bugün

tanım: Son Akpaşa-beşiktaş maçında ayyuka çıkan, ülkemizde temiz futboldan eser bırakmayan lig tv ve tff'ye verilmesi gereken en büyük ve en kolay ceza!
Ulan bir zevkimiz vardı, çok sevdiğimiz futbolumuz...Resmen elimizden aldınız, bizi sinir krizlerine soktunuz, iti ite kırdırdınız.
Tetikçi hakemlerinizle, yanlı Lig tv'nizle bizi futboldan, hayattan hatta bu ülkeden soğuttunuz!
Belki komik kaçıcak ama herkesi bu kampanyaya davet ediyorum! Bizler mallar değiliz ki başkasının planladığı, yazdığı ve çizdiği şeylerle heyacanlanalım, mutlu olalım veya birbirimizi yiyelim! Bunların hepsi ayarlı!!!
Fikret Orman'ın söyleyemediğini bizler sporseverler olarak söyleyelim, mailler atalım tff ve lig tv'ye...Ama lütfen artık birşeyler yapalım!Bugün beşiktaş'ın başına gelen yarın galatasaray'ın trabzon'un hatta ve hatta fenerbahçe'nin bile başına gelebilir.Anadolu takımlarını da bu gruba dahil ediyorum!
Zaman susma zamanı değil, bilinçli insanlar olduğumuz gösterme zamanı!
Not: Yakında hakemler katar ligi'nde de olduğu gibi futbolcuları da dövmeye başlar.
Herkesin bir kuyruk acısı olduğu için, bizim başımıza gelmeden biz taşın altına elimizi koymayız diyerek yorum yaptığı ve bu sebebten dolayıdır ki lig bu hale geldi, çalınan şampiyonluklar geri verilmedi, şike yapan takımlar düşürülmedi.
Artık sesini yükseltme zamanı, saçmalık deme zamanı değil! trabzonlu galatasaraylı haksızlığa uğradığını düşünen her takım taraftarı, zaman, sesini yükseltme zamanı!
Evet ntvspor'u açın ve izleyin, kaçırdığınız dakikaları da araştırın bulun değerli yazar arkadaşlar.
Lig tv'nin takımların ve hatta tff'nin üzerinde olduğunu, ticaretin futbolumuzu, çoğumuzun tek hobisini elinden nasıl aldığını görün.
Hiçbir zaman tek taraflı mağduriyet olmamalıdır, bir mağduriyetlik söz konusu ise!!!

naziler komünistler için geldiğinde sesimi çıkarmadım; çünkü komünist değildim.
sosyal demokratları içeri tıktıklarında sesimi çıkarmadım; çünkü sosyal demokrat değildim.
sonra sendikacılar için geldiler, bir şey söylemedim; çünkü sendikacı değildim.
benim için geldiklerinde, sesini çıkaracak kimse kalmamıştı.!
© copyright 2005 - 2026