılması5
- nur suresi 35 ayet2
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- sözlük yazarlarına tavsiye4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- tinder eşleşmesinde ilk mesaj sorunu5
- üst üste sigara içip entry girmek4
- hayatı akışına bırakmak5
- günün şiirinden bir dize4
- şansımı sikeyim4
ırak'taki, afganistan'daki, gazze'deki, lübnan'daki müslümanların başına gelenlerin kendi başlarına gelmemesinin sebebi, her gün küfür ettikleri, ''laikçi'' dedikleri modern dünya algısına sahip kişilerdir.
lakin artık zamanı gelmiştir. afganistan ve ırak'ta müslümanlar hak ettiklerini aldılar ve almaya devam ediyorlar sırada iran mevcut, akabindeki hedef de türkiye.
buradan seküler yurdum insanına sesleniyorum,
türkiye müslümanlarını korumayı bırakın. hak ettiklerini alsınlar. sağ kalanların torunları insanlık yarışına dahil olsun, ortaçağ sistematikleri ile ilişiğini kessin. aydınlanma süreçleri halkların hak ettikleri ızdırapları çekmesi sonucu çocuklarının uyanmaları ile ateşlenir.
ortaçağ savunucularına karşı herhangi ahlaki sorumluluğunuz ve bağınız mevcut değil.
bunu sakın unutmayın.
(bkz: islamiyet in sonunu televizyondan izlemek)
lakin artık zamanı gelmiştir. afganistan ve ırak'ta müslümanlar hak ettiklerini aldılar ve almaya devam ediyorlar sırada iran mevcut, akabindeki hedef de türkiye.
buradan seküler yurdum insanına sesleniyorum,
türkiye müslümanlarını korumayı bırakın. hak ettiklerini alsınlar. sağ kalanların torunları insanlık yarışına dahil olsun, ortaçağ sistematikleri ile ilişiğini kessin. aydınlanma süreçleri halkların hak ettikleri ızdırapları çekmesi sonucu çocuklarının uyanmaları ile ateşlenir.
ortaçağ savunucularına karşı herhangi ahlaki sorumluluğunuz ve bağınız mevcut değil.
bunu sakın unutmayın.
(bkz: islamiyet in sonunu televizyondan izlemek)
kesinlikle kültürlerini yüce kur'an-ı kerim'den değil, sevgili peygamberimizden değil; şimdinin yobaz entelektüelleri ile müslümanım diye günahların en büyüğü olan şirki islam'ın içine katmaya çalışan sahte dervişlerden başkalarından almayan eğilip doğrulan ama namaz kılmayan, aç kalan ama oruç tutmayan, zararsız ama sevapsız insanlardır. nedendir bilinmez bunlarla din tartışamazsın zira topluluğa uyarlar. kur'an-ı kerim'de yazanlar, yasaklananlar onlar için 'hiç'tir topluluk önünde kılarlar namazlarını ve oruçluyum demek en büyük dindarlıktır bunlar için. faiz haramdır ama topluluk faiz yiyor ya artık allah da haşa faizi helal kılmış bunlara!
faiz yemek allah ve resuluna savaş açmaktır diyor kur'an-ı kerim. şimdi bunlar güya yüce peygamberimiz derler kısacası münafıklığın değişik versiyonu bunlar. başörtüsüyle yatıp kalkıyorlar, sonra daracık elbiseler giymeyin diyor peygamber, bunlar türban takıyorlar ama örtünmüyorlar işte! ne desek boş bunlar kur'an-ı kerim'e bile inanmıyorlar be! sadece türkiye müslümanları mı elbette hayır...
faiz yemek allah ve resuluna savaş açmaktır diyor kur'an-ı kerim. şimdi bunlar güya yüce peygamberimiz derler kısacası münafıklığın değişik versiyonu bunlar. başörtüsüyle yatıp kalkıyorlar, sonra daracık elbiseler giymeyin diyor peygamber, bunlar türban takıyorlar ama örtünmüyorlar işte! ne desek boş bunlar kur'an-ı kerim'e bile inanmıyorlar be! sadece türkiye müslümanları mı elbette hayır...
Bazıları yobaz olan kişiler topluluğu. nedense bu kesimin ne kadar kişiden oluşacağını kestiremedim. bilemedim yani. oysa bu işlerde çok iyiyimdir.
dediğim gibi bazıları yobazdır. abdestsiz kur'an okunamayacağını iddia ederler. ki iddiaları asılsızdır. böyle bir şeyin olmadığını çevresindeki bilen kişiler uyarır fakat o böyle bir şeyin olamayacağını kendine bir ilke, bir felsefe, yaşam biçimi olarak benimsediği için dediğim dedik yollarına devam ederler. oysa ki* gusl abdesti almak yeterlidir.
ayrıca kur'an-ı kerim'i arapça okurlar. arapça okuturlar. kur'an'ı göbek üstünde tuttururlar. evlerinde bir süs gibi duvarlara asarlar. vs... vs...
dediğim gibi bazıları yobazdır. abdestsiz kur'an okunamayacağını iddia ederler. ki iddiaları asılsızdır. böyle bir şeyin olmadığını çevresindeki bilen kişiler uyarır fakat o böyle bir şeyin olamayacağını kendine bir ilke, bir felsefe, yaşam biçimi olarak benimsediği için dediğim dedik yollarına devam ederler. oysa ki* gusl abdesti almak yeterlidir.
ayrıca kur'an-ı kerim'i arapça okurlar. arapça okuturlar. kur'an'ı göbek üstünde tuttururlar. evlerinde bir süs gibi duvarlara asarlar. vs... vs...
Garip müslümanlardır. tanrı ile arasına illa bir aracı sokar. Kitabı olduğu halde bir defa türkçesini okumaz. Arap harflerini kutsar onların şehirlerini efsanevi yerler gibi anlatır ki çoğu çöldür. Boş adamlık en büyük özelliğidir. Ben çok mu doluyum değilim ama en azından dolmaya çalışıyorum amk siz de deneyin zor değil lan.
Ülkede enflasyon, işsizlik, siyasi ve ordu çalkantıları, yabancı yatırımcının kaçması gibi konular zerre umrunda değil kimsenin. Bir tane şehir için dübürünü dövdürecekler.
Lan yeter ya yeter. Devlet kurumları özelleştirilirken bu kadar çok fakülte neden açıldı. Bunu sorgula.
Fef,iibf, mühendislik fakültesi neden yerlerde sürünüyor. Bunun için eylem yap.
Elektrik, su, doğalgaz, benzin, mazot uçarken ses çıkar eylem yap.
Lan çomar deyince kızma.yeter çomar olma. Dinini kendince yaşa yararlı olmak için oku, fikir sahibi ol üret. Üretmiyorsan fikir üret. Şark kurnazlığı ile eline ne geçiyor. üretin amk üretin az üretin. Yeter amk dünyasında adam olun az.
Ülkede enflasyon, işsizlik, siyasi ve ordu çalkantıları, yabancı yatırımcının kaçması gibi konular zerre umrunda değil kimsenin. Bir tane şehir için dübürünü dövdürecekler.
Lan yeter ya yeter. Devlet kurumları özelleştirilirken bu kadar çok fakülte neden açıldı. Bunu sorgula.
Fef,iibf, mühendislik fakültesi neden yerlerde sürünüyor. Bunun için eylem yap.
Elektrik, su, doğalgaz, benzin, mazot uçarken ses çıkar eylem yap.
Lan çomar deyince kızma.yeter çomar olma. Dinini kendince yaşa yararlı olmak için oku, fikir sahibi ol üret. Üretmiyorsan fikir üret. Şark kurnazlığı ile eline ne geçiyor. üretin amk üretin az üretin. Yeter amk dünyasında adam olun az.
Tecrübelidirler. Deneyimlidirler. Devletin fabrikalarını ve kurumlarını ithal derviş in sattığını hatırlarlar.
Kendilerini tahrik eden it oğlu itlerin vadettikleri türkiye yi ve yöneticilerini çok yakından tanırlar.
Özelleştirme olmadığı halde, devlet fabrikalarına ve kurumlarına rağmen; üç yılda bir ekonomik kriz yaşayan ve % 80 lerden aşağıya inmeyen yüksek enflasyon ve faize sahip Türkiye yi bilirler.
Bunları sabaha kadar sana gömerim başka başlığa!
(bkz: pıştt! kanacak göz var mı bizde!)
Kendilerini tahrik eden it oğlu itlerin vadettikleri türkiye yi ve yöneticilerini çok yakından tanırlar.
Özelleştirme olmadığı halde, devlet fabrikalarına ve kurumlarına rağmen; üç yılda bir ekonomik kriz yaşayan ve % 80 lerden aşağıya inmeyen yüksek enflasyon ve faize sahip Türkiye yi bilirler.
Bunları sabaha kadar sana gömerim başka başlığa!
(bkz: pıştt! kanacak göz var mı bizde!)
islam dini bile şaşkındır.
Bu müslümanları gördükçe.
Bu müslümanları gördükçe.
güncel Önemli Başlıklar