bugün
- habire1275
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması34
- timsah5
- kaplan7
- fil8
- kartal6
- zebra4
- aldığınız en ilginç iltifat3
- sssilvermist22
- mutsuzluğun en büyük nedeni14
- aslan8
- ben geldim naneler13
- claudian clouds kadındır12
- cilgincapkin13
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- anın görüntüsü18
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- deccal'in sozluge gelmesi10
- insan kaynakları3
- iş bulamamak3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- zorunlu eğitim2
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- yazarların almak istediği hediyeler4
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek3
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- nickten isim tahmini yapmak25
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- ben senin yerinde olsam5
- spaghetto2
- sözlükteki kavganın amacı5
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- yorgun mermi13
- bir ay çaylak olmak4
- arap gel oğlum5
- otosan p1002
- yarası olan gocudur5
- türkiye den ispanya'ya yangın uçağı desteği3
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- küs insanları barıştırmak3
- temmuz6
- suca suruklenen cocuk7
- gece denize girmek12
- burhaniye6
başrollerini, bruce payn ve a.j. cook'un paylaştığı yönetmenliğini john eyres'in üstlendiği 2001 yapımı seri katil gerilim filmi.
16 yaşına geldiğinde, Molly Keller'in anlatacağı kanlı bir hikayesi vardır; arkadaşları ile huzur dolu bir odada yaşanan vahşi bir katliamdan sağ kurtulmayı başaran tek kişidir. Ürkütücü geçmişinden duyduğu rahatsızlıkta Molly, tüm enerjisini, psikopot seri katilleri araştırmaya verir. Bu arayış onu Berkeley'de adli tıp dersleri veren, tanınmış yazar ve suçlu avcısı Profesör Kane'e götürür. Ancak Molly'nin arkadaşlarının hayatına son veren katilin tekrar ortaya çıkamsı uzun sürmez. Katil bu kez yerleşkededir. Korku salan katili bulup yakalamak isteyen Molly'nin de içinde yeraldığı çalışma grubu çok geçmeden bir gereçğin farkına varırlar: Katil en eski bilindik en eski gizemli katil Karındeşen Jack'in cinayetlerini taklit etmektedir.
izlenilesi ve tartışılası filmdir.
(bkz: finali muhtesem olan filmler)
16 yaşına geldiğinde, Molly Keller'in anlatacağı kanlı bir hikayesi vardır; arkadaşları ile huzur dolu bir odada yaşanan vahşi bir katliamdan sağ kurtulmayı başaran tek kişidir. Ürkütücü geçmişinden duyduğu rahatsızlıkta Molly, tüm enerjisini, psikopot seri katilleri araştırmaya verir. Bu arayış onu Berkeley'de adli tıp dersleri veren, tanınmış yazar ve suçlu avcısı Profesör Kane'e götürür. Ancak Molly'nin arkadaşlarının hayatına son veren katilin tekrar ortaya çıkamsı uzun sürmez. Katil bu kez yerleşkededir. Korku salan katili bulup yakalamak isteyen Molly'nin de içinde yeraldığı çalışma grubu çok geçmeden bir gereçğin farkına varırlar: Katil en eski bilindik en eski gizemli katil Karındeşen Jack'in cinayetlerini taklit etmektedir.
izlenilesi ve tartışılası filmdir.
(bkz: finali muhtesem olan filmler)
seyrederken ne var lan işte klasik bir gerilim filmi katil iki hareket yapacak korkacağız, hiç beklemediğimiz kişi katil çıkacak tepkilerini verdiren bittiğinde ise has.ktir lan finale bak dedirten film.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar