bugün

(bkz: pelin seni yalarım)
(bkz: play station yummy)
(bkz: pelin seni yerim)
gentleman şarkısının türkiye de yasaklanması gereken koreli barzo. malum burdaki barzolar gentleman klibi çekeceğiz diye kadınlarımızı ve kızlarımızı dövebilir.
yeni şarkısını daha çok beğendiğim şarkıcıdır. gangnam style'a bir türlü alışamamıştım ama ''gentleman'' melodisiyle,ritmiyle,klibiyle daha çok hoşuma gitti.
gentleman klibi ve parçasıyla eski forsunu yitirmiş olan ve gangnam style ile hafızalarda kalacak olan kişidir.
Yeni sarkisi cikan koreli balik etli sempatik sarkici.
eğlendiren şarkılar yapan abi.
son sarkısı ajdarın rekoruna koşacak sanırım.
yeni şarkısıyla 1 günde 13 milyon kez izlenen şarkıcı.

http://www.youtube.com/watch?v=ASO_zypdnsQ
Gıcık olunasıdır.zira Koreli kizları kiskanmak gibi bir derdim yoktu önceleri.
pek bir sevimli sanatçıdır kendisi.
hollanda liginin en iyi 2-3 takımından biri. renkleri kırmızı-beyaz'dır. *
konseri başlamış tombalak. youtube'da canlı olarak yayınlanıyor:
http://www.youtube.com/wa...xLFyPli-7V1qn&index=1
gözlüksüz görsek tanıyamayacağız.
bir şarkıyla meşhur olmuştur. azalarak bitmesi gerekmektedir ve azalıyor da. bu mutluluk verici. konserinde aynı şarkıyı 10 kere söylemiş ve milleti de sıkmıştır. başka şarkısı yok işte konserine ne gidersin...
aşırı yetenekli bir arkadaştır.
Bir sure sonra, kimse adini bile anmayacak.
sempatik günet kore'li şarkıcı. adam sempatik lan işte şarkısıda güzel o kadar kişi dinledi eğlendirdi. paranında göbeğibe göbeğine koydu orası ayrı.
türkiye'ye gelerek kendisinden ve şarkısından tekrar tekrar soğumamızı sağlayan türkücü.*
çoktan parayı vurmuş olan sanatçı. varsın unutulsun yedi ceddine yeter youtube'dan, konserlerden kazandığı para.
ülkemizde dünyanın en büyük insanlarından biri gibi karşılanmıştır, kendi bile şaşırmıştır, "oha ben neymişim" filan demiştir kesin.
(bkz: what kind of you son of a bitch)
hiç haz etmiyorum bundan ya.
gangnam style nin bu kadar tutacagini o da tahmin etmiyormus. sirada harlem shake var. bi boka benzedigi yok onun da.
eminim nasıl buralara geldiğini kendisi de anlamamıştır. lakin bilmeli ki yüksek uçan alçak düşer. krallığı youtube'a bağlı garibimin.
çok yalak bir adam.
© copyright 2005 - 2026