bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin9
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- gece yarısı çalan telefon7
- geceye bir söz bırak3
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- uysaljakoben21
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- gammaz olmuşum13
- eski dizileri izlemek3
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak2
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kel erkek3
- minyon kadın siniri5
- reha muhtar25
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- death2
- kemal kılıçdaroğlu35
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- bizim delilere bakayım4
- elit olmak için gerekenler13
- gecenin şarkısı4
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- ses yakışıklılığı2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- pazarda su satmak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- gazlamak2
- ona bir cümle bırak4
- semum3
- sevgiliyle kavga etmek2
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
taraf'ın her eve lazım dediği günlüklerin yayımlanması.
bazılarının işine gelmeyecek durumdur. nasıl işine gelsindir ki bazılarının tüm oyunları bir bir ortaya çıkarken.
şener eruygur: oğlum beni tanıdılar, git söyle bizim çocuklara biraz demokratçılık oynasınlar bu aralar.
şener eruygur: oğlum beni tanıdılar, git söyle bizim çocuklara biraz demokratçılık oynasınlar bu aralar.
tarafın insanları salak yerine koymasıdır. *
çok merak ediyorum, nasıl bir insan bir darbe planlarını ve darbe ile ilgili her ayrtıntıyı tek tek günlüğüne not eder, şu saatte şununla konuştum bunula görüştüm şeklinde... yasa dışı bir eylem planlıyorsunuz, hemde devlet tarafından yakalanması en yüksek riski içeren bir iş. ve bütün bu riskleri göze alıp her şeyi not ediyorsunuz. ayrıca bunu yapan insan yüksek rutbeli bir komutan...
böyle bir yalana inanmak için salak olmak yetmez salakların önde gideni olmak lazım...
çok merak ediyorum, nasıl bir insan bir darbe planlarını ve darbe ile ilgili her ayrtıntıyı tek tek günlüğüne not eder, şu saatte şununla konuştum bunula görüştüm şeklinde... yasa dışı bir eylem planlıyorsunuz, hemde devlet tarafından yakalanması en yüksek riski içeren bir iş. ve bütün bu riskleri göze alıp her şeyi not ediyorsunuz. ayrıca bunu yapan insan yüksek rutbeli bir komutan...
böyle bir yalana inanmak için salak olmak yetmez salakların önde gideni olmak lazım...
günlüğü yazanın darbeyi planlayan kişi olmadığından habersiz kişilerin anlam veremedikleri habercilik örneği.
(bkz: günlüğü yazan başka darbeyi planlayan başka)*
(bkz: günlüğü yazan başka darbeyi planlayan başka)*
beynini resmi ideolojiye kaptırmayı marifet(!) ve vatanseverlik(!) gibi algılayan sathi insanların dahi alıp okuması icap eden, doğruluğu ispat ve teyit edilmiş; bu güzel ülkye yapılan fiili terbiyesizlik, daniska, 'gerçek' bölücülük edimlerinin ne(ler) olduğunun görülmesi için kaçırılmaz bir fırsattır.
(bkz: en iyi plan yazılı olandır)
üniversitede hocalarımız bize şunu öğütlemişlerdi;
(bkz: unutmamak ve sistemli çalışmak için mutlaka not alınız)
üniversitede hocalarımız bize şunu öğütlemişlerdi;
(bkz: unutmamak ve sistemli çalışmak için mutlaka not alınız)
darbe günlüklerini yazan kişinin, özden'in, günlüklerde bizzat olayın etkili kişilerinden biri olan kişinin sorgulanmamış ve tutuklanmamış olmasını hiç iplemeyen bir kağıt israfının eylemidir.
bu arada günlükleri beğendim. adam birebir konuşmaları hafız gibi tutmuş kafasında. müthiş...
(bkz: darbe gunlukleri/#3629546)
darbe günlüklerini ben burdan okuyorum, siz de gelin. saçma sapan kağıt israflarına paralar kaptırmayın:
http://www.pressturk.com/detay.php?d=30177
bu arada günlükleri beğendim. adam birebir konuşmaları hafız gibi tutmuş kafasında. müthiş...
(bkz: darbe gunlukleri/#3629546)
darbe günlüklerini ben burdan okuyorum, siz de gelin. saçma sapan kağıt israflarına paralar kaptırmayın:
http://www.pressturk.com/detay.php?d=30177
hoş olaydır bu da...şimdi bu günlüklere palavra demeye çalışan -afadersiniz hemde götünü yırtarak- insanlara bir sorum var.
olm bu dökümanların özden örnek'in bilgisayarından çıktığı kesinleşti. yani bu kesin bi' bilgi... yoğusam sinan aygün'e komplo kurmak için bayosuna glock konulması gibi, özden örnek'e komplo kurmak için birisi bilgisayarına mı yazdı bunları? haha.
evet bence de insanlar salak değil. artık herkes neyin ne olduğunu biliyor. kimsenin götünü yırtmasına gerek yok. zaten herşey meydanda.
olm bu dökümanların özden örnek'in bilgisayarından çıktığı kesinleşti. yani bu kesin bi' bilgi... yoğusam sinan aygün'e komplo kurmak için bayosuna glock konulması gibi, özden örnek'e komplo kurmak için birisi bilgisayarına mı yazdı bunları? haha.
evet bence de insanlar salak değil. artık herkes neyin ne olduğunu biliyor. kimsenin götünü yırtmasına gerek yok. zaten herşey meydanda.
taraf'ın kendine verilen misyonu yerine getirmesi, buralarda koyunların meeeeee'lemesi, bazı tavukların gıdaklaması, sıçanların kafasını topraktan çıkarması, karganın gak demesi, bizim muhabbet kuşunun tayyip başkan türkiye şampiyon demeyi öğrenmesi gibi bir şey. bizi izlemeye devam et türkiye, en iyi yaptığın işi yap ve izlemeye devam et.
tarafın ortalığın a.ına koyması.
güncel Önemli Başlıklar