(bkz: sekizinci nesil silik)
sekizinci nesil silik olan yazardır, sanırım hakaretden dolayı gitti ama iyi yazıyordu, eğlendiriyordu hoşçakalsın.
gereksiz bi yazar.
acilen kuru fasulye pilav yemesi gereken yazar.

sevgiler sevgi böceğim.
(#17635079) iyi koymuş yazar. çok selamlar olsun. içimden içimden hangi dayım diyorum pis pis*.
aynaya sırtını dönüp loblarını öpmeye çalışıyormuş.

bu nasıl bir fantezidir allahım..

bir yazar.
denemesiyle yazılması bir olan yazar. en azından dürüstlüğü takdire şayan tabi...
zira diğer yazarlar gibi bir entry girmiş olmasını örtbas eden bu durumu "sevimli" hale getirmiş.
yazdıklarını her okuyuşumda bana sıdıka'yı hatırlatan yazar.
yardıma ihtiyacı olan uuserımız. başlığını up'lamaktan hiç çekinmem. çok çirkef, yüzsüz, pislik bir insan olabiliyorum bazen. anket doldurmasına yardım etmemiz gerek. adam olun, emekçinin yanında olun lan!
saçlarını sarıya baoyatarak çok seksi olmuştur kendileri.
bir gece yarısı sevgilisini düşünen ve fena halde özlemiş yazardır.
(#14619830)her gün sorduğum soruyu hatırlatmış yazardır.
sol taraftan görüp tıkladığım ve ilk entryden bir şey anlamadığım ve sürekli birilerinin sataşmasına maruz kalmış yazar nesildaşım.
nick altı sırf laf sokmalarla dolu olan yazar.
(bkz: hayırdır yeğenim)
aşk akılla ilgili bir olay olmasa da...

aşık olmadan önce bir kere daha düşünmesini tavsiye ederek,

sevgililer günü'nü kutladığım uludağ sözlük yazarı.
(#14548604) gece gece güldüren yazar.
sekizinci nesil yazar olmasına rağmen henüz 1 başlık açmış yazar. ancak entryleriyle güldürüyor. *
konuyu hiç bilmiyorum sol frame'de gezinirken uğradım öyle. hoşgelmiş.
istenmiyorsa okunmamasi gereken yazardir, nedir bu kadar tantana anlasilamamistir acikcasi..
artık provasının bitmesini ve mantıklı şeyler yazmasını dilediğim yazarımsı...
algısında zayıflık olan bir yazar.
provada çok yorulduğu için bazen anlamakta güçlük çeken arkadaştır. Biri provadan alsın eve getirsin artık şunu.
zeka konusunda ciddi problemleri olduğunu düşündüğüm yazarımsı. bir de hemen insanları yaftalıyor, fake hesap veya sevgilisi, veya eşcinsel diye.
galiba bu kendisinin fantazileri.
rahat birakin olm cocugu.. kirdirmayin boynuzunuzu nidalariyla imdadini kaile aldigim yazardir..
nickine bakıp bende geleyim bir şarkı söyleyeyim isteğini iletmek istediğim yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026