bugün
- meal kuran değildir26
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi13
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi3
- lionel messi2
- geceye güzel bir söz bırak5
- aslan abilerim sözlüğe geri dönsün kampanyası7
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- polonya2
- acil iş fikri lazım arkadaşlar16
- insanlar sizi nasıl tanımlar5
- iremga12
- çoğu yazarları donuzlamış olmam7
- bella hadid5
- afrika nasıl kalkınabilir15
- gecenin film sahnesi4
- velvet almanyaya gel5
- mohamed salah ghaly5
- trabzonspor harbiden salah'ı almış4
- 31 çekerken eli kırmak4
- dinamo zagreb'in kauno zalgiris'i 5 0 yenmesi2
- kız arkadaş kiralamak8
- duş almak vs duş yapmak4
- fakir olduğu halde bir erkeğe aşık olmak3
- imamoğlu'nun tutukluluğunun 100 günü16
- kendini anlatamamak6
- velvet14
- kahve falı3
- halit bolkan2
- ıban at4
- yazarlara sözlüğü zehir zıkkım etmek4
- sözlükte erkek yazar istemiyoruz kampanyası4
- gürkan uygun3
- arkadaşlar bakar mısınız9
- had bildirmek7
- birinin size söylediği en kırıcı şey nedir6
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak4
- dünya sivaslılar günü3
- eğitimde itaat kültürü2
- uzak diyar nickli gurbetçi akp li3
- uzak diyar4
- yunanistan30
- lulu3
- arkadaşlar ben başaramadım3
- günün iddaa kuponu2
- romantik komedi izleyen erkek2
- justin bieber3
- tai lung7
- arkadaşlar benden rahatsız mısınız3
- başak erkeği nasıl tavlanır3
marvel'da başladığında stan lee'nin çırağı olan adam. sonra kendisi de spiderman çizmeye başladı. gözleri büyük kolu bacağı uzayan esneyen bir spiderman. ve buna anatomik defrormasyon dense de beğenmeyenler çıktı. sonra bağımsızlığını ilan edip spawn denen muhteşem karakteri yarattı. süper yeteneğinin yanında stan lee'den aldığı alt yapıdan olsa gerek çok iyi işler yapıp çoştukça çoştu. korn'un freak on a leash klibi, lipbizkit'in adını hatırlayamadığım bir klibi gibi animasyon işleri yapıp bir sürü de albüm kapağı falan da çizdi. sanki bunları yaparken yanında ben varmışım gibi anlatmam da ayrı bir salaklık. neyse sonra oyuncak işine girip orda da pek çok güzellikler yaptı.
eşine az rastlanır derecede yetenekli yazar ve çizer. marvel'da çalışırken, marvel'ın para ve çizgiromanın hakları konusunda yazarlara adil davranmaması yüzünden marvel'a baş kaldırmış ve image comics'i kurmuştur. ''herkes yarattığının sahibi olacak, kimseye şerefsizlik yapılmayacak'' düsturuyla yola çıkmış, ama ilerleyen yıllarda ünlü ve zengin olunca ruhunu satmış, o da marvel'ın sahipleri gibi olmuştur. spawn'ın ilk 12 sayısını yazıp çizmiştir. 12. bölümden sonra çizmeyi bırakmıştır.
ayrıca, benim çok sevdiğim çizgi roman yazarlarından robert kirkman, todd kardeşimize comiccon'da çok feci ayar vermiştir, ama bunu yazar olunca sizlerle paylaşacağım.*
ayrıca, benim çok sevdiğim çizgi roman yazarlarından robert kirkman, todd kardeşimize comiccon'da çok feci ayar vermiştir, ama bunu yazar olunca sizlerle paylaşacağım.*
Kendine has çizgileriyle efso spider man çizerlerindendir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar