bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri48
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- claudian clouds33
- sözlük kızlarının kekleri24
- uludağ itiraf19
- yaşanmamışların yası6
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- yazarların akşam yemekleri6
- cok da abartmaya gerek uok6
- insan ne ister5
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- en iyi vampir filmi4
- anın görüntüsü25
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- meriç dükalığı8
- islamda namaz yoktur30
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- kadınlar7
- true'nun engelli olması6
- sevdiğiniz yazarlar8
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- okan buruk9
- fusya semsiyeli yabanci22
- dantelli sütyen takan erkek12
- kürdistan10
- okulda zil sesinin felsefi anlamı3
- sarapci koala hatayi33
- en iyi kurt adam filmi3
- ölümden korkuyor musunuz17
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- allah11
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- günün sözü16
- sözlük yazarlarının gerçek adları40
- kültür2
- sözlük yazarlarının kombinleri18
- kuran2
- intothenirvana2
- ekşi sözlükteki entrymin 4256 artı oy alması7
- tai lung8
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- yesene beni diyen kız9
- true ile tatlı sert3
- gecenin şarkısı10
- sözlüğün ölü gibi olması5
jar jar binks'i dövmeye çalışan yaratık. anakin skywalker ayırmıştır bu ikisini. kendisi bir dug'dır. ayrıca anakin'in pod'unu sabote etmiştir.
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace'da küçük piç kıvamındaki anakin skywalker'ın katıldığı *pod yarı$larının en ünlü ve her daim kazanmasıyla ünlü pilotu.
huysuz, kaprisli bir karakterdi. birinci gelmek adına her türlü çirkefliği yapmaktan ve yaptırmaktan geri durmayan bir profil çizmi$tir bizlere. lakin 3. tur sonlarına doğru anakin skywalker'la olan kapı$ması onun sonunu getirmi$tir.
bu nick'te bir de yazar vardır ki ho$gelmi$tir sözlüğümüze.*
huysuz, kaprisli bir karakterdi. birinci gelmek adına her türlü çirkefliği yapmaktan ve yaptırmaktan geri durmayan bir profil çizmi$tir bizlere. lakin 3. tur sonlarına doğru anakin skywalker'la olan kapı$ması onun sonunu getirmi$tir.
bu nick'te bir de yazar vardır ki ho$gelmi$tir sözlüğümüze.*
sözlüğe hoş gelmiş yazarımız.
an itibari ile kankasına ayar verip, onun kalbini kırmış yazar. bi de çok pis genelleme yapar dikkat neyim edin. Onur Özdemir'e de ikide bi bok atıp durur. amma velakin iyi insandır.
yeni yazar görünse de burada, eskiden beri yazar. Hemde iyi yazar!
bu yazar kişisi ayar vermeye mi programlanmıştır diye düşündüren yazar.
ankara zirvesi boyunca herkes tey tey eğlenirken, tüm masanın yiyebileceği yemeği bir anda yemiş bünyedir. kutlanası, alnından öpülmesi gerekendir *
star wars racer oyununda yenip aracını aldığınız takdirde başka araç kullanmanıza gerek kalmaz. hayvan gibi güçlüdür.
bütün yemekleri yemişsin osman abiden şikayet var hayırdır genç diyerek bağrıma basıyorum osman abiden ayar yiyen biri olarak gel gel aramızda yenilere de yer var...aynı mahalle içinde yaşadığımızı duyunca pek sevindim hatta gün gelmiş aynı parktan geçmiş aynı marketten alışveriş yapmış markete giderken aynı çiçekçiye bakmışlığımız varmış**...kankanıda kap gel aramıza*.
sohbeti hoş, kendisi eğlenceli, bir o kadar da iyi yazan, doğum günü kutlu oalsıca sözlük yazarı, bugün doğduğuna göre bu da ikizler, allahım ne çok ikizler var bu sözlükte.
(bkz: gachayim)
(bkz: gachayim)
beni takip eden yazardır. son yarım saat içinde ne yazsam peşimden yazıyor. arkadaşım nedir bu? içinde gizli saklı bir şeyler mi var. hayır 6. nesilsin bir de, hele bir otur, soluklan yeğenim.
vandalizm ve elitizm kavramları hakkında eksik bilgisi olmasına karşın çokça bahseden yazardır.. kendince belirliyor ama elit ve vandal kesimleri *
doğum günü kutlu olsun yazarı.
yok yok...
gecenin bu saatinde gülmelere gark...
buldum, çükü düşmüş yazardır. küçüklük fotoları da fırat gibiydi zaten.
yok yok...
gecenin bu saatinde gülmelere gark...
buldum, çükü düşmüş yazardır. küçüklük fotoları da fırat gibiydi zaten.
uzun bir aradan sonra yeniden uludağsözlüğe dönmüş, canciş yazar. koştursun efenim sözlükte. *
sözlüğü terk etmiş yazar kişisidir. miniktir. candır. tebrik edilesidir. arkasından su dökülesidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar