bugün
- gocu28
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek5
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- karşı cinste hayran olunan özellik9
- hilal yelekçi3
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- sevgilisine ayı diyen kız6
- evlenmemeyi başarı olarak görmek3
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- elmas bey birader bay bey biraderdir4
- arda güler8
- naylon çorap fetişi2
- trt 13
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- ertan özyiğiti uzaylılar kaçırsaydı3
- milli maçı izlemeyen erkek22
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- carlsberg elephant2
- deyyus u ekber2
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- karısını döven erkekler2
- bardağı taşıran son damla7
- fransa2
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı4
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- özgür irade yanılsaması ve eğitim sistemi2
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- enayimiknatisii10
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- belçika2
- almanya 7 curaçao 12
- hollanda2
- ilk ev hapsi bilekliğim4
- vincenzo montella9
- başıboş köpek sorunu4
- biraderane2
- kadınlar neyden hoşlanır10
- birader2
- avustralya9
- kötü insanların ortak özellikleri4
- bir mekanın kazıkçı olduğunu gösteren detaylar4
- zamanda yolculuk4
- bungalov ev ücretleri3
- erkeklerin 35 yaşından sonra çökmesi5
- trump'ın netanyahu'ya tepkisi2
- en iyi antidepresan19
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı7
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması6
öğrenmek için çok hevesli olduğum ve yakın gelecekte ''bir iş başvuru kriteri olacağını'' düşündüğüm branştır...
programcılık öyle bilge adam,netron vb yerlerden de öğrenilmez..profosyonel ve ahlaklı çalışan kurslardan öğrenilir..o kadarını biliyorum..
eğer kişi kavrayabiliyorsa ve yeteneği varsa,ilk aşama kurstan sonra diğer aşamalar öğrenilir..
her isteyenin öğrenebileceği bir olay değildir..programcılığa başlamadan önce iyi derecede ingilizce öğrenmek de şarttır..
programcılık öyle bilge adam,netron vb yerlerden de öğrenilmez..profosyonel ve ahlaklı çalışan kurslardan öğrenilir..o kadarını biliyorum..
eğer kişi kavrayabiliyorsa ve yeteneği varsa,ilk aşama kurstan sonra diğer aşamalar öğrenilir..
her isteyenin öğrenebileceği bir olay değildir..programcılığa başlamadan önce iyi derecede ingilizce öğrenmek de şarttır..
türkiyenin 1999'da "sanat" olarak nitelendirdiği akıl ve yaratıcılık gerektiren bir meslektir. her yiğidin harcı değildir. programcı olabilmek için ilk yapacağı şey korsan kullandığı program oyun vs hepsinin lisansını alması gerekir. ve bu sayede programcılığın değerini anlaması gerekir. gerçi anlaması için ilk önce büyük bir proje üzerinde çalışması gerekir. gecesini gündüzünü bu proje üzerinde geçirmesi gerekir. yaza yaza parmaklarının ucları ağrır. programcılıkla ilgili herşeyi bilmek gerekmez. mühim olan o proje hakkında çok iyi düşünmek gerekir. soyut ve somutlar belirlenmelidir. bunların hepsini yaptıktan sonra bi projeyi gerçekleştirmek çocuk oyuncağıdır. ilerleyen zamanlarda bana hak verirsin inşallah.
Analitik zekanız ve bu işten zevk almanız gerekir. Programlar da çocuklar gibidir. Ne kadar çok vakit ayırırsanız o kadar akıllı, değerli olur. Programcı dediğin pes etmez. O çocuğu adam eder.
zor bir iştir. sabır ve emek ister. öğrenmesi seneler sürer. ben bir ara başladım ama bıraktım programlama dili yerine portekizce öğreniyorum.
(bkz: c++)
(bkz: portekizce)
(bkz: c++)
(bkz: portekizce)
insanı sinir hastası eden şey programcılık değil,
yüklü librarylerde çağrılan fonksiyonlarla, çalıştırmak istediğiniz yazılımın uyumlu olması, lol.
uyumsuz sürümleri kafa kafaya tokuştur,
sembolik link oluştur,
github'dan çekilip derlenmeyen pakete manuel olarak onay ver derken kafayı yiyecek noktaya geliyorsunuz.
yüklü librarylerde çağrılan fonksiyonlarla, çalıştırmak istediğiniz yazılımın uyumlu olması, lol.
uyumsuz sürümleri kafa kafaya tokuştur,
sembolik link oluştur,
github'dan çekilip derlenmeyen pakete manuel olarak onay ver derken kafayı yiyecek noktaya geliyorsunuz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar