bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri47
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- yaşanmamışların yası5
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak4
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- claudian clouds33
- cok da abartmaya gerek uok6
- insan ne ister4
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- anın görüntüsü25
- günlük2
- yazarların akşam yemekleri5
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu2
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- sözlük kızlarının kekleri24
- kadınlar6
- önyargı2
- true'nun engelli olması6
- true ile tatlı sert3
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- okan buruk9
- allah11
- morkstar2
- meriç dükalığı8
- sarapci koala hatayi33
- sevdiğiniz yazarlar8
- gücünden sıkılıp kendini yok eden tanrı2
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- islamda namaz yoktur30
- seni tanıyorum4
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- tai lung8
- amedspor maçından korkmak3
- fusya semsiyeli yabanci22
- alışkanlığı karakter sanmak2
- kürdistan10
- victor osimhen2
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- dantelli sütyen takan erkek12
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- kendini yok etmek istemek2
- cumartesi gecesi sıkıcılığı2
- sapık başlık açarken sapıklığa uğramak2
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- sözlüğün ölü gibi olması5
- remote çalışırken slack te flört etmek2
2016'da başkanlık için aday olacak senatördür.
edit: bu entry'nin neresini eksiledin be dürzü.
edit: bu entry'nin neresini eksiledin be dürzü.
büyük ihtimalle 2016 yılında abd başkanı olacak ama keşke olmasa dediğimiz cumhuriyetçi senatör. yeni bir bush dönemi başlayabilir istememe sebebimiz budur.
Amerika'nın 2016 yılı Başkanlık seçimleri için adaylardan biri olan Senatör Rand Paul, Kürtlerin kendi devletlerini kurma imkanının tanınması gerektiğini belirterek, "Ben Kürdistan için yeni sınırlar çizeceğim ve onlara yeni bir ülkenin sözünü veriyorum" demiş alçak.
kendisini anlamadığım amerikan politikacısı. amerika'da seçime girecek ancak vaatleri kürtlere ya da benim anlamadığım bi' yerlere mi mesaj veriyor bu tipsiz.
demokrasi fetişistliğin de sınır tanımayan amerikanın 2016 başkanlık seçimine cumhuriyetçi partiden aday olacağı öngörülen beyinsiz.
''Ben Kürdistan için yeni sınırlar çizeceğim ve onlara yeni bir ülkenin sözünü veriyorum diyecek kadar düşüncesiz.
''inanıyorum ki eğer onlara kendi ülkelerini vaat edersek onlar ölümüne savaşırlar. Bunu söylemek elbette gerçekleştirmekten daha kolaydır. Çünkü yeni bir ülkenin sınırlarını çizmek için Türkiye, Irak ve Suriyeden toprak alınması gerekecek. demiş. adam ya diplomasi denen şeyi bilmiyor ya da hiç çelik şarkısı dinlememiş.
apoş ve hdp bunu kabul etmez. sonra reklamını da yaparlar. apoş ülkemizin bölünmesini istemiyor zaten kanser hastası hadi onu imralıdan alıp meclise sokalım falan de denir bak buraya yazıyorum.
not: düzeltme yapıldı.
''Ben Kürdistan için yeni sınırlar çizeceğim ve onlara yeni bir ülkenin sözünü veriyorum diyecek kadar düşüncesiz.
''inanıyorum ki eğer onlara kendi ülkelerini vaat edersek onlar ölümüne savaşırlar. Bunu söylemek elbette gerçekleştirmekten daha kolaydır. Çünkü yeni bir ülkenin sınırlarını çizmek için Türkiye, Irak ve Suriyeden toprak alınması gerekecek. demiş. adam ya diplomasi denen şeyi bilmiyor ya da hiç çelik şarkısı dinlememiş.
apoş ve hdp bunu kabul etmez. sonra reklamını da yaparlar. apoş ülkemizin bölünmesini istemiyor zaten kanser hastası hadi onu imralıdan alıp meclise sokalım falan de denir bak buraya yazıyorum.
not: düzeltme yapıldı.
(doğumu 7 Ocak 1963) ABD'li politikacıdır. 2011'den beri senatoda Kentucky adına senyör temsilci görevindedir. Önceden oftalmolojist olarak çalışmaktaydı. Amerikan Cumhuriyetçi Parti üyesidir. Eski ABD. temsilciler Meclisi üyesi- Teksas senatörü ve ABD. başkanlığı adayı Ron Paul'ün oğludur.
2016 ABD başkanlık seçimleri'nde Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı olabilmek için yarışmaktadır.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Rand_Paul
2016 ABD başkanlık seçimleri'nde Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı olabilmek için yarışmaktadır.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Rand_Paul
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar